IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• -Изглеждате много влюбени!
    Колко време сте заедно?
    - Амиии... 25 emails, 40 messages, 326 likes и 132 коментара..

Коментар

• Тимът, в който бившият премиер се изявява като футболист, стана зонален шампион за ветерани

segabg.com
      Борисов отново взе купа с "Бистришките тигри"
      Бившият премиер Бойко Борисов явно бързо забрави несгодите, покрай ареста си на 17 март и се върна към старата си любов - футбола. Той демонстрира, че е възстановен и ....

Коментар

• Aneliya Popova
        Една секретарка казала на шефа си:
        - Господин Иванов, работя за Вас усърдно вече пет години. А пък заплатата ми - все една и съща! Няма ли възможност малко да ми я увеличите?
        Оня ѝ отговорил:
        - Марче, аз и в момента ти давам много висока заплата! Ама - живееш много нашироко, бе, моето момиче! Ето сега - рано-рано си изяла цял портокал! А ето какво трябваше да направиш: от едната половина си направи фреш сутринта. От другата половина - плодова салата на обяд! Кората на едната половина - издълбай и я използвай за пепелник. А другата част от кората - раздроби на дребни парченца и използвай като ароматизатор за въздух! Разбра ли сега? Действай!
        На другата сутрин шефът попитал:
        - Марче, вслуша ли се в моя мъдър съвет да живееш по-икономично?
        Тя отвърнала:
        - Разбира се, господин Иванов! Вчера си купих един шоколад. Половината изядох вкъщи на вечеря. Другата половина - тук, в службата на закуска. От станиола си направих чудесни обеци, колие и гривна! От целофана направих презерватив на моя приятел. А после, съдържанието на презерватива сложих вместо сметана в сутрешното Ви кафе!

Коментар

• Коментар

• 4VLAST-BG.COM
            Любовна драма в полицията в Дупница! Ченгета се биха за колежка, потрошиха кафе „Колата” | 4ВЛАСТ

Коментар

• - Докторе, как са резултатите?
              - Ааъъъ ....!?Много са зле! Барса и Реал ми прецакаха два фиша.

Коментар

• - Снощи те сънувах. Пиехме сок...
                - Сок!?
                - Да.
                - Не съм бил аз...

Коментар

• Уволниха ме, защото бях любезен!!!
                  Една си купи дузина презервативи и аз ;
                  - Плющете се яко, и за здраве! Ми това е!

Коментар

• След опелото свещеникът
                    пита вдовицата:
                    -Искаш ли да го целунеш
                    преди да го вкараме?
                    Опечалената
                    Божкеее..И той все така
                    ми казвашеее…

Коментар

• Продавам украински регистрационни табели!
                      Слагаш и караш, без винетки, камери и полицаи..

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                        [h=5]......]
                        Тоя виц се върти за множество народи лежащи на сянка, но винаги за американци даващи акъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Кризата в Англия придобива чудовищни размери, разграбват магазините

INFORMATIVNO.EU
                          Кризата в Англия придобива чудовищни размери, разграбват магазините – Informativno.EU
                          Ето това е пример за Fake news ,линка е към статия от Декември 21г,когато имаха проблеми с доставката преди коледа

Коментар

• Кризата в Англия придобива чудовищни размери, разграбват магазините

INFORMATIVNO.EU
                            Кризата в Англия придобива чудовищни размери, разграбват магазините – Informativno.EU

Коментар

• Група американски бизнесмени почиват на Таити. Виждат един туземец да лежи под бананови палми и да яде банани. Един от бизнесмените се обърнал към него:
                              - Господине, аз съм търговец на банани. Милионер съм и мога да ти дам един добър съвет. Вместо да лежиш така, занеси от тези банани на пазара и ги продай!
                              Човекът отговорил:
                              - Е и?
                              - Като продаваш банани, след известно време ще си купиш велосипед.
                              - Е и? - отново попитал туземецът.
                              - С велосипеда ще караш повече банани и, като натрупаш пари, ще можеш да си купиш кола.
                              - Е и? - пак се почудил мъжът.
                              - С колата ще караш бананите на пазара в града, където са по-скъпи и така ще натрупаш повече пари.
                              - Е и? - почесал се по главата местният.
                              - Когато спечелиш повече пари, няма да има нужда да правиш нищо - други ще отглеждат бананите, а ти само ще си лежиш и ще си ядеш.
                              Таитянинът отвърнал:
                              - Че аз сега какво правя?!

Коментар

• Руснаците, които по някаква причина са вече в България вече се опасяват да говорят на руски от страх да не дойде Путин да ги освобождава!

Коментар

Working...
                                X