Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
http://www.livenews.bg/megaskandal-p...deo-66157.html
Помагало учи деца на хомосексуализъм (ВИДЕО)Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Блондинка се обажда на компютърен специалист. Има проблем с компютъра си.
- Ало! Имам проблем с компютъра. Пише ми на монитора, че не ми разпознава принтера.
-И Вие какво направихте? Ами обърнах монитора към принтера за да го види и разпознае. И пак не го разпознава. Какво да правя?
- Посочи му го с пръст.
Коментар
-
"Лелелеееееееее к'ви коремни мускули...к'во пишкане к'ви осем лева?))Пък за забелване на очите..направо не ми се говори. Умрях от смях)))))))))Аз съм на 49г. Много Обичам Ганг-банг.Правя го с 2-ма..3-ма...4-маСкуиртвам като луда по 16 пъти И...ОТИВАМ НА ДИСКОТЕКА!!!! А този секрет се произвежда от ПАРАУРЕТРАЛНАТА ЖЛЕЗА. Тя е до G-точката,а въпросната произвежда мехур/който прилича на простатата /и той се пълни от 5 стотинки до орех с течността.Така пише в дебелите книги със ситни буквиДруг е въпроса,че аз съм една торба с орехи или няколко кокосови:P И...За да го направи една жена се иска НЕ само стимулация на G/-ако пениса не е извит за G-spot,в секс шоповете продават вибратори с правилната форма/Става И с пръсти -среден и безименен -обърнати в посока клиторТа G е само на 2,3 см от там в горната част на влагалището.
Показалеца и кутрето за на 2 и 10 часа
НАЙ-ВАЖНОТО...СКУРТВАЩАТА ЖЕНА Е СУПЕР ОСВОБОДЕНА В ГЛАВАТА СИ И МИСЛИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕТО...УСЕЩАНЕТО...НАСЛАДАТА от съприкосновението с партньора.
Не за това дали той ше измаже тавана това лято,ше И купи ли кожено палто.НЕ!
Това е!
Успехчета от мен в опознаването на "вселената" наречена- женска вагина "
Коментар
-
Първоначално изпратено от abo Разгледай мнениеЩе ми се аз да го бях измислил.
============
Въпрос: колко прави 10 пъти по 100 грама?
А сега кажете честно, какво отговорихте - 1 литър или 1 килограм?Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
Коментар