IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако даден проблем може да се реши с пари, то това не е проблем, това са разходи.
    Еврейска мъдрост.

Коментар

• -Охрана! Може ли да махнете този мъж от женската съблекалня?
      -Ама, това е жена. Какво ви смущава?
      -Неговият хОй!!!
      -Нейният хОй ....???

Коментар

• Намерил един нашенец стара лампа и както си му е редът я потъркал. От нея изскочил един дук и му казал:
        - Имаш право на 3 желания.
        - Абе няма какво да му мисля. Я сипи по едно да му пийнем.
        - Ама сигурен ли си?
        - Сипи, сипи!
        Какво да прави духът - сипал по едно. Изпили го.
        - Сега ти останаха само две желания. Мисли мъдро!
        - Бе няма какво да му мисля - сипи по още едно!
        - Ама аз съм всесилен и мога да ти изпълня всяко едно желание, което си измислиш. Не искаш ли пари, жени ...?
        - Сипи, сипи да пием по още едно и не се притеснявай!
        Какво да прави духът - длъжен е да се подчинява. Сипал по още едно и го изпили.
        - Остана ти едно последно желание. Мисли много внимателно какво искаш!
        - Сипи, да изпием по още едно!
        - Ама не може така, няма да ти останат никакви желания!
        - Сипи!
        Сипал духът и по третото желание, изпили го и след това духът се прибрал в бутилката. След около 10 минути обаче се показал отново и леко фъфлейки попитал:
        - Абе ти четвърто желание нямаш ли?

Коментар

• Седи си някакъв в кръчмата и спокойно си пие ракията. По едно време влиза друг и още от вратата се провиква:
          - Гошо, жена ти в момента ти слага рога!
          Първият захвърлил веднага пиенето и хукнал. На излизане от кръчмата обаче го блъска лека кола и направо го потрошила.
          Вкарали го в болницата и го гипсирали целия. Лежи си той гипсиран и си мисли:
          - Трябва да си лекувам нервите. Нито съм Гошо, нито съм женен ......

Коментар

• - Какво искаш - бразилско дупе или баничка?

Коментар

• Тичането сутрин, правилното хранене и пълният отказ от вредни навици може да удължат вашето жалко съществуване!

Коментар

• След термина "параолимпийци" дойде ред и на термина "педиолимпийци,
                очакваме и " педипараолимпици" също да се включат скоро!

Коментар

• Бездетна влюбена двойка отишла при Ходжата да им бае... Опитал Ходжата всичко... накрая въздъхнал и казал:
                  - Пичове... как си я мислите вие тая работа…

Коментар

• Коментар

• НОВИНА от Олимпиадата в Париж:
                      "Участничка в женското състезание по бокс, получила контузия в тестисите "

Коментар

• Най голямата измама в живота ни:
                        Плащане на данъци върху парите които заработвате! Данъци върху заработените пари, когато ги харчите! Данъци върху неща които притежавате, за които сте платили вече данъци с вече обложени пари!
                        На пук на системата, бъдете здрави, правете пари и им плащайте!!!

Коментар

• Феминистката е жена, която няма полов живот но твърди, че тя самата така е решила.

Коментар

• Дори и добре да живее, третия пол все някога ще срещне българин на 3-4 ракии

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                              Двама си разтягат локуми!
                              - Ти някога бил ли си на море?
                              - Мноого отдавна, бил съм малък, ..... много малък!
                              - Колко малък?
                              - Ами, към морето бях в тати, на връщане, в мама!!!
                              Две шестгодишни деца си говорят в детската градина:
                              - Ти бил ли си в чужбина?
                              - Татко ми казва, че преди седем години съм бил в Ташкент и в Ямайка, ама аз нищо не си спомням.

Коментар

• Първоначално изпратено от минувач Разгледай мнение
                                Любовта може да премести планини.
                                Само трябва подходящ багер...
                                трябва да се стараеш повече, колега
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X