Малко сложно с времето за този драфт. Ще освободя мястото за някой, който ще може да се включи. Не ме б ройте мен в крайна сметка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеИ така, свърши драфта и трябва да кажа, че осем играча дори са много, ама хайде. Стартирах драфта като пети поред и дотогава бяха разграбени Кейн, Лукаку, Санчес, Агуеро и Мората
Съгласно правилата за "снейк драфт" бивах постоянно пети или четвърти поред във всеки рунд. Предвидено е максимално време за избор на играч и, ако някой не е на линия, изборът се прави автоматимно съобразно подредбата на играчи в неговия watchlist. В този случай се налагаше да изчакаме изтичането на пълните 90 секунди при двама участници, докато другите веднага "забиваха" играча си и нещата стават доста бързо. Дори прекалено бързо .
Всичко това отне 35 минути, така че задължително трябва да се отдели време за избора. Предлагам да е в събота сутринта, например 09:00 ч,. на 5-ти август. Предложения са добре дошли.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
И така, свърши драфта и трябва да кажа, че осем играча дори са много, ама хайде. Стартирах драфта като пети поред и дотогава бяха разграбени Кейн, Лукаку, Санчес, Агуеро и Мората
Съгласно правилата за "снейк драфт" бивах постоянно пети или четвърти поред във всеки рунд. Предвидено е максимално време за избор на играч и, ако някой не е на линия, изборът се прави автоматимно съобразно подредбата на играчи в неговия watchlist. В този случай се налагаше да изчакаме изтичането на пълните 90 секунди при двама участници, докато другите веднага "забиваха" играча си и нещата стават доста бързо. Дори прекалено бързо .
Всичко това отне 35 минути, така че задължително трябва да се отдели време за избора. Предлагам да е в събота сутринта, например 09:00 ч,. на 5-ти август. Предложения са добре дошли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеОК, тогава. За драфта без пари са:
1. gt
2. Geno09
3. Грую
4. Captain Morgan
5. sauron
6. Hakkinen
Оптималната бройка от 8 играча е главно заради условието даден футболист да присъства само в един отбор на съответната лига. Ако има много желаещи, мога да направя втора лига, но не ми се иска да увеличаваме броя на играчите в тази.
Аз лично смятам да тествам драфт процеса преди старта на нашата лига. Присъединих се към някаква произволна лига и днес е драфта в нея. Мисля, че е добре всеки да опита нещо подобно.
Само предложение ,ще се съобразя с решението на мнозинството естесвено.05-06,08,2017 като дати примерно ставатLiverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеВ лигата без смени също ще е мазаляк тази годинаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЩе има ли пак за олимпийски надежди ИнвесторБГ и глава у глава?
Кодът за безплатната стандартна лига Tikvestor.bg е 96400-85680
Кодът за лигата главъ-у-главъ Tikvestor.bg главъ-у-главъ е 96400-85722Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеОК, тогава. За драфта без пари са:
1. gt
2. Geno09
3. Грую
4. Captain Morgan
5. sauron
6. Hakkinen
Оптималната бройка от 8 играча е главно заради условието даден футболист да присъства само в един отбор на съответната лига. Ако има много желаещи, мога да направя втора лига, но не ми се иска да увеличаваме броя на играчите в тази.
Аз лично смятам да тествам драфт процеса преди старта на нашата лига. Присъединих се към някаква произволна лига и днес е драфта в нея. Мисля, че е добре всеки да опита нещо подобно.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Платена стандартна:
1. Грую - платил
2. Бънд - платил
3. Мад скуод бойс - платил
4. Уил григ'с он файъ - платил
5. Чардафон - платил
6. gt
7. gt+1
8.gt+2
9. Sauron - платил
10. Sauron+1 - платил
11. Hakkinen - платил
12. Bobby D. - платил
13. ludakrava
14. Captain Morgan - платил
15. The Saints
Платена лига без смени:
1. Грую - платил
2. Муси - платил
3. Гегенпресинг - платил
4. gt
5. gt+1
6. Hakkinen - платил
7. Bobby D. - платил
8. Captain Morgan - платил
9. gt+2
Коментар
-
ОК, тогава. За драфта без пари са:
1. gt
2. Geno09
3. Грую
4. Captain Morgan
5. sauron
6. Hakkinen
Аз лично смятам да тествам драфт процеса преди старта на нашата лига. Присъединих се към някаква произволна лига и днес е драфта в нея. Мисля, че е добре всеки да опита нещо подобно.
Коментар
-
Това с драфт лигата изглежда сложно, но може и да не е чак толкова омотано, знам ли? ГТ-то го предложи, той да го администрира, като за първа година да е безплатно, а следващата, ако ни хареса и се съберем хора, може да го направим платено Как ще се случат тези драфтове идея си нямам, тъй като явно ще сме с абсолютно различни състави, като един играч може да е само в един състав - т.е. ако аз купя Кейн, то никой друг няма да може да го купи, но пък междувременно някой ще е купил Лукаку, да речем, съответно аз не мога да го взема и т.н. Изглежда интересно, но сложно, обаче докато не го проиграем, няма как да знаемNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеАз също съм навит за драфт лига ,най малкото да видим какво е и как е.Но като за първа година мисля че е по добре да е безплатна,пък догодина вече ще видим.Ако е безплатна бройте ме и мен"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар