IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/reel/648634...40aB7S9Ucbxw6v

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Търся личен шофьор с категория Б.
        Работа- понеделник-петък 7.00-19.00 с три почивки по час.
        Работата е само управление на автомобил(Ауди А7 автоматик)
        -опитен, уравновесен водач, без значение мъж/жена
        -заплата 800 €седмица, осигуровки върху цялата заплата. Извънредни по 20 лв/час
        -допълнително пенсионно и здравно осигуряване в частни институции
        -2 безплатни почивки по 7 дни годишно в мои хотели, море и спа
        -строго официално облекло за моя сметка, без видими татуировка
        Търся сериозен човек на когото мога да доверя както мен, така и семейството ми. Дискретен, само шофьор ще е, нищо допълнително.
        Така би изглеждала обявата, която ще пусна когато спечеля от тото-то

Коментар

• -Как си , наборе ?
          -Мъчно ми е за соца...
          -Нарежи вестници и ги сложи на пирон в тоалетната.
          -С тези листовки от супера не става. Нема го "Работническо дело"...

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
            КАРАКОНДЖУЛ- Жена на средна + възраст, която се опитва да прилича на тинейджърка...
            Казва се още жена на непреклонна възраст.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Много богати приятели имаш

На мен 2-ма ми висят с 200-300 лв (единия комшия, другия дето ми работеше по двора едни неща). Чат пат се виждаме, поздравяме се, ама за пари не смеят да отварят дума. Единия си направи устата за още 300, ама го отрязах като му казах че предните не ми е върнал още. Ама това беше преди години - доста преди пандемията и голямата инфлация.

Скоро някъде бях прочел следната мърдрост:

В живота всичко се връща, само не и парите, които си дал на заем.

Коментар

На мен 2-ма ми висят с 200-300 лв (единия комшия, другия дето ми работеше по двора едни неща). Чат пат се виждаме, поздравяме се, ама за пари не смеят да отварят дума. Единия си направи устата за още 300, ама го отрязах като му казах че предните не ми е върнал още. Ама това беше преди години - доста преди пандемията и голямата инфлация.

Ся ще изчакат, докато можеш с 300 лева да си купиш баничка и боза,тогава може да ги върнат

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

Най-перфектния начин, да изолираш някого от живота си, да почне да те избягва и даже да не го виждаш със месеци,
                  е като му дадеш пари на заем, най-добре над 1000 лв и да му кажеш, да ти ги върне, когато може.

Коментар

• КАРАКОНДЖУЛ- Жена на средна + възраст, която се опитва да прилича на тинейджърка...

Коментар

• Бюджетът се ококори на
                      12 000 000 000 лева дефицит

Коментар

Само в България трябва да обясняваш защо парите, които си дал назаем ти трябват обратно
                        Не само парите - това важи за всичко, с което си услужил временно на някого. Електрожен, бинокъл, комплект инструменти, дрелка, косачка и дори дрон. Ако не се сетиш да си ги поискаш, забрави че са твои.

А за парите, дадени на заем, има дори и нагли уж приятели. Ти си ги искаш, а те ти казват "стига бе, тебе муха те ухапала".

Коментар

Само в България трябва да обясняваш защо парите, които си дал назаем ти трябват обратно
                          Най-перфектния начин, да изолираш някого от живота си, да почне да те избягва и даже да не го виждаш със месеци,
                          е като му дадеш пари на заем, най-добре над 1000 лв и да му кажеш, да ти ги върне, когато може.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                            Рано или късно всичко се връща. С изключение на парите, които си дал назаем.
                            Китайска поговорка

Коментар

• Рано или късно всичко се връща. С изключение на парите, които си дал назаем.
                              Китайска поговорка

Коментар

• Когато попаднеш на поп-фолк парти разбираш,че "Планетата на маймуните" е написана по действителен случай!

Коментар

Working...
                                X