If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- Мила, да знаеш какво ми се случи вчера... Значи звъни се на вратата, отварям, а там - комшията. И без нищо да каже като ме награби... с*кс, с*кс... разката ме! А после, пак без нищо да каже, облече се и си тръгна. И от тогава стоя и се чудя... Тоя за какво дойде?
Влиза един човек в кръчмата и казва на бармана задъхано:
- Дай бързо едно голямо докато не се е почнало!
Кръчмарят налива едно голямо. Човекът го изпива на екс и отново със същите думи си поръчва още едно. И така няколко пъти. По някое време бармана го пита:
- Абе ти имаш ли пари да си платиш толкова пиене?
- Айде почна се...
Ма колко му е да кипазим нашите си, ние българите сме царе в това..
Ти за свобода на словото, чувал ли си ....на 110 място сме ... заради такива като вас, пазители на БХ.
Тия "твойте вашите" отдавна бяха за затвор и конфискация на имушествата.
А заради такива като тебе сме на тоя хал, БХ не е виновен.
Не съм съгласен обаче да се прави ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕНЗУРА на едни, а да се оставят други.l:
Не бил съгласем, обидили го били.
В училище имахме няколко зубрачи с очила, малко да го бутнеш и бягаха при учителката да се оплаква.
Ами аз ако се оплача в полицията, няма да има ефект и съм го приел за даденост.
Приемаш и тука правилата, лоши или добри, ако не ........
Баси...започнаха да цензурират и бисерите Му, както и лафовете на доскорошния полибисерен правосъден министър
Ще го отдадем на наближаващото пълнолуние ...иначе трябва да се готвим за Министерство на истината
На снимките на Киро гледам и Меркелица яко подремва.. А иначе снимките са стари, финландският премиер, който стои до нашия, отдавна вече не е премиер.. Ма колко му е да кипазим нашите си, ние българите сме царе в това..
Да беше изтрил коментарите, а не снимките. Осъзнаваш ли, че в момента със своята цензура той зае ПОЛИТИЧЕСКА СТРАНА, което опорочава имиджа на Investor.bg като деполитизиран икономически сайт.
Съгласен съм в тази тема да не се допускат никакви политически коментари или дори намеци със снимки. Не съм съгласен обаче да се прави ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕНЗУРА на едни, а да се оставят други.
Попитали радио Ереван какво не можеш да си купиш с 50 милиона лева освен здраве ?
Отговор : Влияние във форума на Инвестор.бг
Матеев, публикувай и ти истински политически снимки..Аз не съм правил политически коментари в тази тема, за разлика от теб..За това Алекс е прав да те трие..
Уважаеми Алекс 262, след като темата не е за политика, защо позволявате на Киро да публикува политически снимки (2 на тази страница), а моите ги триете?
Коментар