Сега се видя колко е велик Петър Василев-Петела, който не успя да се дореди да коментира мач от Световното първенство. Ивайло Ангелов е най-слабият коментатор за всички времена. Той може би е единственият човек, който си изкарва хляба с професия, в която не знае елементарни неща. Той даже не знае кои отбори играят в момента, въпреки че е на стадиона и има тимови листове пред себе си. Този човек се скъса да ни убежда, че Бразилия не играе с Чили на осминафинал, а играе с Мексико. Както и да е. Ще заложим на цитати от последните дни, защото ако бяхме дебнали с тефтер и химикалка всеки гаф, трябваше да издадем книга.
“Меси има слаба плодовитост на световни първенства”. – Валери Генов
“Искам да се извиня на всички зрители за вчерашния мач с Мексико (б.а. предния ден мач не се игра), тъй като правих много лапсуси. Не, не, не е, не беше нарочно”. - Ивайло Ангелов
“Днес играят Бразилия и Мексико (б.а. мачът е Бразилия-Чили)”. - Ивайло Ангелов
“Не знам какво ми става и защо казвам Мексико. Мачът е Бразилия – Чили. Извинявам се, уважаеми зрители. А сега внимание, Мексико атакува”. - Ивайло Ангелов
“Недей да говориш (б.а. И.А. се обръща към своя гост, бразилецът Тиаго Силва). Ти си бразилец, сигурно и ти си притеснен”. - Ивайло Ангелов
“Стадионът ще избухне всеки момент. Всъщност той вече избухна. Още веднъж моля за извинение”. - Ивайло Ангелов
Последните четири са казани в рамките на 1 минута от Ивайло Ангелов.
“Острота на териториалното преимущество”. – Никола Ибришимов.
“Германските панцери не могат да влязат във вратата на М’боли!” – за пореден път Ивайло Ангелов.
“Меси има слаба плодовитост на световни първенства”. – Валери Генов
“Искам да се извиня на всички зрители за вчерашния мач с Мексико (б.а. предния ден мач не се игра), тъй като правих много лапсуси. Не, не, не е, не беше нарочно”. - Ивайло Ангелов
“Днес играят Бразилия и Мексико (б.а. мачът е Бразилия-Чили)”. - Ивайло Ангелов
“Не знам какво ми става и защо казвам Мексико. Мачът е Бразилия – Чили. Извинявам се, уважаеми зрители. А сега внимание, Мексико атакува”. - Ивайло Ангелов
“Недей да говориш (б.а. И.А. се обръща към своя гост, бразилецът Тиаго Силва). Ти си бразилец, сигурно и ти си притеснен”. - Ивайло Ангелов
“Стадионът ще избухне всеки момент. Всъщност той вече избухна. Още веднъж моля за извинение”. - Ивайло Ангелов
Последните четири са казани в рамките на 1 минута от Ивайло Ангелов.
“Острота на териториалното преимущество”. – Никола Ибришимов.
“Германските панцери не могат да влязат във вратата на М’боли!” – за пореден път Ивайло Ангелов.
Коментар