If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Между другото вчера съдиите така хубаво подкрепиха чукотките, че ми се стори, че Фърги се е завърнал.
те манафите си ги подкрепиха и срещу чайките в първия кръг ............................ дъртия алкохолик няма да си остави магарето в калта, я
за съжаление нас ни порязаха още на стар в мач който копира едно към едно онзи мач преди няколко години когато водехме на джордитата с 0-4 на полувремето и съдията успя да обърне мача само до 4-4
И това също, но имах предвид червен картон на Иванович и веднага след това гол на същия от засада Слава Богу, че съдиите си затвориха очите, защото Иванович ми е основен играч във фентъзито .... но в реалния футбол тия неща се гледат с други очи
мда, за това си напълно прав и все пак мачът не беше Х - на Вила гола беще ултра случакарски, от нищото и в псоледната секунда, че даже и отвъд нея, на 3-тата минута на продължението на първото полувреме
Мане, ми то Челси си е типично женско име, бря - унуй грозното, на Клинтън щерка му, нали така се казваше
Ръката на Тери и ръката на Агер явно попадат в различни раздели от футболния правилник
И това също, но имах предвид червен картон на Иванович и веднага след това гол на същия от засада Слава Богу, че съдиите си затвориха очите, защото Иванович ми е основен играч във фентъзито .... но в реалния футбол тия неща се гледат с други очи
Между другото вчера съдиите така хубаво подкрепиха чукотките, че ми се стори, че Фърги се е завърнал.
мда, за това си напълно прав и все пак мачът не беше Х - на Вила гола беще ултра случакарски, от нищото и в псоледната секунда, че даже и отвъд нея, на 3-тата минута на продължението на първото полувреме
Мане, ми то Челси си е типично женско име, бря - унуй грозното, на Клинтън щерка му, нали така се казваше
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар