IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Don't work hard, work smart!

Коментар

• По улицата върви страхотна мадама. Мъжете се заглеждат, подсвиркват. Един се обажда:
      - Ей, кой ги е*е тия жени бе?!
      Изненадващо мадамата се спира пред него и го пита:
      - Искаш ли?
      Пича се ухилва глупаво:
      - Ми искам!
      - Хайде тогава да те водя при него!

Коментар

• Снежанка е Йети, ний сме лилипути

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
        Веднъж джуджетата решили да искат растеш....
        - Искаме растеш! ..Искаме растеш! - зели да викат под прозорците на Снежанка.
        - Къв е тоа шум!..Кво сакате! Я млъквайте, гадни малки джуджаци - цървуляци, чи ми съ спи!...Ае чупка!....
        -Аааа...нема!.... Ше прайм демократични промени!..Реформи им викат...
        - Убаво, де!...На 5 от вас след 5 години ше ви дигна с 5 лева шибаната пенсия!..Обаче, ше ви легам в легълцата, ше ви ям от паничките!
        - Ма ти и ся ни ядеш от паничките!
        - О, тва дотук ше ви се стори песен!..Ае чупката!
        -Ама не си ни давала заплата два месяца!
        - Абе вия са радвайте, че не ви искам вход!...Баси наглите джудженца сте станали, егати!....
        Демократичнонастроените евроориентирани джуджета навели глави и отишли да работат в мината.....и никой не смеел да кае на Снежанка,че е гаден експлоататор, че със заплата 300 уева Джуджана и малките джуджета в къщи гладуват.....и продължили да чакат Месията, дето да промени жалкия им робски, в позиция задна прашка, безмислен живот....
        ...................................
        Таз злощасна история би могла да има и друго развитие, ако джудженцата не били толку страхливи, егоисти и доволно мързеливи........и не искали да земат пример от ени гръцки джужета.......
        Дарки Шарки Шишарки
        Смееехххх.... за наша сметка. Ама като сме тъпи джуджета, Снежанка (белогвардейка ли, червеноармейка ли) ще ни изяда закуските, които бихме могли да спестим, та и ний да станем хора.

Коментар

• Сексапилна мадама отива на преглед при лекаря. Той й казва:
          - Съблечете се.
          - Ама мен ме е срам!
          - Добре тогава, ще изгася лампата, за да не се притеснявате.
          Тъмнина, шум от сваляне на дрехи. Мадамата пита:
          - Къде да си оставя дрехите?
          - Ей тук, на стола, върху моите.
          Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2014/06/2014_27.html

Коментар

• Веднъж джуджетата решили да искат растеш....
            - Искаме растеш! ..Искаме растеш! - зели да викат под прозорците на Снежанка.
            - Къв е тоа шум!..Кво сакате! Я млъквайте, гадни малки джуджаци - цървуляци, чи ми съ спи!...Ае чупка!....
            -Аааа...нема!.... Ше прайм демократични промени!..Реформи им викат...
            - Убаво, де!...На 5 от вас след 5 години ше ви дигна с 5 лева шибаната пенсия!..Обаче, ше ви легам в легълцата, ше ви ям от паничките!
            - Ма ти и ся ни ядеш от паничките!
            - О, тва дотук ше ви се стори песен!..Ае чупката!
            -Ама не си ни давала заплата два месяца!
            - Абе вия са радвайте, че не ви искам вход!...Баси наглите джудженца сте станали, егати!....
            Демократичнонастроените евроориентирани джуджета навели глави и отишли да работат в мината.....и никой не смеел да кае на Снежанка,че е гаден експлоататор, че със заплата 300 уева Джуджана и малките джуджета в къщи гладуват.....и продължили да чакат Месията, дето да промени жалкия им робски, в позиция задна прашка, безмислен живот....
            ...................................
            Таз злощасна история би могла да има и друго развитие, ако джудженцата не били толку страхливи, егоисти и доволно мързеливи........и не искали да земат пример от ени гръцки джужета.......
            Дарки Шарки Шишарки
            Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Дядо и внуче събирали листа в двора.Хлапето видяло червей, който се опитвал да се скрие в дупката си, но не успявал.
              Внукът рекъл:
              - Дядо, ще ми дадеш ли 100 кинта, ако напъхам червея обратно в дупката му?
              - Няма да стане. Той е мек и се извива.
              Внукът бил инат, изтичал вкъщи и взел флакон с лак за коса.Напръскал червея,разтегнал го и изчакал докато се втвърди, а после с лекота го пъхнал в дупката му.
              Дядото набързо броил на хлапето 100 кинта, грабнал флакона и бегом вкъщи... След половин час бабата излиза от къщи и му дава още 100 кинта.
              Внукът:
              - Бабче, дядо ми даде вече.
              Бабчето с усмивка:
              - Знам, знам. Тези са от мен..

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                НАКАЗАНИЕТО НА СУАРЕС: 9 МАЧА, 4 МЕСЕЦА И 100 ХИЛЯДИ ФРАНКА

Можеше да мине по-тънко, ако вместо да хапе, се беше опитал да дестабилизира финансовата система в РБ, например ...
                Хахахаах, уникално!
                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  НАКАЗАНИЕТО НА СУАРЕС: 9 МАЧА, 4 МЕСЕЦА И 100 ХИЛЯДИ ФРАНКА

Можеше да мине по-тънко, ако вместо да хапе, се беше опитал да дестабилизира финансовата система в РБ, например ...

Коментар

• НАКАЗАНИЕТО НА СУАРЕС: 9 МАЧА, 4 МЕСЕЦА И 100 ХИЛЯДИ ФРАНКА

Yeah

Коментар

• Слънчев бряг:
                      - За първи път ли идвате в нашия хотел?
                      - Има ли някой да е идвал два пъти!?
                      Yeah

Коментар

• Don't work hard, work smart!

Коментар

• Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=HTMigu5ubj8#t=122

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/veselin-peng...zarov-16939892

Пенгезов: Доганчо заповядал на Делянчо, а той на Цацаров

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Само да не се окаже, че самовара е обемист, а кранчето е фино.
                                под голям камък, голяма риба се крие, гигов - нищо ли не си научил от военното училище в Шумен
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X