IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• -Кръстихме детето на майка!
    -Цецо?
    -Нее,Майк!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
      От патриаршията обявиха,
      че като навършиш 55 -
      после с когото и да се изчукаш -
      не се брои вече за ГРЯХ,
      а за ЧУДО...!

Още година, и ставам Чудотворец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Попитали радио Ереван какво не можеш да си купиш с 50 милиона лева освен здраве ?
        Отговор : Влияние във форума на Инвестор.бг
        ...следва въпрос за 100 милиона...

Коментар

• От патриаршията обявиха,
          че като навършиш 55 -
          после с когото и да се изчукаш -
          не се брои вече за ГРЯХ,
          а за ЧУДО...!

Коментар

• Млада жена споделя с приятелка:

- Мила, да знаеш какво ми се случи вчера... Значи звъни се на вратата, отварям, а там - комшията. И без нищо да каже като ме награби... с*кс, с*кс... разката ме! А после, пак без нищо да каже, облече се и си тръгна. И от тогава стоя и се чудя... Тоя за какво дойде?
            Last edited by ventzi_ds; 14.09.2020, 20:12.

Коментар

• Влиза един човек в кръчмата и казва на бармана задъхано:
              - Дай бързо едно голямо докато не се е почнало!
              Кръчмарят налива едно голямо. Човекът го изпива на екс и отново със същите думи си поръчва още едно. И така няколко пъти. По някое време бармана го пита:
              - Абе ти имаш ли пари да си платиш толкова пиене?
              - Айде почна се...

Коментар

• Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнение
                Ма колко му е да кипазим нашите си, ние българите сме царе в това..
                Ти за свобода на словото, чувал ли си ....на 110 място сме ... заради такива като вас, пазители на БХ.
                Тия "твойте вашите" отдавна бяха за затвор и конфискация на имушествата.
                А заради такива като тебе сме на тоя хал, БХ не е виновен.

Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                Не съм съгласен обаче да се прави ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕНЗУРА на едни, а да се оставят други.l:
                Не бил съгласем, обидили го били.
                В училище имахме няколко зубрачи с очила, малко да го бутнеш и бягаха при учителката да се оплаква.
                Ами аз ако се оплача в полицията, няма да има ефект и съм го приел за даденост.
                Приемаш и тука правилата, лоши или добри, ако не ........

Коментар

• Публикувано във факти.бг:
                  Орлов мост
                  24 18:00

01.09.20 ОТГОВОР
                  До коментар #2 от "Dduromo":

Искаме Славчо Учиндолски премиер, Годжи финансов министър !

Коментар

• Баси...започнаха да цензурират и бисерите Му, както и лафовете на доскорошния полибисерен правосъден министър
                    Ще го отдадем на наближаващото пълнолуние ...иначе трябва да се готвим за Министерство на истината

Коментар

• На снимките на Киро гледам и Меркелица яко подремва.. А иначе снимките са стари, финландският премиер, който стои до нашия, отдавна вече не е премиер.. Ма колко му е да кипазим нашите си, ние българите сме царе в това..

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev

Да беше изтрил коментарите, а не снимките. Осъзнаваш ли, че в момента със своята цензура той зае ПОЛИТИЧЕСКА СТРАНА, което опорочава имиджа на Investor.bg като деполитизиран икономически сайт.

Съгласен съм в тази тема да не се допускат никакви политически коментари или дори намеци със снимки. Не съм съгласен обаче да се прави ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕНЗУРА на едни, а да се оставят други.
                        Попитали радио Ереван какво не можеш да си купиш с 50 милиона лева освен здраве ?
                        Отговор : Влияние във форума на Инвестор.бг

Коментар

• Матеев, публикувай и ти истински политически снимки..Аз не съм правил политически коментари в тази тема, за разлика от теб..За това Алекс е прав да те трие..

Коментар

• Уважаеми Алекс 262, след като темата не е за политика, защо позволявате на Киро да публикува политически снимки (2 на тази страница), а моите ги триете?
                            Last edited by Mateev; 01.09.2020, 11:05.

Коментар

• Тихоо..Не пречете на Премиера да работи..

Коментар

• Какво е носталгия?
                                - Желание да се върнеш в Родината за малко, за да се убедиш, че не си заминал напразно!!!

Коментар

Working...
                                X