Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСтандартна платена лига
Записалите се до момента са:
1. Nikola
2. Nikola + 1 (Gav) - платил
3. Nikola + 2 (Geno)
4. Given
5. Given + 1
6. Given + 2
7. Nikola + 3 (Bund)
8. Грую - платил
9. Марин - платил
10. Марин+1 - платил
11. Хаки - платил
12. GT
13. GT+1
14. Nikola + 4 (Izabela)
15. Nikola + 5 (Друг Nikola)
16. Bobby D.
17. Captain Morgan - платил
18. Nikola + 6 (Николай)
В момента навивам още двама.Last edited by Nikola; 01.08.2016, 11:12.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруец, айде обяд тези дни. Тъкмо и да ти платя.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеБлагодаря.
Явно не съм чак такъв фен като Боби - едва 2688-ми съм
Зе сметка на това обаче, вече съм 25879654542-ри вариант на отбора и започнах да се отчайвам. Надули са цените на всички, особено на точкуващите гадулки от миналата година.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекато отидеш на геймуик хистори и погледнеш горе, има едно такова
https://fantasy.premierleague.com/a/...118876/history
т.е. аз съм под номер 118876, защото чак сега си направих отбора
Явно не съм чак такъв фен като Боби - едва 2688-ми съм
Зе сметка на това обаче, вече съм 25879654542-ри вариант на отбора и започнах да се отчайвам. Надули са цените на всички, особено на точкуващите гадулки от миналата година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеХаха Това вярно си е маниащина. И откъде се вижда въпросния номер, че да си ги премерим?
https://fantasy.premierleague.com/a/...118876/history
т.е. аз съм под номер 118876, защото чак сега си направих отбораNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнениеАйде да ви видим сега маниаците кой има най-преден номер на регистрация, а?
Аз съм 1434
Догодина може да сложим и някой лев и на това състезание, че така или иначе цял месец скука...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениехм, първо не ме пусна, но сега зареди - ибряяяяя, удрииии
"Lame Horses" in the house !!!
Тази година ще газятOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеХайде, момчета и момичета (вече), фентъзито отвори врати. Леко на входа и успешно пазаруване.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар