Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеДа, днес има годишнина от края на битката за Плевен. Интересно дали в самия град някой се е сетил, освен учителите по история, де.
http://www.pleven.bg/%D0%BD%D0%BE%D0...%B8%D0%B5.html
Коментар
-
При гинеколога отишла жена и попитала:
- Докторе, защо така, когато правя секс, винаги плача?
- Как така, бе? - запитал докторът.
- Ами... проверете и ще видите...
Започнал я докторът. Работил, работил... оная доволно си пъшка, но не плаче. Свършил той и рекъл:
- Ето, че не плачеш, защо лъжеш?
А тя рекла:
- Не спирай, ще видиш...
Продължил здраво докторът втори път, трети път, накрая рекъл:
- Повече не мога...
А жената рекла със сълзи в очите:
- Ей, така като ми кажааааааат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamkata_76 Разгледай мнение"Нова услуга от КАТ - "глоба" на кредит. Сега вече не е необходимо да носите със себе си "дежурната" десетчка, двадесетчка или петдесетчка, притеснявайки се ще ви стигнат или не. Веднага на мястмо може да оформите кредит за "глоба". Удобни схеми на кредитиране, гъвкави отстъпки."
Одобрение веднага, без поръчители, без обследване на дохода"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеЕй така става като не си проправяме сами пътя, а се водим по чужди акъли::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::>>>>>>>>>>>>>>>>>>
https://www.youtube.com/watch?v=pflH_OthmUE
Yeah
Коментар
-
Ей така става като не си проправяме сами пътя, а се водим по чужди акъли::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::>>>>>>>>>>>>>>>>>>
https://www.youtube.com/watch?v=pflH_OthmUE
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеУмрял Бойко Борисов и отишъл на оня свят. Почукал на райските порти, отворил му Свети Петър и щом го видял, веднага казал:
- О, Бойко?! Не! В България - мизерия, глад, насилие... Не си прави никакви илюзии - за ада си!
- Ама, Свети Петре... - запелтечил Тиквоний - аз толкова магистрали направих, толкова пари усвоих от Европа...
- Няма "Свети Петре"... В ада! - светията натиснал едно копче и Бойко се намерил направо в пъкъла. Докато се осефери, дяволът го подкарал с един тризъбец право към казана.
- Чакай, Лукавий - замолил Бойко - горе в рая ми останаха 2 куфара багаж. Така и така ще се седи цяла вечност тука, поне да си ги взема...
- Не се грижи за багажа - отговорил Сатаната - Ще пратя две дяволчета да ти го донесат.
Вкарал Тиквата в казана и наистина пратил 2 малки дяволчета да му вземат куфарите. Отишли те пред райските порти - и изненада: те били затворени. Работно време до 17:30, а вече отивало към 18 часа.
- Какво ще правим? - попитало едното дяволче.
- Не знам - отговорило другото - но ако се върнем без куфарите, Рогатия ще ни откъсне опашките...
- Добре тогава, дай да прескочим оградата и да ги потърсим. Някъде наблизо ще да са...
Дяволчетата прескочили оградата и затърсили куфарите. По едно време ги съзрял Свети Петър, опулил очи и рекъл:
- Брех, ма'аму стара! Кога пратих в ада Борисов, кога почнаха от там емигранти да идват!...
Браво за вица. В типичен Бай Тошовски стил от едно време. Много достоверно звучи, а е виц.
Коментар
-
Умрял Бойко Борисов и отишъл на оня свят. Почукал на райските порти, отворил му Свети Петър и щом го видял, веднага казал:
- О, Бойко?! Не! В България - мизерия, глад, насилие... Не си прави никакви илюзии - за ада си!
- Ама, Свети Петре... - запелтечил Тиквоний - аз толкова магистрали направих, толкова пари усвоих от Европа...
- Няма "Свети Петре"... В ада! - светията натиснал едно копче и Бойко се намерил направо в пъкъла. Докато се осефери, дяволът го подкарал с един тризъбец право към казана.
- Чакай, Лукавий - замолил Бойко - горе в рая ми останаха 2 куфара багаж. Така и така ще се седи цяла вечност тука, поне да си ги взема...
- Не се грижи за багажа - отговорил Сатаната - Ще пратя две дяволчета да ти го донесат.
Вкарал Тиквата в казана и наистина пратил 2 малки дяволчета да му вземат куфарите. Отишли те пред райските порти - и изненада: те били затворени. Работно време до 17:30, а вече отивало към 18 часа.
- Какво ще правим? - попитало едното дяволче.
- Не знам - отговорило другото - но ако се върнем без куфарите, Рогатия ще ни откъсне опашките...
- Добре тогава, дай да прескочим оградата и да ги потърсим. Някъде наблизо ще да са...
Дяволчетата прескочили оградата и затърсили куфарите. По едно време ги съзрял Свети Петър, опулил очи и рекъл:
- Брех, ма'аму стара! Кога пратих в ада Борисов, кога почнаха от там емигранти да идват!...
Коментар
Коментар