If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми дестинация близо до София която си струва да се посети
Мариян, това име Цари Мали град е измислено от пиарката на собственика на Главвулгарстрой, комплекса е построен от същата фирма която притежава стотици декари земя в Белчин Бании заедно с Петрол Холдинг. Всички е една измислица за това че там е имало подобна история каквато тръбят идеолозите на проекта.
За мен подобни туристически дестинации са обида към интелекта ни, да продаваме несъществуваща история.
Леко да не е измислено
През селото е минавал древния път ВИа нещо си, сегашен коридор някой си.
Тоест пътя от Албания до Бургас е минавал през Белчин и Самоков
Съответно прохода покрай белчин е охраняван от гарнизон.
Така че не е измислено, но е леко модерно
Между другото в Сърбия са родени 13 римски импетатора, а в България сигурно пак толкова
Константин е роден в Ниш
Какъв е този нихилизъм, че в България и то на магистралата Изток Запад не е имало крепост
Мариян, това име Цари Мали град е измислено от пиарката на собственика на Главвулгарстрой, комплекса е построен от същата фирма която притежава стотици декари земя в Белчин Бании заедно с Петрол Холдинг. Всички е една измислица за това че там е имало подобна история каквато тръбят идеолозите на проекта.
За мен подобни туристически дестинации са обида към интелекта ни, да продаваме несъществуваща история.
НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Ми то на всички такива места е каманяк и прахоляк , плюс история , легенди... Ако умееш да разказваш и да потопиш гостите в атмосфера от преди векове ще им оставиш незабравим спомен . Ако не ги води да изразходят енергия в красива местност , да правят много снимки , барбекю и каквото ви хрумне - например тук http://blog.raskoll.com/2009/09/769
Нещо класическо, историческо издържано или/и природно забележително. Ще ми идват гости американци и искам да им покажа не само красивата ни столица.
Благодарим.
Керчезов, води ги в Старосел!!!! http://www.starosel.com/
Комплексът е як, вината са хубави, история, колкото искаш, ама малко далечко. А и Божо Димитров пак откри нещо ценно наскоро, не помня точно какво. На връщане през Копривщица и така
Глей ся. Аз ти давам добра възможност. Ще си говорите за борси, за истинските неща от живота, за ГМО и разликата когато го няма в хобавото биволско млекце, ще си говорите за светли хора и религии
Кажи тогава по какво си падаш или направо ги карай в Син Сити
nqkoi Мерси, ама това нещо е менте. Измислица на главвулгастрой за да си развиват туристическия бизнес. Там никога не е имало могили.
Не трябва да даваме енергията си на фалшиви туристически дестинации.
НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Препоръчайте ми дестинация близо до София която си струва да се посети
Нещо класическо, историческо издържано или/и природно забележително. Ще ми идват гости американци и искам да им покажа не само красивата ни столица.
Благодарим.
Коментар