Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Тия дни се разхождахме с мъжа в мола. Минавайки покрай магазин за сватбени рокли моя поглед се спира върху една. Мисленно си представих как ще изглеждам в нея. И замислено му прошепнах на ухото:
- Иване, нещеш ли да се разведем и пак да се оженим!
Отговора не закъсня:
- АЗ НА ТВОЕ МЯСТО НЕ БИХ РИСКУВАЛ!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВсеки път като се обадя за проблем с интернета ме питат това ...
- Ало. Някакви проблеми има ли с мрежата, щото тук при мен яко "прекъсва"!??
-Ами рестартирахте ли модема?
-Да, рестартирах го!
-А компютъра рестартирахте ли?
-Да, и него рестартирах!
-Аха, а рестартирахте ли първо компютъра и после модема?
-Рестартирах първо модема, после компютъра, после пак компютъра и докато се презареждаше рестартирах модема, рестартирах и телевизора, после си спрях бойлера и пак го включих да грее. Докато грееше включих и изключих 3 пъти сешоара. След това пак рестартирах и модема и компютъра. След това рестартирах и ютията, включих тостера и пералнята, рестартирах асансьора на блока, спрях си парното, сложих си топломери, пуснах си парното, рестартирах модема и компютъра и пак нямам Интернет като хората.
-Ами продължавайте така и до 15 минути сам трябва да се оправи!
http://www.vbox7.com/play:36663582
Last edited by kev; 14.05.2014, 08:49.
Коментар
-
Всеки път като се обадя за проблем с интернета ме питат това ...
- Ало. Някакви проблеми има ли с мрежата, щото тук при мен яко "прекъсва"!??
-Ами рестартирахте ли модема?
-Да, рестартирах го!
-А компютъра рестартирахте ли?
-Да, и него рестартирах!
-Аха, а рестартирахте ли първо компютъра и после модема?
-Рестартирах първо модема, после компютъра, после пак компютъра и докато се презареждаше рестартирах модема, рестартирах и телевизора, после си спрях бойлера и пак го включих да грее. Докато грееше включих и изключих 3 пъти сешоара. След това пак рестартирах и модема и компютъра. След това рестартирах и ютията, включих тостера и пералнята, рестартирах асансьора на блока, спрях си парното, сложих си топломери, пуснах си парното, рестартирах модема и компютъра и пак нямам Интернет като хората.
-Ами продължавайте така и до 15 минути сам трябва да се оправи!
Коментар
Коментар