IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• ето малко смешно и от мене

http://jabog.blog.bg/zabavlenie/2014...ial-ot.1282432

Коментар

• Шофьор на ТИР се пенсионирал. Минало 1 месец от както спрял да пътува..
        Жена му споделя на нейната добра приятелка:
        - Миме, ще се развеждам с Шишо...
        - Как така толкова години заедно и ти точно сега 1 месец след пенсионирането..
        А жената казала:
        - Всичко преодолях: - Сложихме и гума в тоалетната да пикае на нея, НО ми омръзна всяка сутрин като се събуди да ми удря по един цигански шамар и да ми вика: -" СЛИЗАЙ ОТ КАБИНАТА"
        Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2014/07/2014_20.html

Коментар

• Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Жена отишла на лекар и се оплакала, че постоянно се чувства уморена.
            - Колко често правите секс? - Попитал докторът.
            - Всеки понеделник, сряда и петък - отвърнала жената.
            - Е, може би трябва да почивате в сряда.
            - Не мога - това е единствената вечер, в която съпругът ми си е вкъщи.

Коментар

• Има три стадия на мъжката храброст. Първи стадий - мъжът се прибира късно от работа, жената го чака на вратата с метлата. Той:
              - Ще метеш ли или ще летиш нанякъде?
              Втори стадий - мъжът се прибира от работа в един през нощта, жената лежи в леглото и се прави, че спи. Мъжът взима стол, сяда на него пред "спящата" жена и я наблюдава. Жената не издържа и пита:
              - Какво правиш?
              Той:
              - Като почне театърът, искам да съм на първия ред!
              Трети стадий - мъжът се прибира от работа на сутринта, весел, целият в червило и ухаещ на дамски парфюм. Жената е в кухнята, закусила, бясна, обърнала му е гръб. Мъжът отива към нея, плясва я по дупето и казва: "Ти си следващата!"

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Зайо Байо говорeл много глупости. Един ден лъвът го извикал и му казал:
                  - Зайо, престани да говориш глупости. Вместо това ги замествай с цветя.
                  Тръгнал си заека натъжен и по пътя си към къщичката видял Кума Лиса и тя започнала да му се подиграва:
                  - Зайо, видя ли! Като много знаеш, лъвът ти намери цаката.
                  Заекът я погледнал изпод вежди и й казал:
                  - Кума Лисо, я да мълчиш, че както съм го набожурил, така ще ти го надетелинча, че от маргаритката ти ще прокапят момини сълзи.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
                    --------------------------------------------------------
                    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
                    -----------------------------------------------------
                    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
                    ------------------------------------------------
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Пичове, като пускате пост не давайте цитат, защото тая снимка днеска я видях поне 15 пъти... и трябва да скролвам като луд.
                      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Пред Коста до Народния театър един си беше паркирал скутерчето на две места в Синята зона, без талон, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          Селяндурщина !!!
                          Точно преди седмица по морето един точно така си беше зарязал скутера, не ми и мина през акъла подобно нещо, но се чудих що за идиот трябва да си.

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                            Горкото дете с колелото
                            Селяндурщина !!!
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Горкото дете с колелото

Коментар

• На сватба на волейболистка, след хвърляне на букета, нейните приятелки не го оставили 30 минути да падне на земята.
                                Медитация

Коментар

Working...
                                X