IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С тези изхвърляния към Министерски съвет пак ще има опашки за тоалетна хартия!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      Не се стърпях да го копирам тука от колега.
      Как се наричат хората където едвам взимат матурата?
      " Мини-с-три"
      поне да беше оправил грешките, Министре

Коментар

• За хляба... цената вярно изглежда фрапираща. Сега потърсих в нета, използвало се бадемово брашно по 45 лева килото.
        Ето подробности:
        https://kanal3.bg/news/comments/1300...2528VIDEO%2529

С тези диети май се стига до крайности. : )

Коментар

• https://www.savinigelato.com/product-category/bakery/
          айде, почнахме да перем пари и със следкарници
          абе, Савина, то в Цюрих е по-евтино, бре моме
          Click image for larger version

Name:	67.jpg
Views:	1
Size:	75.3 КБ
ID:	3629928

Click image for larger version

Name:	321.jpg
Views:	1
Size:	13.4 КБ
ID:	3629929

Сладоледа е 18.00 лв за 500 мл .......
          Last edited by hazard; 23.07.2020, 08:17.

Коментар

• Не се стърпях да го копирам тука от колега.
            Как се наричат хората където едвам взимат матурата?
            " Мини-с-три"
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• - Софкее, днес предизвика фурор на плажа!
              - Защоо?
              - Защото прашките се обуват с тънката част отзад а не отпред...

Коментар

• Из женски форум:
                - „Лежа си в леглото, никого не задявам, вдигнах си краката и ги подпрях на стената, а той: "Знаеш ли, че краката ти са криви?" И тогава за първи път разбрах, че п*нисът му е малък.

Коментар

• В малък американски град дошъл нов жител. Не след дълго му направило впечатление, че населението е 100% мъжко! Един прекрасен ден го ударил хормона и попитал съседа си:
                  - Извинявай, малко ми е неудобно, ама как се оправяте, когато имате нужда от с*кс?
                  Другият му отговорил:
                  - Пич, за да не станем педали, прибягваме до крайни мерки! Срам не срам, всички тук чукаме овце!
                  Новодошлият намерил едно от споменатите добичета и яко го опънал! А после я завел в местния бар! Всички присъстващи подбелили очи и започнали нещо да си шепнат.
                  Новодошлият попитал:
                  - Какво има сега? Преди малко правих с*кс с тая очарователна овца! Но аз имам нужда и от духовна връзка - да си поговоря с нея, да ѝ попея, да ѝ рецитирам романтични стихове и - както виждате, да я заведа и на бар!
                  Някакъв старец се обадил:
                  - Момче, ти си луд! Толкова свободни овце има наоколо, а ти намери да еб*ш точно гаджето на шерифа!

Коментар

• Събира Сталин целия команден състав:
                    – Другари, това не може да продължава така! Имаме ли руски партизани?
                    – Имаме!
                    – Имаме ли белоруски партизани?
                    – Имаме!
                    – Имаме ли украински партизани?
                    – Имаме!
                    – А защо нямаме еврейски партизани? Вземете мерки и това да се поправи!
                    Тръгват си генералите и си говорят:
                    - "Евреите без нищо няма да се съгласят. Трябва да им предложим нещо в замяна."
                    Договарят се с евреите, че за всеки убит немец ще им дават по 100 рубли... След месец отново идват при евреите и какво да видят - два камиона, пълни с убити немци.
                    – Ние малко май се поизхвърлихме с парите. Да ви ги платим по 50?
                    – А, не! За 50 ние ги купуваме от белорусите.

Коментар

• Краят на работния ден в Кауфланд. На едната каса младо и хубаво момиче седи и плаче:
                      - Ах, че съм глупачка!
                      Другите касиерки идват при нея и питат, какво се е случило?
                      - Момичета, днес идва при мен един вежлив младеж, абсолютен симпатяга, облечен безупречно. Може само да си мечтаеш за такъв. Маркирам му покупките, а той ме е зяпнал. И изведнъж казва:
                      - Госпожице, мисля че цял живот съм ви търсил. Имам си всичко: кола, апартамент, вила, мой бизнес. Но за истинското щастие само вие сте ми липсвали. Ако приемете моето предложение, то на следващия ден след сватбата ще заминем за Малдивите. Съгласна ли сте да станете моя жена?
                      Шашнати колежките я попитали:
                      - А ти? Какво му отговори?! Не мълчи! Кажи!
                      Момичето:
                      - А аз, а аз… да му кажа... "Желаете ли вафли на промоция?"

Коментар

• - Защо до сега не си се оженил?
                        - Мама не ги харесва.
                        - Води някоя, която да прилича на майка ти.
                        - Водих. Тате я изхвърли още на вратата.

Коментар

• Коментар

• Кое е африканска практика, да използваш младежи и жени за пропаганда е комунистичека и националсоциалистическа практика..

Моля не продължавайте със цензурата..Там се получава гадно подражание на горепосочените..

Коментар

• Kiro, това е типично африканска практика, която в цивилизованите общества не се ползва.
                              https://www.borgenmagazine.com/10-fa...soldiers-know/
                              Но разваляш темата с пропаганда. Продължавай с вицовете. Там понякога имаш добри попадения.

Коментар

• Грозно е и аз това казвам, затова се разберете с Вашите конкуренти и другари от БКП кой ги ползва повече..

Last edited by RUBLA; 18.07.2020, 12:34. Причина: Забранен линк!

Коментар

Working...
                                X