Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми дестинация близо до София която си струва да се посети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от galkata Разгледай мнениеГледката от Копитото вечер,историческия музей,боянският водопад
Коментар
-
Първоначално изпратено от asde Разгледай мнениеСметището на Суходол
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеНещо класическо, историческо издържано или/и природно забележително. Ще ми идват гости американци и искам да им покажа не само красивата ни столица.
Благодарим.
Съева дупка,Белоградчик и Магурата.
Боянската църква,центъра на София. Това се обикаля за един ден.Last edited by satz; 22.08.2013, 20:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеНещо класическо, историческо издържано или/и природно забележително. Ще ми идват гости американци и искам да им покажа не само красивата ни столица.
Благодарим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеето едно мнение, с което няма как да не се съгался на 100% - така хълцане ще падне от завоите и ултра кривия път, че накрая последното нещо, което ще видят, ще е природната красота на тези феномени. Разберете го най-после - нямаме почти нито една читава забележителност в Бг, която да е нормално достъпна, да не е осрана и да има удобства като за хора от 21, а не 16-ти век
Коментар
Коментар