IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разговарят баща и син:
    - Тате имам три приятелки и се чудя за коя да се оженя. Искам съвет!
    - Виж сине, давам ти 3000 лв. Дай на всяка по хиляда, изчакай няколко месеца и решавай.
    След няколко месеца:
    - Е, сине, какво стана? Какво направиха с парите твоите приятелки?
    - Ами, първата си накупи накити и парфюми. Втората си купи смартфон, но купи един и за мен. А третата вложи парите си в бизнес, умножи ги многократно и сега ме кани за съдружник. Аз избрах третата!
    - Е, видя ли, сине, че ти помогнах. Какъв е изводът, защо ти избра третата?
    (вашият отговор?)

Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• За всички, които търсят голямата и чиста любов - тежа 120 килограма, висока съм 180 см. И се къпя всеки ден. Очаквам обажданията ви!
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	image_8141.jpg
Views:	1
Size:	68.7 КБ
ID:	3160087
        http://bultimes.com/wp-content/uploa...20094708_o.jpg

Коментар

• - Тъща ми я блъсна кола в София. Едва оживя.
          - А моята я блъсна кола във Виена.
          - И?
          - Ми уби я на място.
          - Еееех, Виена си е Виена...

Коментар

• Богаташ на операционната маса се моли на хирурга:
            - Моля те, докторе, само да ме спасиш, ще ти платя колкото кажеш пари, ще те позлатя!
            Докторът:
            - Ти сега ми дай парите, че колко съм ги чувал тези... Помогнеш му, спасиш го, а той после лежи в ковчега и се прави, че не те познава...

Коментар

• Коментар

• Една жена помолила мъжа си да отиде и да изхвърли боклука.
                Мъжът отишъл, но тъкмо стигнал до казана и един мерцедес спрял до него, а от вътре страхотна мадама му казала:
                – Пешо, не ме ли помниш? Аз съм Галя бе, седяхме на един чин до 8 клас. Хайде, качвай се, отиваме да го отпразнуваме.
                Отишли те в някакъв луксозен ресторант, а после и в хотел с пет звезди. Цяла нощ правили страхотен секс. На сутринта колата го оставила пак до кофите за смет.
                „Тъпо се получи” – помислил си Пешо. Докато се качвал по стълбите, срещнал комшията:
                – Какво има, Пешо, защо си се оклюмал такъв?
                Пешо му разказал цялата история, както си била.
                – Вземи сега този молив и си го сложи зад ухото. Прибери се вкъщи и разкажи цялата история на жена си, с всичките подробности. Както на мене ми я разказа.
                Прибрал се Пешо и жена му го започнала от вратата:
                – Как може? Отиде да изхвърлиш боклука и не се прибра цяла вечер.
                Пешо разказал цялата история. Как тъкмо да изхвърлял боклука и срещнал Галя от неговия клас. Как отишли на вечеря в луксозния ресторант, после див правили див секс цялата нощ…
                Жената не издържала и го плеснала зад врата:
                – Ти кого лъжеш бе? Забравил си да си махнеш молива от ухото, а ми обеща повече да не ходиш да играеш на карти!..

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  - Какъв е този коктейл?
                  - Кокосов хуй.
                  - Е, то кокоса почти не се усеща!
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• - Миша, а ты в армии служил?
                    - Нет, Саш, не служил. Меня не взяли...
                    - А почему тебя не взяли?
                    - Найти не смогли...
                    Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• - Какъв е този коктейл?
                      - Кокосов хуй.
                      - Е, то кокоса почти не се усеща!
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• ОТИ ВИКАШ НА ЖЕНА ТИ ПЕПИ, ОНА НАЛИ Е КУНА ?
                        А БЕ, ПЕПИ - НА БРЪЖЕ, ОТ ПЕПЕЛЯНКА.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Вчера беше ромската Нова година. А този горе е ромския Дедо Снег. Какви ли подаръци носи на малките ромчета?

Коментар

• https://www.facebook.com/BGnovini/ph...702467/?type=3

Коментар

• Полицай спира на улицата пиян човек.
                              - Къде отивате?
                              - Не отивам никъде, а се връщам от гости. Празнувахме Нова година!
                              - Но сега е вече март!
                              - Затова и бързам. Не ме задържайте, защото жена ми сигурно вече се безпокои!..

Коментар

• Английски бизнесмен получава писмо от свой колега. Текстът на писмото е следният: “Драги сър, тъй като моята секретарка е дама, аз не мога да й продиктувам това, което си мисля за Вас. Смятам, че тъй като аз съм джентълмен, аз също нямам право дори да си мисля подобни неща за Вас. Но понеже Вие не сте нито първото, нито второто, се надявам, че ще ме разберете правилно.”..

Коментар

Working...
                                X