IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тя толкова силно се влюби в него, че му роди син само два месеца ,след като се запознаха.

Коментар

• Лидия Божилова

20 ч. ·
      В медицинския факултет, професорът се обръща към студент и пита:
      - Колко бъбрека имаме?
      - Четири! - му отговаря той.
      - Четири?! - възкликва професорът, който е бил от тези арогантни хора, които изпитват удоволствие да подчертават грешките на другите.
      - Донеси малко трева, защото в стаята имаме магаре ! - заповядал професорът на своя асистент.
      - И кафе за мен!- допълнил студента
      Професорът бил толкова ядосан, че го изгонил от залата.
      Студентът бил хумористът Aparicio Torelly Aporelly (1895-1971), известен като "Baron de ltararé". А на излизане, отново имал наглостта да поправи разярения си професор:
      - Попитахте ме колко бъбрека имаме? Имаме четири бъбрека - два мои и два Ваши. "Ние" е израз, използван за множествено число. Насладете се на храната си и се насладете на тревата.
      Животът изисква много повече разбиране от знанието. Понякога хора, които имат повече знания или вярват, че ги имат, се чувстват, че имат право да подценяват и унижават другите.

Коментар

• Рижа кака споделя с приятелки:
        - Некъв изухляк ми се лези: - Маце, много ти ръждив покрива!!!
        - Ей отворко, му викам, под ръждясал покрив, само влажна маза ще откриеш!!!

Коментар

• ПАРИТЕ НЕ РАЗВАЛЯТ.ПРОСТО АКО СИ ПИЧ,ТЕ ПРАВЯТ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ ПИЧ.АКО СИ Г*З, ТЕ ПРАВЯТ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ Г*З...

Коментар

• Имам питане, защо и викат още катеричка? Нито е пухкава, нито е рунтава!?

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                Peter Karaivanov

6 ч. ·
                Снощи возя един украинец. По едно време на светофара до нас спира патрулка - Опел Астра на около 20г. Украинеца ужасен ме пита, това ли са колите на полицията ни. Да му отговарям аз.
                А в Украйна, казва ми той, всички полицейски коли са Тойота Приус хибрид. Държава във война.
                За смях е тая полиция. Тойота приус си е чисто женски автомобил. С тойота приус могат да отидат на маникюр.

Коментар

• Пълнолуние
                  Безсъница
                  Броя овце.
                  По едно време една ми вика ВРЕМЕ Е ЗА ЗАКУСКА

Коментар

• Peter Karaivanov

6 ч. ·
                    Снощи возя един украинец. По едно време на светофара до нас спира патрулка - Опел Астра на около 20г. Украинеца ужасен ме пита, това ли са колите на полицията ни. Да му отговарям аз.
                    А в Украйна, казва ми той, всички полицейски коли са Тойота Приус хибрид. Държава във война.

Коментар

• - Госпожице разберете, аз не на всяка предлагам!
                      - Ама господине, не се разстройвайте!!! И аз не на всеки отказвам!

Коментар

• "Не взимайте повече, отколкото ви трябва! Не давайте повече, отколкото е нужно! Не търсете щастието си вън от себе си! Всичко е скрито във вас.."
                        Петър Дънов

Коментар

• Ахмед Ахмедов
                          Всяка трудност дарява мъдрост!

Коментар

• Детето пита майката:
                            - Мамо, откъде смe произлезли?
                            Майката отговаря:
                            - Сине, ние идваме от Адам и Ева.
                            Момчето отговаря:
                            - Мамо! В училище ни казват, че идваме от маймуната.
                            Майката отговаря:
                            - Синко, едно е семейството на баща ти, друго е моето.

------------------------------------------------

В нощен клуб мъж се приближава до една маса и казва на едно самотно момиче:
                            - Красавице, искаш ли да си със мен ?
                            Момичето казва на господина:
                            - Но, моят приятел отиде до тоалетната.
                            - Не се притеснявай имам план, казва и той, Охрана, махни тази жена веднага оттук!

-----------------------------------------------

Мъж казва на приятеля си:
                            - Докторът ми нареди да взема 2 проби от урина, но истината е, че успях да взема само 1.
                            - Вкусът е ужасен!

----------------------------------------------

- Една млада жена казва на майка си:
                            - Мамо, мъжът ми вчера отиде да купи ориз и още не се е върнал. незнам какво да правя
                            - О, дъще, не се притеснявай, отговаря майка й, започвай да правиш спагети.

----------------------------------------------
                            Жена ми ме направи вярващ, казва мъж на приятеля си.
                            Как стана, пита приятелят.
                            - Ами защото не вярвах в ада, докато не се ожених за нея.

---------------------------------------------

Майка казва на сина си:
                            - Миличко, едно птиченце ми каза, че взимаш наркотици.
                            - Ама мамо, който взима наркотици си ти, щом разговаряш със птички.

Коментар

• Копаех дупка в нашата градина и намерих сандък, пълен със златни монети.
                              Исках да избягам вкъщи и да кажа на съпруга си.
                              Тогава се сетих защо копаех дупка в нашата градина.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                                Тъжно но ФАКТ. ТЕЛЕФОНОНАРКОМАНИЯТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БИЧ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО.
                                Дядо ми казваше, че хората зависят твърде много от технологиите и те са вредни.
                                Така че го свалих от апарата за дишане.

Коментар

Working...
                                X