- Жена, при тези хиляди заразени, ако не си сложила ваксината да се изстудява, те прЕбих !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
може да става дума просто за кулинарно предпочитание.Състраданието не е добродетел
Коментар
-
Щирлиц бил пленен от разузнаването. Искали да измъкнат информация от него чрез всякакви брутални и нечовешки методи на мъчение. Накрая се принудили на най-строгият и зловещ метод - изпратили му стажанта Курт, който с часове, дори с дни можел да извършва полов акт... Започнал той Щирлиц.
След ден яко клатене вече хората започнали да се чудят защо още няма измъкната информация. След два дни изумлението нараствало, а вече на третия ден хората започнали да се присмиват на младия Курт, който се чувствал много засрамен, но продължавал неуморно да извършва своите издевателства над нещастния пленник. На четвъртия ден, Курт вече се видял принуден да се обърне към Щирлиц с молба:
- Щирлиц - казал той - моля те Щирлиц, кажи нещо! Репутацията ми е сломена, хората чакат информация, посрамих се, умолявам те, кажи, кажи НЕЩО! ГОВОРИ!
- Курт - проговорил Щирлиц най-накрая - Обичам тееее !!!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 허 세-jose Разгледай мнениеКолкото повече опознавам хората,толкова повече обичам кучетата.
-Китайска народна поговорка.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнениеСега ще ги видим америкачетата, как ще се отърват от тиквун.
За какво мислиш едните купуват оръжие като луди, а другите строят усилено двойни стени и огради.
Еххх, кога ще ги стигнем американците....
- 1 like
Коментар
-
11 годишно момиче към баща си:
–Тате,боли ме гърлото!
–Защо?
–Мисля, че е от водката, която пих снощи...
–Ти пиеш?
–Ми да, бяхме с гаджето ми....
–Имаш си гадже?
–Ами да, стара работа...
–И как изглежда?
–Ами....10 клас, с обица на ухото, разбойник си пада малко, но от детска педагогическа стая казаха ,че ще се оправи....
–Ооооо!.......Бащата вече е бял като финландец.
–Оф, главата нещо ме боли, сигурно е от дискотеката...
–Ходила си на дискотека???
–Ами, да! Само там дават да се пуши трева...
–Ти пушиш трева ??? - бащата вече е пред инфаркт...
–.......и мисля, че ударихме колата ти!
–Гаджето ти е карало колата ми?......бащата вече се хванал за сърцето.
Момичето:
–Шегувам се бе татк-о-о-о!....исках само да ти кажа, че има много по-страшни неща от една двойка по математика.....
- 7 Харесвания
Коментар
-
Закони за работата:
1. Закон на Слаус: Ако вършиш някаква работа прекалено добре, няма да можеш да се отървеш от нея.
2. Закон на Франко за работното място: Ако харесваш онова, което правиш, вероятно го правиш погрешно.
3. Бюрократичен принцип на Ларсън: Ако направиш невъзможното, шефът ти просто ще го включи в постоянните ти задължения.
4. Първи капан на гения: Никой шеф няма да търпи служител, който винаги е прав.
5. Закон на Пъркин: Потупването по гърба е само на няколко сантиметра от ритника в з*дника.
6. Закон на Рафъл за бизнеса: Колкото по-малко работа имат служителите, толкова по-бавно я вършат.
7. Закон на Лемпнър за заетостта: Ако си тръгнеш от работа по-късно, никой няма да забележи. Тръгнеш ли си по-рано, непременно ще срещнеш шефа си на паркинга.
8. Максима на офиса: Телефонът никога не звъни, когато нямаш какво да правиш.
9. Закон на Ото: Винаги се занимаваш с нещо странично, когато шефът се отбие край бюрото ти.
10. Закон на Клайд: Ако се налага да свършиш нещо и го отлагаш достатъчно дълго, има голяма вероятност някой друг да го направи вместо теб.
11. Правило на Хари: Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар