If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знаех къде да го плесна това, реално нито е бисер нито е виц, но е уникално видео и те кара да се замислиш. Аз със сигурнос съм решил да ходя в Индия, просто май ще го правя по-рано отколкото планирах преди това...
Случката е от времето на ранният соц.Дамите тогава не бяха с с такива изрязани бански както сега,не бяха така добре епилирани,но и много не им пукаше.
Лежи си и се пече на плажа една харна булка,здрава и красива,из под долнището на банския и се подават снопчета вълна.Един "гларус" се завъртял около нея,огледал се и тихичко е пита:
Може ли да погаля на Фидел Кастро брадата?
Може,може ама първо трябва да целунеш на Тодор Живков главата!-му казва един здрав чичко с надървено достойнство който наблюдава отстрани.
Двама българи отиват да свалят чужденки на морето. Още първия ден се забиват в една дискотека, виждат две мацки и почват да ги черпят. Черпили ги те, пили, веселили се, накрая се заклатушкали с чужденките към хотела, но още щом влезли в стаята, единият паднал и заспал мъртвешки сън. Става той на сутринта, гледа леко гузно другия, а той му вика:
Брато, добре че бях аз, та да отсрамя българската чест!
Ама как... ? пита невярващо нашият човек. ? Как, ти... и двете ли?
Не бе, преди да заспя и аз, им казах, че сме румънци
Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2015/03/2015_13.html
Нацистки закачки
Година по-късно Джеръми Кларксън от Топ Гиър отново трябва да дава обяснение, след описва новото "Мини", по това време вече част от концерна БМВ, като типично германско. Отдавайки нацистки поздрав с ръка, той прави забележката, че каквато и цел да зададе на навигацията, тя все го отвежда в Полша.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Немски хумор
1. Който работи много, прави и много грешки… Избягвайте грешките…
2. Хубавото да си шизофреник е, че никога не се чувстваш самотен…
3. Мъдростта ме преследва, но аз бягам по-бързо…
4. Срещу любов от пръв поглед помага само вторият…
5. Всички искат да се върнат към природата, но никой пеша…
6. Не всичко, което има две бузи е лице…
7. Нямаме шансове, но ги използваме…
8. Не е достатъчно да нямаш собствено мнение… трябва да притежаваш и способността да не можеш да го изразиш…
9. Винаги има две мнения – грешното и моето.
10. Дълговете са единственото нещо, което човек може да прави без пари…
Немски хумор
1. Който работи много, прави и много грешки… Избягвайте грешките…
2. Хубавото да си шизофреник е, че никога не се чувстваш самотен…
3. Мъдростта ме преследва, но аз бягам по-бързо…
4. Срещу любов от пръв поглед помага само вторият…
5. Всички искат да се върнат към природата, но никой пеша…
6. Не всичко, което има две бузи е лице…
7. Нямаме шансове, но ги използваме…
8. Не е достатъчно да нямаш собствено мнение… трябва да притежаваш и способността да не можеш да го изразиш…
9. Винаги има две мнения – грешното и моето.
10. Дълговете са единственото нещо, което човек може да прави без пари…
Правостояща блондинка пътува в полупразен влак. След няколко часа минава кондукторът.
Блондинката:
- Извинете, бихте ли ми казали къде е място номер 952586?
Кондукторът с недоумение й поглежда билета:
- Влакът е без места, а това което гледате е серийния номер.
Коментар