IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От една страна всичко е наред, но ние сме от другата страна....

Коментар

• Който умее ака през К стъкло

Коментар

• Тези, които твърдят, че няма по-болезнено от това да си трети човек в една връзка, явно не са били трети човек в Smart.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
          Ние, които нямаме тяло за басейн, можем да се събираме в сладкарницата...
          https://www.youtube.com/watch?v=iK-e9hQMYVk

Коментар

• Като бяха на власт комунистите - имаше комунистически паради.
            Там където са на власт военните, правят военни паради. Като гледам какви паради се правят сега у нас, веднага разбирам кои са на власт…

Коментар

• Ние, които нямаме тяло за басейн, можем да се събираме в сладкарницата...

Коментар

• По време на соца, една лелка била застанала пред църквата и нареждала:
                - О, Господи! Моля те, дай ми двайсет лева, че много ми трябват!
                Минал партийния секретар и я чул:
                - Другарко, религията е опиум за народа! Ето, вземи тия десет лева! Но искам да знаеш, че ти ги дава един истински комунист! А не - някакъв си там, измислен Господ!
                Когато червеният велможа отминал, лелката отново вперила очи към църквата:
                - О, Господи! Благодаря ти, че чу молитвата ми и толкова бързо ми изпрати двайсет лева! Само едно не разбрах... Защо ги изпрати по комунист? Та той - веднага отмъкна половината!..

Коментар

• Байдън паднал от колело. Педала му бил виновен!
                  Абе докога педалите ще са Ви виновни за всичко?
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• пътувате и не забелязвате тежкотоварен трафик?
                    попаднали сте в депресия

Коментар

• Режима на тока води до информационно затъмнение и изкривяване на електоралните нагласи

Коментар

• ...а имаше време ,когато дистанционно и видео бяха само предмети.
                        Last edited by Brzęczyszczykiewicz; 19.06.2022, 09:13.

Коментар

• Санкции наладутся зимОЙ

Коментар

• Семейство разглежда албум със стари снимки:
                            - Това съм аз на 17 пред съдията, който ми чете присъда за хулиганство.
                            - А, защо си толкова нахилен?
                            - Защото ме съдиха като непълнолетен.

Коментар

• - Тате, тате, вие как се запознахте с другия ми баща?
                              - Блъснахме се с тротинетки.

Коментар

• Ако единия младоженец е богат, то красотата няма значение. А ако е много богат, то и пола няма значение.

Коментар

Working...
                                X