IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• - Господин Петров, трябва да ви разочаровам - жена ви страшно се напи на коледното тържество.
    - Ама как?! Тя изобщо нищо не слага в уста!
    - Господин Петров, тук отново ще ви разочаровам...

Коментар

• Заедно умират един поп и един шофьор. Господ ги посреща и с най-големи почести е шофьора. Попа се чувства засегнат: Господи, защо така.. цял живот съм ти служил. Господ му отговаря: да, но на твоите проповеди всички спяха.. а той като караше всички се молеха и кръстеха...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Глухо село, някъде на половината път за Владивосток. Лекарски кабинет.
        - Ето, това е за нерви, това е срещу депресия, а това - за общо възстановяване...
        - Ъъъъ ... докторе ... друго, освен водка нямаш ли?..
        Това не е руски въпрос. Руснака няма нужда от нищо друго, освен от водка, и щом има водка няма нужда от въпроси. Е, понякога пита и за кисели краставички, ама те са само допълнение - една кисела краставичка на една каса водка. Ако няма кисела краставичка, тя бива успешно заместена от още една каса водка.

Коментар

• Глухо село, някъде на половината път за Владивосток. Лекарски кабинет.
          - Ето, това е за нерви, това е срещу депресия, а това - за общо възстановяване...
          - Ъъъъ ... докторе ... друго, освен водка нямаш ли?..

Коментар

• Двама сноби разговарят:
            -Вчера срещнах Евгени Минчев в Хилтън.
            -И?
            -Гледам изцапан по брадата с нещо бяло и си викам,"Или е захарен памук или сперма"...Ама като се замислих,къде в Хилтън захарен памук!?..

Коментар

• Жени Марчева пита премиера Герджиков с колко пари живее. Вика: „Аз не живея, живее жена ми – тя живее, аз се трудя...
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Динко от Ямбол го разпитват в полицията.
                - Динко, защо преби приятелката си?
                - Тя прекрачи границата...

Коментар

• У входа в синагогу табличка:
                  «Войти сюда с непокрытой головой – такой же грех, как прелюбодеяние».
                  Ниже дописано: «Я пробовал и то и другое – разница колоссальная!»

Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Двама приятели си говорят:
                    - Какво ново при теб?
                    - Станах веган.
                    - Защо?!?
                    - Защото ми се ставаше нещо модерно, а пък гей ме достраша...
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Разхождам се в гората. Нощ, дъжд, вятър. Замръзвам целият. Гледам - паркиран автомобил, приближавам се и поглеждам през прозореца - няма никой. Пробвам вратата - отключена, влизам и сядам. Изведнъж колата тръгва. Аз съм в шок. Колата върви, аз седя отзад, зад волана няма никой. Отнякъде се показва космата ръка - върти волана и изчезва. Чак космите ми настръхват. Показва се някакво село, ето ги и първите къщи. Тук колата спира, някакъв мъж поглежда вътре и казва:
                      -Ти какво правиш тук?!
                      -Ами, возя се...
                      -Б*си мамата! Аз тука бутам, а той ми се вози!
                      Last edited by nomche; 13.04.2017, 13:28.

Коментар

• – Скъпи, какво ще правим през Страстната седмица?!
                        – За теб не знам, но аз смятам да направя същото като Исус. Да се превърна в мъченик.
                        – О, любов моя! Ще страдаш и ще се жертваш за мен?!
                        – Не, скъпа. Ще изчезна в петък и в неделя ще възкръсна. Ама, чак надвечер!

Коментар

• Коментар

• - Аз съм на диета!
                            - От колко време?
                            - Половин час вече.
                            - Личи си.
                            - Верно? Къде?
                            - Гладния поглед.

Коментар

• Ако искате докторите да пишат по-четливо,... не им подарявайте алкохол...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ''Английски хомосексуалисти отказват да пият българска ракия,защото от нея им се приисквали жени.''

Коментар

Working...
                                X