IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Събрали се хора от различни градове не България и всеки донесъл
    нещо за ядене от неговият край
    Бургазлията донесъл паламуд
    Горнооряховецът донесъл суджук
    Софиянецът донесъл печено пиле
    Троянецът донесъл сливова
    Разградничанинът донесъл кисело мляко
    Габровецът довел брат си.

Коментар

• Полицай спира нарушител: - Акт 100лв и 3 точки!
      - К'ви точки, какво да ги правя!?
      - Аа, събираш 39 и си купуваш велосипед!!!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	slanina.jpg
Views:	1
Size:	66.0 КБ
ID:	4027005
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Чета надпис в ДКЦ-то: "Само лечението е опасно за Вашето здраве". Чудя се това печатна грешка ли е, или предупреждение.

Коментар

• Девойчета, стига сте пускати нафотошопени снимки в инстаграма - държавата ги гледа и после вдига пенсионната възраст!!!
            We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

• По-добре на хората в устата отколкото ...в банята на ПЛОЧКИТЕ !

Коментар

• Надпис на задното стъкло на автомобил.
                " Високата скорост убива, купи си "ОПЕЛ" , живей вечно!"

Коментар

• - Знам, че си девствена, но защо реши, че и на него му е за първи път?
                  - Сигурна съм, онова нещо беше още в целофан ....

Коментар

• Ако на 15-ти февруари се събудите и имате пари в портфейла, значи нито сте еб@ч, нито сте пияч...

Коментар

• Коментар

• Много софиянци не разговарят с хора от провинцията, причината, може да се окажат, че са от едно село!!!

Коментар

• Усмихнете се: https://www.facebook.com/MoscowTeatr...flite=scwspnss.

Коментар

• Един мъж рано или късно намира дамата на сърцето си. Кардиоложката!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                              По имената на овците у стадото, мое да са разбере кои моми у селото не са пущили на овчаря

Това е по истински случай в казармата едно от момчетата имаше 8-ми клас ама взет с агне щото техните все с овцете го пращали и не ходел на училище

Та момчето не можеше нито да чете нито да брои и да смята и старшината го пита

- Добре де ти като не можеш да броиш вечер как разбираш че не си затрил някоя овца?
                              - Аз ги знам всичките по имена и физиономия г-н Старшина

Старшината го накара да им изреди имената 30-тина овци е гледало момчето

Коментар

• Млад грузинец - левент и красавец - пътува във влака сам в купето и чете вестник.

По едно време се качва позапазена кака. Той продължава да си чете вестника без да и обръща внимание, даже с багажа не и помага. След малко каката се пробва да го заговори, Той само я поглежда иззад вестника, смутолевя нещо и продължава да чете.

След малко каката вади чай, бисквити - пробва се да му предложи, да завърже разговор. Той пак я поглежда иззад вестника, казва едно "Не, благодаря" и продължава да чете.

Каката и писнало, съблекла се полугола, излегнала се на кушетката и му вика:
                                - До сега не ми обръщахте внимание, но сега както съм така какво ще направите? Няма ли поне да ме погледне?

Нашия сваля вестника, разкопчава панталона и вика:
                                - Прав беше тати, по-добре 20 минути да ги игнорираш отколкото 2 часа да ги уговаряш.

Коментар

Working...
                                X