IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
    5. Captain Morgan - 50 кинта - предполагам довечера ще ги даде Мисля да ги избия със залози на тъчове довечера.
    може, аз ще се включа за второто - дано си направил пачка дотогава
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• 5. Captain Morgan - 50 кинта - предполагам довечера ще ги даде Мисля да ги избия със залози на тъчове довечера.

Коментар

• Лек ъпдейт - ако Хаки спечели награда, ще му бъде изплатена на 40%, останалото ще отиде в джакпота за следващата фентъзи игра.
        Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Добре, значи за новата лига за европейското сме на следния хал:

1. Грую - 50 кинта - платени
        2. mussi - 20 камъка
        3. GT - 50 кинта, нетирани от предишната лига, т.е. платени
        4. Още един фен на ГТ - 50 кинта, нетирани от предишната лига, т.е. платени
        5. Captain Morgan - 50 кинта - предполагам довечера ще ги даде
        6. Hakkinen - 20 кинта - платени
        7. marinbg - ще го видим довечера
        8. Bobby D. - 50 лв., нетиране на 4-тото място в платената със смени, т.е. платени
        9. Евентуално още един френд на ГТ - 50 кинта (остават му 5 кинта да нетира или да му ги изплатя, ако този младеж не участва)

Имаме награди за първо, второ и трето място в съотношение 50/30/20. Набираме доброволци до 31.05, после пускам кода на лигата на лични и чакам да ми преведете съответните суми до края на деня на 10.06.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Едит: И аз ще се джойна довечера.
          Last edited by Given; 18.05.2016, 15:54.

Коментар

• За довечера викам да се видим в Суит на Фестивална - Колеца, Марин, Капитан Морган и аз вече потвърдихме, останалите, ако имат желание, да се чувстват поканени, ще раздавам пари, но само на определени хора

Коментар

• Добре, значи за новата лига за европейското сме на следния хал:

1. Грую - 50 кинта
              2. mussi - 20 камъка и winner takes it all
              3. GT - 50 кинта, нетирани от предишната лига
              4. Още един фен на ГТ - 50 кинта, нетирани от предишната лига
              5. Captain Morgan - 50 кинта
              6. Hakkinen - предпочитам да е символично 20 лв, но ако всички искате да е 50, едва ли ще избягам
              7. marinbg - аналогично на Хаки
              8. Bobby D. - 50 лв., нетиране на 4-тото място в платената със смени
              9. Евентуално още един френд на ГТ - 50 кинта (остават му 5 кинта да нетира или да му ги изплатя, ако този младеж не участва)

Имаме награди за първо, второ и трето място в съотношение 50/30/20. Набираме доброволци до 31.05, после пускам кода на лигата на лични и чакам да ми преведете съответните суми до края на деня на 10.06.

Коментар

• Аз и новозапаленият фен сме ОК. Влизаме с по 50 лева. Чакам още един участник да потвърди.
                С други думи, Груец, задръж ми наградата, докато я нетирам с нови играчи.

Коментар

• @Грую Груев

Брой ме и мен в играта за Евро 2016 - 50 лв. Гледам, че благодарение на Чичо Смолинг съм 4-ти, така че няма да превеждам пари, направо нетираме .

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Значи, момци, дотук сме 7 човека, което си е прилично, така че викам да направим една лига на 50 кинта при следните правила:

1. Грую - 50 кинта, но съм съгласен и за 20 кинта
                  3. GT - всякаква сума съм ОК, но да се награждават поне първите двама
                  4. Още един фен, който е готов и на 20 и на 50, но да има поне и втора награда
                  5. Captain Morgan - няма претенции за сумата.
                  6. Hakkinen - предпочитам да е символично 20 лв, но ако всички искате да е 50, едва ли ще избягам
                  8. Bobby D. - 50 лв., нетиране на 4-тото място в платената със смени

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    аз мога да дойда към 10.30, че преди това съм ангажиран
                    Аз довечера съм обявил час на лягане 9:00

Иначе за еврото ме брой с 50 BGN.ОК съм с предложението за разпределение на фонда. Може и друга схема, пак poker style, със side pot за участниците с 50.
                    Last edited by Captain Morgan; 18.05.2016, 11:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      1. Грую - 50 кинта, но съм съгласен и за 20 кинта
                      3. GT - всякаква сума съм ОК, но да се награждават поне първите двама
                      4. Още един фен, който е готов и на 20 и на 50, но да има поне и втора награда
                      5. Captain Morgan - няма претенции за сумата.
                      Значи, момци, дотук сме 7 човека, което си е прилично, така че викам да направим една лига на 50 кинта при следните правила:

1. Може да се участва и с 50 кинта, и с 20 кинта, за да не ограничаваме участниците, все пак не е шипче, а е европейско и са по-малко мачовете, т.е. късмета е по-голям. Принципно мизата е 50 кинта, но както казах може да се играе и с 20, като ако спечели някоя от наградите участник, който е играл с 20 кинта вход, то му се изплаща 40% от полагаемата се печалба за съответното място, а останалите пари отиват към джакпота за следващата игра. Пример - награда за първо място 400 лева, но я печели участник, играл с 20 кинта, следователно участника печели 160 лева, а 240 отиват в джакпота за следващото фентъзи.

2. Първият печели 50%, втори - 30%, трети - 20%, нямаме награди за най-добър седмичен.

3. Парите може пак да ги събирам аз, но ако друг изяви желание, веднага му прехвърлям това право.

Ако сте съгласни, особено по правилата на точка 1, че тя е малко по-различната - пишете и бришете, че да се събираме. До 10.06 има 3 седмици, така че чакам колко ще се съберем до края на месеца, какво ще се реши като бройка, правила и организация на събирането на сумите и да го стартираме и това фентъзи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
                        Ако решите нещо за довечера, аз съм на линия. Даже съм подготвен за първи тъч, фаул, корнер и жълт картон
                        аз мога да дойда към 10.30, че преди това съм ангажиран

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

Честита победа! Късметът обикновено покрива най-добрите, така че заслужено първо място.
                          Или пък начинаещия, макар Гивъна да не е начинаещ А маринския имаше да си му връща съдбата, задето ме изпревари веднъж точно в последния кръг, след като ми извадиха Ван дер ваарт в 59-тата минути и ме би с 1 точка Та сега така със Смлинг - това май му е първи автогол?

Наградите са следните:
                          1. Гивън - 1 място в платената лига - след сделката с марински - 270+55=325 лева
                          2. Марин - 2 място в платената лига+най-добър седмичен - 270+50=320 лева
                          3. ГТ - 3 място в платената лига - 105 лева
                          4. Боби Д. - 4 място в платената лига - 50 лева
                          5. Хакинен - 1 място в платената лига без смени - 140 лева
                          На печелившите - честитито. На останалите - гответе се за следващия тираж

Моля всеки от печелившите да ми напише лично с IBAN, по който да му преведа заслужената награда. Може и лично, ако така му е кеф, като се видим на сбирката, когато и да е тя. Може и да ми остави пари за вход за следващия път, за да не се правят излишни трансфери - пак няма нищо против, въпрос на избор от страна на съответния победител. Още веднъж - поздравеления и очкавайте много по-сериозна битка от моя страна за следващото издание

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                            Браво на Гивънестия - има шанс поне 50% да стане първи, което си е доста сериозно положение. Рашфорд със сигурност ще вкара 1 гол и остава да се види дали ще има втори, или Валенсия ще направи асистенция като досега прави по 0.5 средно на мач... Ако мачът се играеше заедно с останалите даже шансът му беше по-висок, сега вече в мач без значение доста титуляри е логично да ги пазят за събота с Палас... Аз съм се примирил, че съм втори, останалото е бонус :cool:
                            Take a bow!

Коментар

• Ако решите нещо за довечера, аз съм на линия. Даже съм подготвен за първи тъч, фаул, корнер и жълт картон

Коментар

• Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
                                Няма такава драма.

Честита победа! Късметът обикновено покрива най-добрите, така че заслужено първо място.

Коментар

Working...
                                X