Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Най-запомнящото се от Миков в залата на НС вижте на :http://novanews.bg/news/view/2014/07...8%D1%80%D0%B0/Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеОт днес Столетницата се преименува на Стограмницата.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеСлужебното правителство може да свали борда.
.................He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМъж отива при хирург:
- Докторе, от известно време много ме боли лакътя.
Докторът му казва:
- Занеси урина за изследване в лабораторията и утре ми донеси резултата.
Нашият се ядосал занесъл в едно шише в лабораторията урина от дъщеря му, жена му, негова и за капак сипал малко старо машинно масло. Взел резултата на другия ден и носи изследванията на хирурга.
Докторът поглежда изследванията и му казва:
- Дъщеря ти е бременна в 3-ти месец, жена ти си има нов любовник, маслената помпа на колата ти е за смяна, а кенефът у вас е много малък и като лъскаш си удряш редовно лакътя в стената..
малко грубичко ама какво да се прави
Коментар
-
Най-великото изпълнение на руския химн в историята - това на оркестъра на сирийската армия. цък > http://www.youtube.com/watch?v=Apo-AMTetbUВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Не е виц
През 1920 г. в Народният театър в София е бил тържествено честван 70 годишния юбилей на Иван Вазов.
На сцената на театъра, който днес носи неговото име, са били прочетени множество адреси и поздравителни телеграми от видни личности от целия свят.
Ето текста на поздравителния адрес от Бранислав Нушич, който също е бил прочетен на сцената на театъра:
"ДРАГИ МИ ЙОВАНЕ, ЖЕЛИМ ТИ ЙОШ ТОЛИКО! АЛИ ФАТИ КУРАЦ ДА НЕ СТАЕ, МЕНИ ПИЧКУ!"
ПП. Извинявам се, ако сръбския правопис не е точен, но случката ми я разказа преди половин век известен български актьор, присъствал на тържеството. Текста предавам така, както съм го чул.
Коментар
Коментар