"Много недоволни от товарния сектор ще има. Ние в България имаме най-лошите пътища, но имаме най-модерната система. В Австрия се въведе една тол система, която беше изключително проста и евтина - нямаше договор, нямаше общи условия. Хората, които въведоха и разработиха тази тол система у нас, никога през живота си не са заплащали пътна такса на моторно превозно средство по-голямо от лека кола. Те нямат представа нито как се заплаща, нито защо се заплаща", предвижда председателят на българско обединение на шофьорите Христо Радков."..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maria M Разгледай мнение
Може би ще те шокира, но има жени, които шофират добре, нямат нужда от парите ти; имат собствено мнение, обичат секса, не говорят по време на филм, а когато говорят е това, което мислят.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Eдин въpви пo yлицaтa и cпиpa минaвaщo тaĸcи. Kaчвa ce, шoфьopът ĸaзвa:
– B идeaлния мoмeнт мe cпpяxтe! Toчнo ĸaтo Πeшo!
Πътниĸa:
– Koй?
Taĸcимeтpoвия шoфьop:
– Πeтъp Πeтpoв. Toвa e eдин чoвeĸ, ĸoйтo мoжe вcичĸo, пo вcяĸo вpeмe, пpи вcяĸaĸви oбcтoятeлcтвa. Haпpимep – тoчнo минaвaм и нa нeгo мy тpябвa тaĸcи. C нeгo вce тaĸa cтaвa.
Πътниĸa:
– Bъзмoжнo e, нo вce пaĸ нямa идeaлни xopa.
Шoфьopa:
– O, нe! Toзи Πeшo бeшe нeвepoятeн cпopтиcт! Moжeшe нa тeниc дa биe вceĸи! Cĸи ĸapaшe, ĸaтo Aлбepтo Toмбa! A ĸaĸ пeeшe! Дa нe гoвopим пъĸ, ĸaĸ тaнцyвaшe. Heвepoятeн чoвeĸ c двe дyми!
Πътниĸa:
– Звyчи нeвepoятнo нaпpaвo!
Шoфьopa:
– Имa и oщe. Πaмeттa мy ĸaтo ĸoмпютъp. Πoмнeшe нa вceĸи poждeнитe дни. Знaeшe вcичĸo зa винoтo, ĸoe ĸaĸ дa ce cгoтви пpaвилнo. Kaĸ cвиpeшe нa ĸитapa caмo! A ĸoлĸo пecни пoмнeшe. Heвepoтeн!
Πътниĸa:
– Дa, звyчи нeвepoятнo. Kaĸ ce зaпoзнaxтe c нeгo?
Шoфьopa:
– Bcъщнocт aз ниĸoгa нe cъм гo виждaл, тoй e yмpял и aз ce oжeниx зa шибaнaтa мy жeнa
- 5 Харесвания
Коментар
-
Всяка събота отец Йоан вземал вана. Било ред на сестра Магдалена да я приготви. Преди това изслушала указанията на игуменката как трябва да се държи с голия отец. На следващата сутрин двете си говорят за къпането:
- Сестро Магдалена, какво се случи вчера ?
- Майко, игуменке, получих избавление !
- И как се случи това ?
- Отец Иван влезе във ваната и ме помоли да му помогна. Хвана ме за ръката и я пъхна между краката си, като ми каза, че там Господ държи ключа от Рая!
- Така си и знаех – промърморила игуменката.
Сестра Магдалена продължила :
- След това ми каза, че ако ключът пасне на моето катинарче, вратите на Рая ще бъдат вечно отворени за мен. И сложи ключа в катинарчето ми. Отначало ме болеше. Отецът каза, че пътят към избавлението е болезнен, но накрая Господ ще ме възнагради със сладострастни усещания. Така и стана. Майко игуменко, и това се случи….Господи, колко ми беше хубаво!
- Дърт мръсник! – ядосала се игуменката - А на мен ми каза, че между краката му е тръбата на архангел Гаврил и ме кара цели 40 години да свиря на нея...!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеИ тоава всичкото в една жена или по принцип?
Разбира се, че в една
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМарио Ма, браво, турнах ти плюса, Ареса ми - кога не си дежурна по долап при "г-н Донев", имаш попадения. Браво!
Може би ще те шокира, но има жени, които шофират добре, нямат нужда от парите ти; имат собствено мнение, обичат секса, не говорят по време на филм, а когато говорят е това, което мислят.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар