Груйче, разбра ли за Анелка?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМежду другото вчера съдиите така хубаво подкрепиха чукотките, че ми се стори, че Фърги се е завърнал.
за съжаление нас ни порязаха още на стар в мач който копира едно към едно онзи мач преди няколко години когато водехме на джордитата с 0-4 на полувремето и съдията успя да обърне мача само до 4-4fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНе бой се! В понеделник ще компенсират:
http://www.premierleague.com/en-gb/n...26-august.html
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ това също, но имах предвид червен картон на Иванович и веднага след това гол на същия от засада Слава Богу, че съдиите си затвориха очите, защото Иванович ми е основен играч във фентъзито .... но в реалния футбол тия неща се гледат с други очи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемда, за това си напълно прав и все пак мачът не беше Х - на Вила гола беще ултра случакарски, от нищото и в псоледната секунда, че даже и отвъд нея, на 3-тата минута на продължението на първото полувреме
Мане, ми то Челси си е типично женско име, бря - унуй грозното, на Клинтън щерка му, нали така се казваше
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМане, ми то Челси си е типично женско име, бря - унуй грозното, на Клинтън щерка му, нали така се казвашеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеРъката на Тери и ръката на Агер явно попадат в различни раздели от футболния правилникLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМежду другото вчера съдиите така хубаво подкрепиха чукотките, че ми се стори, че Фърги се е завърнал.
Мане, ми то Челси си е типично женско име, бря - унуй грозното, на Клинтън щерка му, нали така се казвашеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМежду другото вчера съдиите така хубаво подкрепиха чукотките, че ми се стори, че Фърги се е завърнал."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Още едно потвърждение, че Челси са п*****си:
Брадли Манинг: Чувствам се жена и искам да живея като жена на име Челси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетази реплика си я запази за след мача на АнфийлдLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПак ще кажа - Моуриньо е педераст.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
К'во става, фантазьори - цял кръг мина, при това най-интересния и никакви коментари? Аз съм малко ощетен от новата бонус система, но като цялогоре-долу уцелих отбора, без арсетата, естествено Да видим за втория кръг как ще е хавата.
Апропо, планираме Збирка за Манчестър-Челси (това е в понеделника от 10 часа), така че ако има желаещи, да ми драснат по 2 реда, за да пратя мястото на срещата и да знам дали да запазвам допълнителни местаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар