Тя толкова силно се влюби в него, че му роди син само два месеца ,след като се запознаха.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Лидия Божилова
20 ч. ·
В медицинския факултет, професорът се обръща към студент и пита:
- Колко бъбрека имаме?
- Четири! - му отговаря той.
- Четири?! - възкликва професорът, който е бил от тези арогантни хора, които изпитват удоволствие да подчертават грешките на другите.
- Донеси малко трева, защото в стаята имаме магаре ! - заповядал професорът на своя асистент.
- И кафе за мен!- допълнил студента
Професорът бил толкова ядосан, че го изгонил от залата.
Студентът бил хумористът Aparicio Torelly Aporelly (1895-1971), известен като "Baron de ltararé". А на излизане, отново имал наглостта да поправи разярения си професор:
- Попитахте ме колко бъбрека имаме? Имаме четири бъбрека - два мои и два Ваши. "Ние" е израз, използван за множествено число. Насладете се на храната си и се насладете на тревата.
Животът изисква много повече разбиране от знанието. Понякога хора, които имат повече знания или вярват, че ги имат, се чувстват, че имат право да подценяват и унижават другите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеPeter Karaivanov
6 ч. ·
Снощи возя един украинец. По едно време на светофара до нас спира патрулка - Опел Астра на около 20г. Украинеца ужасен ме пита, това ли са колите на полицията ни. Да му отговарям аз.
А в Украйна, казва ми той, всички полицейски коли са Тойота Приус хибрид. Държава във война.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Peter Karaivanov
6 ч. ·
Снощи возя един украинец. По едно време на светофара до нас спира патрулка - Опел Астра на около 20г. Украинеца ужасен ме пита, това ли са колите на полицията ни. Да му отговарям аз.
А в Украйна, казва ми той, всички полицейски коли са Тойота Приус хибрид. Държава във война.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Детето пита майката:
- Мамо, откъде смe произлезли?
Майката отговаря:
- Сине, ние идваме от Адам и Ева.
Момчето отговаря:
- Мамо! В училище ни казват, че идваме от маймуната.
Майката отговаря:
- Синко, едно е семейството на баща ти, друго е моето.
------------------------------------------------
В нощен клуб мъж се приближава до една маса и казва на едно самотно момиче:
- Красавице, искаш ли да си със мен ?
Момичето казва на господина:
- Но, моят приятел отиде до тоалетната.
- Не се притеснявай имам план, казва и той, Охрана, махни тази жена веднага оттук!
-----------------------------------------------
Мъж казва на приятеля си:
- Докторът ми нареди да взема 2 проби от урина, но истината е, че успях да взема само 1.
- Вкусът е ужасен!
----------------------------------------------
- Една млада жена казва на майка си:
- Мамо, мъжът ми вчера отиде да купи ориз и още не се е върнал. незнам какво да правя
- О, дъще, не се притеснявай, отговаря майка й, започвай да правиш спагети.
----------------------------------------------
Жена ми ме направи вярващ, казва мъж на приятеля си.
Как стана, пита приятелят.
- Ами защото не вярвах в ада, докато не се ожених за нея.
---------------------------------------------
Майка казва на сина си:
- Миличко, едно птиченце ми каза, че взимаш наркотици.
- Ама мамо, който взима наркотици си ти, щом разговаряш със птички.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеТъжно но ФАКТ. ТЕЛЕФОНОНАРКОМАНИЯТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БИЧ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО.
Така че го свалих от апарата за дишане.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар