Атлантите след потъването на континента са акостирали в Африка - наследниците им са негрите. Описани са в свещеното писание като великани.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеЦяла вечер една мисъл не ми позволи да заспя; От къде са се появили негрите след като Адам и Ева са бели???
- 4 Харесвания
Коментар
-
Веднъж, един решил да извърши комбинирано самоубийство. Идеята му била да се обеси, отрови и застреля едновременно. И така, той застанал на ръба на една скала. Надянал си примката на врата и завързал другия край за някакъв жилав храст. Погълнал отровата. Хвърлил се от скалата. И вече във въздуха - стрелял към главата си без да допира плътно пистолета към нея. И какво се получило на практика? Куршумът не ударил главата му, а въжето над нея и го скъсал. Оня паднал в морето. И от съприкосновението със студената вода - неволно повърнал отровата. Така, че въпреки тройното подсигуряване останал жив. Доплувал до брега, изтръскал се като куче и промърморил: - Ебаси и бесенето, замалко да се удавя .....
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Аз : Човек който си чеше гъза, не трябва да си яде ноктите!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение"Човек, който си гризе ноктите, не трябва да си чеше гъза"
Конфуций
- 5 Харесвания
Коментар
-
Жена ми предложи да назовем по 5 души, с които бихме спали, ако ни се удаде възможност.
Тя:
Кристиано Роналдо, Джейсън Момоа, Брад Пит, Малума
(и аз не знам кой е), Джони Деп на младини...
Аз:
Сестра ѝ, готината колежка от нейния офис, най-добрата ѝ приятелка, класната на малката, касиерката от супера (оная с големите пъпеши, нищо, че не била естествено руса)!
Втора седмица жена ми не ми говори и съска като змия, НООО сестра ѝ не е стъпвала у нас, не се налага постоянно да я взимам от работата, води и взима малката от училище, пазарува сама и не е вечно на кафе с най-добрата си приятелка "щот била к*рва" ...
- 15 Харесвания
Коментар
Коментар