IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Минутка за усмивки с някои от най-забавните умотворения на руснаците...

1. Най-сигурното доказателство, че във Вселената съществува разум, е фактът, че никой не е опитал да се свърже с нас
    2. Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той.
    3. Всяка цигара намалява живота ти с 2 часа. Всяка бутилка вино намалява живота ти с 3 часа. Всеки работен ден намалява живота ти с 8 часа!
    4. Обичай внуците си – те ще си го върнат на децата ти.
    5. Не е вярно, че женените живеят повече. Просто на тях така им се струва.
    6. Всеки женен мъж трябва да забрави грешките си. Няма смисъл двама души да помнят едно и също нещо.
    7. Да направиш жената щастлива не е трудно - трудното е ти да останеш щастлив.
    8. Защо петелът пее цял живот? – Защото има много жени и нито една свекърва.
    9. Лотарията е най-добрият способ за изчисляване на броя на оптимистите.
    10. Висша степен на смущението - два погледа, срещащи се в ключалката.

11. Жените, също като децата, обичат да казват "не". Мъжете, също като децата, го приемат на сериозно.
    12. Когато жена казва, че няма какво да облече - това означава, че няма нови дрехи. Когато мъж казва, че няма какво да облече - това означава, че няма чисти дрехи.
    13. Ако смятате, че никотинът не влияе на гласните струни на жените, пробвайте да изтръскате пепелта от цигарата на килима.
    14. Тя пристигна в Сибир и му развали цялата каторга.
    15. Често, когато сутрин гледаш някоя жена, с ужас разбираш, че снощното съблазняване е нейна, а не твоя заслуга.
    16. Глупаците се женят, а умните се омъжват.
    17. Комарите са много по-хуманни от някои жени - когато комар ти пие кръвчицата, той поне престава да бръмчи.
    18. Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
    19. Зелевият сок - утрешната напитка.
    20. И вълците сити, и агнетата цели, а на овчаря - вечна му памет.

Коментар

• "Обикновено казвам: "Бъдете щастливи", защото "Дреме ми на к*ра" .. е невъзпитано..."
      Life won't wait for you.

Коментар

• Малката Марийка се връща вкъщи и се
        хвали на майка си:
        - Ние днес с Иванчо за първи път се занимавахме със секс!
        - Че на теб ти е за първи път съм сигурна, ама откъде знаеш за Иванчо?
        - Ами на пишлето имаше още целофанче.....

Коментар

• -Тате, тате, кой краде най-много?
          -Телевизия нали гледаш, татевото? Кой показват най-много?..

Коментар

• Едно дете всеки ден псувало попа.Един ден баща му рекъл:
            -Сине,ако днес не псуваш попа ще ти купя колело!
            Детето отишло при попа и рекло:
            -Попе,днес няма да те псувам,ама утре майка ти ще е.а! ..

Коментар

• Минувач минава покрай гробищата. Изведнъж изумен се заслушал! Чуват се песни, играят се танци, свири акордеон!
              Гледа - идва гробарят:
              - Какво става тук?
              - Ами погребват един катаджия. Изпращат го шофьорите от автобазата!
              - Е, не е по християнски тази веселба!
              - Трябваше да видите завчера - погребваха един данъчен! Седем пъти на "бис" го закопавахме!
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Според пернишкия съновник каквото и да сънуваш е на бой. ...

Коментар

• София, лято, площад. Осем етажна сграда, по средата й скеле и на скелето работят двама мазачи. На единия му се пикае, та две не вижда, обаче го мързи да слиза.
                  Вторият пита:
                  - Кво има, бе?
                  - Пика ми се, ама ме мързи да слизам. . .
                  - Е какъв ти е проблема? Ето долу има фонтан, застани на края на скелето, аз ще те държа и пикай във фонтана. Никой няма да разбере. . .
                  Речено сторено. Застанал първият на края на скелето, вторият го държи и. . .
                  По едно време обаче, духнал вятър и някаква прашинка влязла в носа на този, който държал. Той кихнал и изпуснал пикаещия. . .
                  Две години по-късно. . .
                  На плаж три девойки си говорят.
                  Първата:
                  - Най-големите любовници са в източните страни. Когато бях в Кайро и вървях по улицата, всички ме разсъбличаха с поглед. . .
                  Втората:
                  - Хич не ми ги и говори тия. Французите са най-големите любовници. Когато бях в Париж, щом се запознаех с някой мъж и веднага ме вкарваше в леглото!
                  Третата:
                  - Момичета, дълбоко се заблуждавате. Българите са най-големите любовници. Когато бях в София, се разхождам по един площад. Гледам шадраван и присядам на края му. Изведнъж вдигам глава нагоре и виждам към мен лети мъж с изваден х@й и крещи : “Ша та е@а в гъза-а-а-а-а-а!!!”...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Мъж и жена се чукат дълго и досадно, а краят все не идва... Жената не издържа:
                    - Айде бе, за никоя ли не можеш да се сетиш?..
                    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Жена звъни на съпруга си:
                      - Можеш ли да говориш?
                      - Мога.
                      - Слушай тогава...
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• За какво служат тия перки на самолетите?
                        - Да охлаждат пилота.
                        - Айде бе, не ми се вярва!
                        - Ами спри ги, и да видиш как пилота ще се изпоти веднага...

Коментар

• Американец влиза в пъб в Ирландия и казва:
                          - Чувал съм, че вие, ирландците, къркате яко, ма не ми се вярва.
                          Ще дам 500 долара на този, който изпие една след друга 10 халби бира.
                          Всички притихват, някои си тръгват, след малко един се връща:
                          - Важи ли още офертата ви?
                          - Разбира се!
                          Ирландецът изпива десетте халби без почивка,
                          американецът шокиран вади парите и плаща, после пита:
                          - Браво, но защо излезе и после се върна?
                          - Абе ходих до съседния бар да проверя дали мога да ги изпия...

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/437270
                            колекция бисери

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Един кубински емигрант в САЩ е на смъртно легло. Събрал синовете си:
                                - Последното ми желание е да целуна кубинското знаме, за да се простя с него!
                                Хукнали синовете да търсят куби*ститутка, която била татуирала кубинското знаме на задн*ка си. Нямали избор, последното желание на баща им било закон за тях.
                                Закарали я при него, събула си тя гащите и той започнал да се прощава със знамето. Бая време се прощавал и накрая казал:
                                - Със знамето се простих, сега се обърни, да се простя с Фидел Кастро!

Коментар

Working...
                                X