Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Ученичка се подготвя за абитуриентския бал. Отива при майка си:
- Мамо, ако се целувам с момче по устните, може ли да забременея?
Майката (усмихнато):
- Не, разбира се.
- А ако се целувам с език?
Майката (напрегнато)
- Пак не.
- А ако му направя един...?
Майката (в шок):
- Пак не.
- А от анален секс?
Майката (шашната)
- Господи, дъще, всичко това на бала ли си решила да правиш?!
- Не, бе, мамо, не се вълнувай. Аз просто изяснявам кой е бащата...
Коментар
-
-
Водя сина ми (5 г.) на комисия за прием в Предучилищна група. Питат го:
— Колко годишни времена знаеш?
— (Показва с една ръка, а после и с един пръст от другата преди да отговориШест.
— А ако си помислиш малко...
— Шест.
Директорката ми казва, че ще се свърже с нас... В двора го питам:
— Ся, какво беше това?
— Тате, ама аз наистина не знам повече "Годишни времена" само на Вивалди, Хайдн, Пиацола, Чайковски, Лусие и Глазунов!
-------
ПОУКА: при стандартно тестване съществува риск да изпуснеш най-добрите кандидати.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/politika/2017/...conev/?ref=rss
"Фондът е върнал вече 1.1 млрд. Знаете ли колко е лихвата, която е спечелил бюджетът от това – 105 милиона. Не само, че не е ощетен бюджетът, не само, че не са ощетени данъкоплатците, но бюджетът е на печалба", заяви Цонев.
- 3 Харесвания
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/politika/2017/...conev/?ref=rss
"Фондът е върнал вече 1.1 млрд. Знаете ли колко е лихвата, която е спечелил бюджетът от това – 105 милиона. Не само, че не е ощетен бюджетът, не само, че не са ощетени данъкоплатците, но бюджетът е на печалба", заяви Цонев.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Вратата се отвори и в стаята на красивата принцеса влезе рицарят. Красавицата плачаше на леглото си, виждайки го, тя се разплака още повече.
- Утре ще ме дадат на дракона! - хлипайки, съобщи тя на рицаря. - Всяка година драконът иска да изяжда най-красивата девственица от града. Това съм аз! Но защо съм толкова красива…
- Ще те спася! - смело възкликнал рицарят.
- Ще убиеш дракона?!
- Има много по-лесен начин! - отговорил принцът, разкопчавайки се ...
- Няма ли друг начин?
- Е, мога и да ти разбия носа?
- Ох, мъже, винаги може да разчиташ на тях в случай на нужда... - въздъхна принцесата и започна да се съблича.
--------------------------------------------------------------------------
Осемгодишна дъщеря:
- Мамо, какво е "върджин"??!
Следва половинчасова майчина тирада за жени, мъже, чувства, любов, с*кс, проникване, "първи път", болка и наслада...
Майката завършва с думите:
- Е, след като го направиш, вече не си девствена.
- Мамо, а какво е "екстра върджин"??! Пише го на зехтина.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Днес и тук....." Нелепата, но безкрайно поучителна история за едно дилдо...." http://bunnylava.blogspot.bg/2017/07/blog-post.html?m=1
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение"Последния път, когато бях в Скопие, си купих един куфар книги. Една от тях беше "Македонските корени на американските президенти". Там бяха написани осем, започвайки от първите двама - Джордж Вашингтон и Томас Джеферсънq до Джордж Буш баща и син", посочи още Първанов.
Коментар
Коментар