Първоначално изпратено от BobbyD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИ така, Кейн за пореден път ме разкости - в трите кръга, в които го нямах, направи половината си голове и това ме срина автоматично доста надолу Но това явно е някаква съдба - и миналата година ми осра годината, и тази се случва същото - всеки път, в който го купя, той заспива, а в кръговете, в които решавам да го разкарам, защото му следват криви мачове или пък липсват такива, се разшива до безобразие...
Смешното в цялата работа с фентъзито е, че 100К малоумници правят входящи трансфери на Кейн за кръг, в който той няма мач!?!?!? Определено не ми е ясно какво точно става
Иначе победител за вторите 50 кинта, или иначе казано победител във втората четвърт от първенството е Димитър Андреев (Юнайтед дринкинг тийм), така че който го познава да ми прати данните му, за да си му преведа заслужената награда. За останалите - чакаме следващия тиражLiverpool Forever
Коментар
-
И така, Кейн за пореден път ме разкости - в трите кръга, в които го нямах, направи половината си голове и това ме срина автоматично доста надолу Но това явно е някаква съдба - и миналата година ми осра годината, и тази се случва същото - всеки път, в който го купя, той заспива, а в кръговете, в които решавам да го разкарам, защото му следват криви мачове или пък липсват такива, се разшива до безобразие...
Смешното в цялата работа с фентъзито е, че 100К малоумници правят входящи трансфери на Кейн за кръг, в който той няма мач!?!?!? Определено не ми е ясно какво точно става
Иначе победител за вторите 50 кинта, или иначе казано победител във втората четвърт от първенството е Димитър Андреев (Юнайтед дринкинг тийм), така че който го познава да ми прати данните му, за да си му преведа заслужената награда. За останалите - чакаме следващия тиражNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДа повдигна малко темата - следвашият кръг е решаваш в битката за победител във втората четвърт и 50-те кинта, които носи тя. Засега, след 8 изиграни кръга и оставащ още един, класирането за този приз е следното:
1. United drinking team - 471
2. Trainspotting FC - 463
3. StopThatSpellOnMe - 461
4. TheSaints - 456
5. Red Army - 454
Има и още надолу, но най-вероятно ще е един от тези 5. Аз продадох Кейн, така че тези, които го имат, могат спокойно да го сложат кап - чакам го с хеттрик
Весело посрещане на Коледа и много успехи догодина!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Да повдигна малко темата - следвашият кръг е решаваш в битката за победител във втората четвърт и 50-те кинта, които носи тя. Засега, след 8 изиграни кръга и оставащ още един, класирането за този приз е следното:
1. United drinking team - 471
2. Trainspotting FC - 463
3. StopThatSpellOnMe - 461
4. TheSaints - 456
5. Red Army - 454
Има и още надолу, но най-вероятно ще е един от тези 5. Аз продадох Кейн, така че тези, които го имат, могат спокойно да го сложат кап - чакам го с хеттрик
Весело посрещане на Коледа и много успехи догодина!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
Помогна,аз ще разгледам други вариантиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСледващият съм с кап кейн - дано ти помогне и успехLiverpool Forever
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНелош кръг, все пак уделих капитана, а до последно се чудих дали да не е кейн, но смених успешно тактиката. Само сити са ми пълна енигма, а много народ имаха това дърво Отаменди, и съответно ми попречи да имам още по-добър кръг, но здраве да е. Сити ще започнат да затъват, въпрос на време е!
П.С. Никога не съм харесвал Арсето, но пребиха от бой Манчо - рядко несправедлив резултат, дължащ се само на вратарчето. Такъв погром в играта не съм гледал от Лион-Барса, когато Лион имаха 20 корнера, но Барса вкараха в единствените си 2 удара към вратата...
П.С.Искам само да те питам дали обмисляш капитан Кейн идния кръг,че тогава да го емилинирам окончателно от колебанията си.Отговора може и на личниLiverpool Forever
Коментар
-
Нелош кръг, все пак уделих капитана, а до последно се чудих дали да не е кейн, но смених успешно тактиката. Само сити са ми пълна енигма, а много народ имаха това дърво Отаменди, и съответно ми попречи да имам още по-добър кръг, но здраве да е. Сити ще започнат да затъват, въпрос на време е!
П.С. Никога не съм харесвал Арсето, но пребиха от бой Манчо - рядко несправедлив резултат, дължащ се само на вратарчето. Такъв погром в играта не съм гледал от Лион-Барса, когато Лион имаха 20 корнера, но Барса вкараха в единствените си 2 удара към вратата...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениестранна история - не сложих кейн кап и той вкара само един гол, а го чаках за хеттрик. Май ще трябва да го продам, за да се разшие Довечера чакам голям издън от Шити и държачите на техни играчи, което да ми оправи тотото. Както и силен мач на чукотките, пък да видим - мечтите са безплатниLiverpool Forever
- 1 like
Коментар
-
странна история - не сложих кейн кап и той вкара само един гол, а го чаках за хеттрик. Май ще трябва да го продам, за да се разшие Довечера чакам голям издън от Шити и държачите на техни играчи, което да ми оправи тотото. Както и силен мач на чукотките, пък да видим - мечтите са безплатниNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеНов кръг и нови надеждиХари пребори проклятието на Грую донякъде и това се отрази положително на точковия ми актив.Нови претенденти - Red Army и Weekend Starz - се опитват да ме притесняват на Олимп но пътят е дълъг и осеян с опасности.Трона си не го давам лесно,но надежда винаги има поне до май месецНакрая ще остане само един!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар