Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Днес борсата обединена, утре цялата македонска вселена
Забранен линкLast edited by Amsterdamm; 20.05.2014, 14:44.
Коментар
-
Един нещастник се събуждал всяка сутрин със силно главоболие. Интересното на болката било това, че отначало започвали да го болят тестисите и след това нетърпимата болка се предавала по гръбначния стълб до главата. Побърквал се човека от болка, загубил апетит, започнал да отслабва и да губи сили. Нашите доктори му казали, че причината за болката са му тестисите и следователно се налага да ги отрежат. Уплашил се не на шега нашенецът и отишъл на консултация в Германия и след като и там му казали, че се налага единствено операция, няма как се съгласил. Отрязали му топките на нещастника и веднага болката му спряла, започнал да се храни, теглото му се възстановило и даже понапълнял от добър живот. Наложило се да си шие нови дрехи, защото в старите вече не влизал. Шивачът почнал да му взима мярка и го попитал:"Кажи сега в кой крачол си държиш тестисите, да ти го направя малко по широчък и да ти е удобно!" "Тя моята вече е такава, че няма никакво значение" - отвърнал горестно нещастникът. "Как да няма значение -възпротивил се шивачът. Ами нали ако топките ти не са в този крачол, в който са свикнали, се получава една болка, която по гръбначния стълб води до нетърпимо главоболие..."
Коментар
-
директор се подготвя да провежда интервю за работа. пред него половин метрова купчина с документи на кандидати. директорът отегчено грабва 2/3 от документите, мята ги в коша за смет с думите:
- на нас каръци в тая фирма не ни трябват...Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТе така сочно и тактично си отказват у Дупница с извинение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВуте си прибира колата в двора, съседът му Геле го пресреща и го моли:
- Комши, ще ми дадеш ли колата си да си свърша една важна работа, че моята се потроши?
Вуте си мисли: „Да му кажа, че ми е развалена колата – не мога – вижда я, че работи. Да му кажа, че ще излизам някъде – не мога – вижда ме, че се прибирам. Аз че няма да му я дам – няма да му я дам, ама как да му го кажа по по-заобиколен начин?“
- А бе, Геле, оти си не е*еш макята?
Коментар
Коментар