Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Снежанка е Йети, ний сме лилипути
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеВеднъж джуджетата решили да искат растеш....
- Искаме растеш! ..Искаме растеш! - зели да викат под прозорците на Снежанка.
- Къв е тоа шум!..Кво сакате! Я млъквайте, гадни малки джуджаци - цървуляци, чи ми съ спи!...Ае чупка!....
-Аааа...нема!.... Ше прайм демократични промени!..Реформи им викат...
- Убаво, де!...На 5 от вас след 5 години ше ви дигна с 5 лева шибаната пенсия!..Обаче, ше ви легам в легълцата, ше ви ям от паничките!
- Ма ти и ся ни ядеш от паничките!
- О, тва дотук ше ви се стори песен!..Ае чупката!
-Ама не си ни давала заплата два месяца!
- Абе вия са радвайте, че не ви искам вход!...Баси наглите джудженца сте станали, егати!....
Демократичнонастроените евроориентирани джуджета навели глави и отишли да работат в мината.....и никой не смеел да кае на Снежанка,че е гаден експлоататор, че със заплата 300 уева Джуджана и малките джуджета в къщи гладуват.....и продължили да чакат Месията, дето да промени жалкия им робски, в позиция задна прашка, безмислен живот....
...................................
Таз злощасна история би могла да има и друго развитие, ако джудженцата не били толку страхливи, егоисти и доволно мързеливи........и не искали да земат пример от ени гръцки джужета.......
Дарки Шарки Шишарки
Коментар
-
Сексапилна мадама отива на преглед при лекаря. Той й казва:
- Съблечете се.
- Ама мен ме е срам!
- Добре тогава, ще изгася лампата, за да не се притеснявате.
Тъмнина, шум от сваляне на дрехи. Мадамата пита:
- Къде да си оставя дрехите?
- Ей тук, на стола, върху моите.
Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2014/06/2014_27.html
Коментар
-
Веднъж джуджетата решили да искат растеш....
- Искаме растеш! ..Искаме растеш! - зели да викат под прозорците на Снежанка.
- Къв е тоа шум!..Кво сакате! Я млъквайте, гадни малки джуджаци - цървуляци, чи ми съ спи!...Ае чупка!....
-Аааа...нема!.... Ше прайм демократични промени!..Реформи им викат...
- Убаво, де!...На 5 от вас след 5 години ше ви дигна с 5 лева шибаната пенсия!..Обаче, ше ви легам в легълцата, ше ви ям от паничките!
- Ма ти и ся ни ядеш от паничките!
- О, тва дотук ше ви се стори песен!..Ае чупката!
-Ама не си ни давала заплата два месяца!
- Абе вия са радвайте, че не ви искам вход!...Баси наглите джудженца сте станали, егати!....
Демократичнонастроените евроориентирани джуджета навели глави и отишли да работат в мината.....и никой не смеел да кае на Снежанка,че е гаден експлоататор, че със заплата 300 уева Джуджана и малките джуджета в къщи гладуват.....и продължили да чакат Месията, дето да промени жалкия им робски, в позиция задна прашка, безмислен живот....
...................................
Таз злощасна история би могла да има и друго развитие, ако джудженцата не били толку страхливи, егоисти и доволно мързеливи........и не искали да земат пример от ени гръцки джужета.......
Дарки Шарки ШишаркиСпадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Дядо и внуче събирали листа в двора.Хлапето видяло червей, който се опитвал да се скрие в дупката си, но не успявал.
Внукът рекъл:
- Дядо, ще ми дадеш ли 100 кинта, ако напъхам червея обратно в дупката му?
- Няма да стане. Той е мек и се извива.
Внукът бил инат, изтичал вкъщи и взел флакон с лак за коса.Напръскал червея,разтегнал го и изчакал докато се втвърди, а после с лекота го пъхнал в дупката му.
Дядото набързо броил на хлапето 100 кинта, грабнал флакона и бегом вкъщи... След половин час бабата излиза от къщи и му дава още 100 кинта.
Внукът:
- Бабче, дядо ми даде вече.
Бабчето с усмивка:
- Знам, знам. Тези са от мен..
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНАКАЗАНИЕТО НА СУАРЕС: 9 МАЧА, 4 МЕСЕЦА И 100 ХИЛЯДИ ФРАНКА
Можеше да мине по-тънко, ако вместо да хапе, се беше опитал да дестабилизира финансовата система в РБ, например ...Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНАКАЗАНИЕТО НА СУАРЕС: 9 МАЧА, 4 МЕСЕЦА И 100 ХИЛЯДИ ФРАНКА
Можеше да мине по-тънко, ако вместо да хапе, се беше опитал да дестабилизира финансовата система в РБ, например ...
Коментар
-
НАКАЗАНИЕТО НА СУАРЕС: 9 МАЧА, 4 МЕСЕЦА И 100 ХИЛЯДИ ФРАНКА
Можеше да мине по-тънко, ако вместо да хапе, се беше опитал да дестабилизира финансовата система в РБ, например ...Yeah
Коментар
-
http://dnes.dir.bg/news/veselin-peng...zarov-16939892
Пенгезов: Доганчо заповядал на Делянчо, а той на Цацаров
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСамо да не се окаже, че самовара е обемист, а кранчето е фино.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар