IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз ще ти дам парите за него, Груйче.

1. Никола
    2. Груец
    3. Марин
    4. Бънд
    5. GT
    6. лудата крава
    7. Hakkinen
    8. Asen
    9. Детелин
    10. Върбан
    11. Bobby D
    12. Major Mistake
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Нещо сме малко хора.

Моите пациенти ги е шубе...
      ХАХА Страх - лозе пази са казали старите хора
      Liverpool Forever

Коментар

• Нещо сме малко хора.

Моите пациенти ги е шубе...
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• получени са вече
          Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Груйче, ще се пробвам и аз в платената без смени. Преведох ти парите за Детелин, Върбан и мен + 40-те кинта от оная вечеря ли беше обяд... За Асен ще ти дам парите като ги взема, съответно тогава ще му дам и кода за лигата...
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ти си знаеш, добре дошъл си и догодина
            Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
            Мерси за поканата но ще пропусна.Не бих участвал в 2 лиги с 1 отбор,че поне ако се издъни единия другия може пък да захлеби.Но както и да е просто не мисля че ще спечеля и затова пропускам.Може догодина - ще видим колко точки ще направя тази
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              e, Можеш да си играеш с един отбор и в двете лиги, но решението си е твое - ние търсим максимално присъствие, така че ако се решиш, заповядай и без това повечето в нашата лига са фенове на Ливера, че даже имат и първо място в една от годините, за разлика от любимия си тим
              Мерси за поканата но ще пропусна.Не бих участвал в 2 лиги с 1 отбор,че поне ако се издъни единия другия може пък да захлеби.Но както и да е просто не мисля че ще спечеля и затова пропускам.Може догодина - ще видим колко точки ще направя тази
              Liverpool Forever

Коментар

• ами супер, направих си отбор и за там (за Боби Д - трябва ти нов отбор, то се подразбира де, но все пак да го кажа - един за стандартната лига и друг за тази без смени) и съм ви пратил на лични кода. Мисля, че ще има още 1-2 участници или поне така се надявам - Муси гаранция ще се включи, той си е олимпиец всяка година, но може пък тази да му тръгне с Куците коне
                Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                Груйче, ще се пробвам и аз в платената без смени. Преведох ти парите за Детелин, Върбан и мен + 40-те кинта от оная вечеря ли беше обяд... За Асен ще ти дам парите като ги взема, съответно тогава ще му дам и кода за лигата...

Коментар

Там победителят взема всичко, а вноската е 20 кинта, но ще пусна лигата когато станем поне 5 човека.

Коментар

• уелкъм, колкото повече, толкова повече
                    Да, правилата на лигата без смени са точно такива - ползват се само дивите карти, като първата се ползва до края на летния трансферен прозорец (т.е. кръга след 31.08), а другата - от началото на зимния трансферен прозорец, до края (т.е. януари месец). Няма значение кой точно кръг ще го направиш, естествено за предпочитане е да е последния, за да не ти видят отбора.
                    След това играеш с наличните играчи, без начение дали са контузени, преминали в друг отбор (ако си набиеш по-рано дивата карта и играчът ти замине в чужбина примерно) и т.н. Възможно е да играеш и със 7-8 играча при малшанс.
                    Там победителят взема всичко, а вноската е 20 кинта, но ще пусна лигата когато станем поне 5 човека. Утре ще ти пусна на лични и сметката за платената стандартна (50 кинта), както и кода й. Не е задължително да бързаш да ми превеждаш - очаквам сумите до 07.08, така че има предостатъчно време.
                    лека от мен и дано ти провърви с късмета на начинаещия
                    Първоначално изпратено от Bobby D. Разгледай мнение
                    Здравейте,

И аз като новак във форума да се включа и в двете лиги:

Стандартната платена:

1. Никола
                    2. Груец
                    3. Марин
                    4. Бънд
                    5. GT
                    6. лудата крава
                    7. Hakkinen
                    8. Asen
                    9. Детелин
                    10. Върбан
                    11. Bobby D.

Без смени:

1. Грую
                    2. GT
                    3. Hakkinen
                    4. Bobby D.

Може ли само някой да разясни правилата за лигата без смени? Не може да се правят никакви смени, или само "дивите" карти са позволени?

Благодаря!

Коментар

• Здравейте,

И аз като новак във форума да се включа и в двете лиги:

Стандартната платена:

1. Никола
                      2. Груец
                      3. Марин
                      4. Бънд
                      5. GT
                      6. лудата крава
                      7. Hakkinen
                      8. Asen
                      9. Детелин
                      10. Върбан
                      11. Bobby D.

Без смени:

1. Грую
                      2. GT
                      3. Hakkinen
                      4. Bobby D.

Може ли само някой да разясни правилата за лигата без смени? Не може да се правят никакви смени, или само "дивите" карти са позволени?

Благодаря!

Коментар

• e, Можеш да си играеш с един отбор и в двете лиги, но решението си е твое - ние търсим максимално присъствие, така че ако се решиш, заповядай и без това повечето в нашата лига са фенове на Ливера, че даже имат и първо място в една от годините, за разлика от любимия си тим
                        Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
                        И аз ще се пусна в безплатната класическа Платена вече си имам а 2 ще са ми множко да се занимавам....Тази година очаквам да съм по-напред от четвъртото място миналата година в безплатната

Коментар

• И аз ще се пусна в безплатната класическа Платена вече си имам а 2 ще са ми множко да се занимавам....Тази година очаквам да съм по-напред от четвъртото място миналата година в безплатната
                          Liverpool Forever

Коментар

Понеже явно сте под пара, а и се очакват жеги в следващите дни, ето кодовете на двете безплатни лиги на инвестора:

Класическа лига:
                            Code to join this league: 90111-60210

Глава-в-глава (ограничил съм я до 20 участника, за да може всеки да изиграе по 2 мача срещу всеки при виртуално домакинство и гостуване)
                            Code to join this league: 90111-60238

На платените ще им пратя на лични кода за участие в лигата, както и сметката, по която да пратят сумите. Апропо, ако някой друг пожелае да събира входа, нека си каже, веднага отстъпвам това право и му превеждам събраната досега сума. Рано е, но все пак сега имам време

П.С. Забравих да кажа - ако се съберем повече от 5 човека, ще има и платена лига без смени, засега сме тримата с Хаки и ГТ

Успех на всички и тази година да е по-интересна от предишната
                            Аз се нататрузих в безплатните! Успех на "професионалистите"

Коментар

• И аз мислех да пиша за платената без смени, че с под 5 участника е безсмислена.
                              Мисля да спазим традицията кой да събира парите и чакам ЛС
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Понеже явно сте под пара, а и се очакват жеги в следващите дни, ето кодовете на двете безплатни лиги на инвестора:

Класическа лига:
                                Code to join this league: 90111-60210

Глава-в-глава (ограничил съм я до 20 участника, за да може всеки да изиграе по 2 мача срещу всеки при виртуално домакинство и гостуване)
                                Code to join this league: 90111-60238

На платените ще им пратя на лични кода за участие в лигата, както и сметката, по която да пратят сумите. Апропо, ако някой друг пожелае да събира входа, нека си каже, веднага отстъпвам това право и му превеждам събраната досега сума. Рано е, но все пак сега имам време

П.С. Забравих да кажа - ако се съберем повече от 5 човека, ще има и платена лига без смени, засега сме тримата с Хаки и ГТ

Успех на всички и тази година да е по-интересна от предишната

Коментар

Working...
                                X