IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да,да. така са канибалите.

Коментар

• Стара канибалска поговорка:

– Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!

http://www.infosi.bg/vreme-za-gubene/

Коментар

• Не знаех къде да го плесна това, реално нито е бисер нито е виц, но е уникално видео и те кара да се замислиш. Аз със сигурнос съм решил да ходя в Индия, просто май ще го правя по-рано отколкото планирах преди това...

https://www.youtube.com/watch?v=pECmw7KIWn0
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Американски геолози, проучвайки поредното американско нефтено находище, с изненада установили, че над него има някаква арабска държава...

Коментар

• Шлифера е велик художник

http://www.faktor.bg/ikonomika/40596...na-yunker.html

Коментар

• В пернишкото семейство, обикновено съпругата има по-набито око...
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Случката е от времето на ранният соц.Дамите тогава не бяха с с такива изрязани бански както сега,не бяха така добре епилирани,но и много не им пукаше.
                    Лежи си и се пече на плажа една харна булка,здрава и красива,из под долнището на банския и се подават снопчета вълна.Един "гларус" се завъртял около нея,огледал се и тихичко е пита:
                    Може ли да погаля на Фидел Кастро брадата?
                    Може,може ама първо трябва да целунеш на Тодор Живков главата!-му казва един здрав чичко с надървено достойнство който наблюдава отстрани.

Коментар

• Двама българи отиват да свалят чужденки на морето. Още първия ден се забиват в една дискотека, виждат две мацки и почват да ги черпят. Черпили ги те, пили, веселили се, накрая се заклатушкали с чужденките към хотела, но още щом влезли в стаята, единият паднал и заспал мъртвешки сън. Става той на сутринта, гледа леко гузно другия, а той му вика:
                      Брато, добре че бях аз, та да отсрамя българската чест!
                      Ама как... ? пита невярващо нашият човек. ? Как, ти... и двете ли?
                      Не бе, преди да заспя и аз, им казах, че сме румънци
                      Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2015/03/2015_13.html

Коментар

• Наталия Кобилкина, машина за пари http://newsline.bg/read_more.php?post=11514
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Нацистки закачки
                          Година по-късно Джеръми Кларксън от Топ Гиър отново трябва да дава обяснение, след описва новото "Мини", по това време вече част от концерна БМВ, като типично германско. Отдавайки нацистки поздрав с ръка, той прави забележката, че каквато и цел да зададе на навигацията, тя все го отвежда в Полша.

Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Немски хумор
                            1. Който работи много, прави и много грешки… Избягвайте грешките…
                            2. Хубавото да си шизофреник е, че никога не се чувстваш самотен…
                            3. Мъдростта ме преследва, но аз бягам по-бързо…
                            4. Срещу любов от пръв поглед помага само вторият…
                            5. Всички искат да се върнат към природата, но никой пеша…
                            6. Не всичко, което има две бузи е лице…
                            7. Нямаме шансове, но ги използваме…
                            8. Не е достатъчно да нямаш собствено мнение… трябва да притежаваш и способността да не можеш да го изразиш…
                            9. Винаги има две мнения – грешното и моето.
                            10. Дълговете са единственото нещо, което човек може да прави без пари…
                            № 6 кърти!!!

Коментар

• Немски хумор
                              1. Който работи много, прави и много грешки… Избягвайте грешките…
                              2. Хубавото да си шизофреник е, че никога не се чувстваш самотен…
                              3. Мъдростта ме преследва, но аз бягам по-бързо…
                              4. Срещу любов от пръв поглед помага само вторият…
                              5. Всички искат да се върнат към природата, но никой пеша…
                              6. Не всичко, което има две бузи е лице…
                              7. Нямаме шансове, но ги използваме…
                              8. Не е достатъчно да нямаш собствено мнение… трябва да притежаваш и способността да не можеш да го изразиш…
                              9. Винаги има две мнения – грешното и моето.
                              10. Дълговете са единственото нещо, което човек може да прави без пари…

Коментар

• Правостояща блондинка пътува в полупразен влак. След няколко часа минава кондукторът.
                                Блондинката:
                                - Извинете, бихте ли ми казали къде е място номер 952586?
                                Кондукторът с недоумение й поглежда билета:
                                - Влакът е без места, а това което гледате е серийния номер.

Коментар

Working...
                                X