If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На пазара има всичко. От евтини боклуци до качествена стока. Баш спекулантите в БГ да се оплакват че нямат пари да си купят хубавите неща ми се струва несериозно. Просто има хора без финансови възможности и се търсят начини как да им се продаде нещо, което отговаря до някъде на качеството, за парите които те могат да си позволят да платят.
Бъзикаме се, бе! Бъзикаме се със свободната търговия, при която може намериш всичко - от соево мляко до палмово. Само птиче няма, за жалост на елитарите. Но табуреткова и в добрите магазини има, щото са й добри препоръките.
На пазара има всичко. От евтини боклуци до качествена стока. Баш спекулантите в БГ да се оплакват че нямат пари да си купят хубавите неща ми се струва несериозно. Просто има хора без финансови възможности и се търсят начини как да им се продаде нещо, което отговаря до някъде на качеството, за парите които те могат да си позволят да платят.
Лейди Роуина се учи да кара кола. Инструкторът е човек с железни нерви, но накрая едва издържа.
- Още колко ще ми трябва, за да се науча да шофирам, инструкторе? - пита миледи, малко след хкато се е разминала с поредната катастрофа.
- Някъде около дузина! гласи отговорът.
- Наистина ли мислите, че ще ми трябват още само дванадесет урока?
- Не става дума за уроци, а за коли...
Коментар