IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Attached Files

Коментар

• http://www.livenews.bg/megaskandal-p...deo-66157.html
        Помагало учи деца на хомосексуализъм (ВИДЕО)
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=hzBOj...ature=youtu.be
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Детето на японка и българин е странна комбинация - много му се работи, ама го мързи да стане....

Коментар

• Ей такава работа си търся

http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/06...dvachka.227661

Коментар

• Дядо към внучката си :
                  - Какво ти пданесе Дядо Мраз за новата година ?
                  - Играчка с батерии
                  - А на мама ?
                  - И на нея ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Блондинка се обажда на компютърен специалист. Има проблем с компютъра си.
                    - Ало! Имам проблем с компютъра. Пише ми на монитора, че не ми разпознава принтера.
                    -И Вие какво направихте? Ами обърнах монитора към принтера за да го види и разпознае. И пак не го разпознава. Какво да правя?
                    - Посочи му го с пръст.
                    метални врати, решетки

Коментар

• "Лелелеееееееее к'ви коремни мускули...к'во пишкане к'ви осем лева?))Пък за забелване на очите..направо не ми се говори. Умрях от смях)))))))))Аз съм на 49г. Много Обичам Ганг-банг.Правя го с 2-ма..3-ма...4-маСкуиртвам като луда по 16 пъти И...ОТИВАМ НА ДИСКОТЕКА!!!! А този секрет се произвежда от ПАРАУРЕТРАЛНАТА ЖЛЕЗА. Тя е до G-точката,а въпросната произвежда мехур/който прилича на простатата /и той се пълни от 5 стотинки до орех с течността.Така пише в дебелите книги със ситни буквиДруг е въпроса,че аз съм една торба с орехи или няколко кокосови:P И...За да го направи една жена се иска НЕ само стимулация на G/-ако пениса не е извит за G-spot,в секс шоповете продават вибратори с правилната форма/Става И с пръсти -среден и безименен -обърнати в посока клиторТа G е само на 2,3 см от там в горната част на влагалището.
                      Показалеца и кутрето за на 2 и 10 часа
                      НАЙ-ВАЖНОТО...СКУРТВАЩАТА ЖЕНА Е СУПЕР ОСВОБОДЕНА В ГЛАВАТА СИ И МИСЛИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕТО...УСЕЩАНЕТО...НАСЛАДАТА от съприкосновението с партньора.
                      Не за това дали той ше измаже тавана това лято,ше И купи ли кожено палто.НЕ!
                      Това е!
                      Успехчета от мен в опознаването на "вселената" наречена- женска вагина "

Коментар

• Умира един евреин. Пращат друг евреин да съобщи новината на жена му. Той звъни на вратата:
                        – Тук ли живее вдовицата на Аронсон?
                        – Аз не съм вдовица.
                        – Да се хванем ли на бас?
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Изненада, татееее

Коментар

• Първоначално изпратено от abo Разгледай мнение
                            Ще ми се аз да го бях измислил.
                            ============
                            Въпрос: колко прави 10 пъти по 100 грама?

А сега кажете честно, какво отговорихте - 1 литър или 1 килограм?
                            То след 10Х100 може и в метри да отговориш
                            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...62450179_o.jpg

Моята мечта.

Коментар

• https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...34790657_n.jpg

Колко яде и пие този богатир?

Коментар

Working...
                                X