If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мъж се прибира от работа и пита жена си:
-Жена, какво си наготвила?
-Ами днес бях на фризьор, после на козметик, после бях у Ленчето и няма нищо за ядене.
Мъжът:
-Жена, жена твоята е лесна, ти ще ядеш бой, ама ние с децата какво ще ядем?
В циркулярна дипломатическа нота, Грузия и Армения остро заявяват, че ще разглеждат всяка подигравка с "Жената с брада Кончита" като акт на враждебност.
Ахахаххахахахахаха ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
В циркулярна дипломатическа нота, Грузия и Армения остро заявяват, че ще разглеждат всяка подигравка с "Жената с брада Кончита" като акт на враждебност.
Лейтенант се успал след пиянска вечер. Сутринта телефона му звъни. Приятен женски глас:
- Другарю лейтенант, желаете ли секс по телефона?
- Разбира се, искам!
- Тогава Ви свързвам с командира на частта...
Един мъж имал запек и яко напъвал ... Жена му не разбрала, че има някой в тоалетната и щракнала ключа за осветление, т.е. загасила ... Отвътре се чул силен вик на отчаяние ... Жена му: Извинявай скъпи, не разбрах че си вътре ... и светнала ...
- Ооо, чул се глас на облекчение ... Помислих, че очите ми изфръкнаха от напъване и съм ослепял ...
Мъж си купил бутилка шампанско, решил да си я изпие сам и я скрил в казанчето на тоалетната. Легнали си вечерта с благоверната, изчакал той 20 - тина минути и леееко се опитал да я прекрачи за да отиде в тоалетната. Тя разбирайки го погрешно:
- Недей, скъпи. Детето още не е заспало.
Почакал той още половин час и опитал пак да я прелази.
- Недей, детето още е будно!
След час жената най - после заспала. Той тихичко отива в тоалетната, взема бутилката, отваря я, и се чува " Бууум ..."
От детската стая излиза детето и тича в спалнята със сълзи на очи:
- " Недей, недей!" - сега доволна ли си ?! Tати се самоуби в тоалетната.
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Тия дни се разхождахме с мъжа в мола. Минавайки покрай магазин за сватбени рокли моя поглед се спира върху една. Мисленно си представих как ще изглеждам в нея. И замислено му прошепнах на ухото:
- Иване, нещеш ли да се разведем и пак да се оженим!
Отговора не закъсня:
- АЗ НА ТВОЕ МЯСТО НЕ БИХ РИСКУВАЛ!!
Коментар