IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    той не го споделя, а иска да ми прехвърли залог 1:1 за 2:1, което няма как да се случи, чисто логически Иначе нямам проблем да му вляза в залога, ако ми даде 5 кинта
    Ама добре го бях измисли, а? Хвана ме.

Хаки и Маринеца да се стягат, че съм заложил на тях.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
      Колец, да не се уплаши от бате Бойко, че искаш да споделиш залога?

Целта ми тази година във фентъзито е 3-4 позиция, по-добре 3-та, но там ще си е и до късмет. Не се хвърляйте на Кабай, момци, договорим ли Кабела Кабаеца заминава за ПСЖ.
      той не го споделя, а иска да ми прехвърли залог 1:1 за 2:1, което няма как да се случи, чисто логически Иначе нямам проблем да му вляза в залога, ако ми даде 5 кинта
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        В този случай, вероятно ще взема в нападение Суарез, Кун и Аджебу и зад тях за каквото останат кинти и ще стискам палци да нямам контузии или ухапвания до края на сезона
        това би значело жестоко нападение, но не ти остават никви кинти за полузащита и защита, защото тези хорица са ти към 34 милки, т.е. остават ти около 66 милки за 12 играча или средно по около 5.5 милки на играч. А ако вземеш и 2-ма полузашитника по 10 милки и оставаш с 46 милки за останалите 10 играча, което означава нулеви възможности за окомплектоване на състав, но ти си знаеш най-добре - може пък твоята тактика да се окаже успешна, макар че се надявам да не е
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Колец, да не се уплаши от бате Бойко, че искаш да споделиш залога?

Целта ми тази година във фентъзито е 3-4 позиция, по-добре 3-та, но там ще си е и до късмет. Не се хвърляйте на Кабай, момци, договорим ли Кабела Кабаеца заминава за ПСЖ.

Коментар

Суарез трябва да сте луди да го продадете, а Венгер нападател няма да купи - той не смее да дава големи пари, а вече си плати за звезда, втора би значело задължително изискване за титла, а на него муе по-лесно да прави играчи за продажба, отколкото да печели трофеи
            В този случай, вероятно ще взема в нападение Суарез, Кун и Аджебу и зад тях за каквото останат кинти и ще стискам палци да нямам контузии или ухапвания до края на сезона
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Двете неизвестни, заради които изчаквам, са дали ще продадем Суарез (ако се случи, ставам наистина фаворит, заради това, че не съм го взел, но пък от друга страна като фен на Ливърпул не искам да се случва) и дали Венгер ще вземе нападател, който вероятно ще взема и аз... засега изчакването ми дава резултат в по-малко изоставане, отколкото очаквах, но ще видим какво ще се случи в следващия кръг.
              Суарез трябва да сте луди да го продадете, а Венгер нападател няма да купи - той не смее да дава големи пари, а вече си плати за звезда, втора би значело задължително изискване за титла, а на него муе по-лесно да прави играчи за продажба, отколкото да печели трофеи

Коментар

без залози не ми е интересно, пък ако ще да са и по 5 кинта - кубертеновия принцип ми е малко чужд А и сега се съсредоточавам в лигата без смени, където, ако Хаки не извади нещо от ръкава в последната минута, съм твърд фаворит Макар че късмета на финландеца проработи доста добре в последните 2 кръга с капитаните и релано ми нетира покупката на Суарез, който може и да си тръгне до края на трансферния прозорец Пу, пу, дано да не стане
                Двете неизвестни, заради които изчаквам, са дали ще продадем Суарез (ако се случи, ставам наистина фаворит, заради това, че не съм го взел, но пък от друга страна като фен на Ливърпул не искам да се случва) и дали Венгер ще вземе нападател, който вероятно ще взема и аз... засега изчакването ми дава резултат в по-малко изоставане, отколкото очаквах, но ще видим какво ще се случи в следващия кръг.
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

тъъъъъъпооооо - който и да продам, следващият му мач е велик Сега и Аджебату с 2 гола
                  Споко, повечето сме така. Продадох Кабай, когото къткам от 6,2 но ме изнерви понеже вкарва само при гостувания, когато го оставям резерва и той отново заши, този път 2 парцала при гостуване. Другата грандиозна глупост бе, че продадох Янузай за Ериксен в Понеделник, в Четвъртък набих картата и след като сглобих всичко останало се оказа, че за последните пари като цена/качество ми отговаря единствено... Янузай, но срещу 0,3 млн минус от двойната операция. Два пъти пробвах изненади с капитан различен от Суарез и ядях дървото. Този път реших да съм консерва още повече домакинството, и Агуеро и Адеба донесоха двойно повече. Но това си е тръпката от играта.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                    Ама ти вярно си падаш по залозите
                    Значи пак ще е интересно, че не е добре когато губиш мотивация.

Поздравления за Никола! С този нюх топ 3 на България не му мърда.
                    без залози не ми е интересно, пък ако ще да са и по 5 кинта - кубертеновия принцип ми е малко чужд А и сега се съсредоточавам в лигата без смени, където, ако Хаки не извади нещо от ръкава в последната минута, съм твърд фаворит Макар че късмета на финландеца проработи доста добре в последните 2 кръга с капитаните и релано ми нетира покупката на Суарез, който може и да си тръгне до края на трансферния прозорец Пу, пу, дано да не стане

Коментар

аз вързах и бас с Колеца, че ще съм преди апаша в крайното класиране Сега съм с по-голям стимул, че иначе като загубих първото място и ми зачезна концентрацията
                      Ами да се надяваме, че уба ще бие на нула, за да не става лошо

П.С. Колеца влезе в топ 2 000 на света - вярно "едва" 1999, но си е постижение, макар че с този късмет вече трябваше като минимум да е в топ 100
                      Ама ти вярно си падаш по залозите
                      Значи пак ще е интересно, че не е добре когато губиш мотивация.

Поздравления за Никола! С този нюх топ 3 на България не му мърда.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                        Познато ми е това чувство, особено когато продажбата е съпътствана от наказателни точки. В тази връзка, очаквам довечера Луканката да зашие хет трик, с което шансовете и на двама ни да догоним Никола и Апашо намаляват...
                        И все пак, има още доста мачове да титлата
                        аз вързах и бас с Колеца, че ще съм преди апаша в крайното класиране Сега съм с по-голям стимул, че иначе като загубих първото място и ми зачезна концентрацията
                        Ами да се надяваме, че уба ще бие на нула, за да не става лошо

П.С. Колеца влезе в топ 2 000 на света - вярно "едва" 1999, но си е постижение, макар че с този късмет вече трябваше като минимум да е в топ 100

Коментар

тъъъъъъпооооо - който и да продам, следващият му мач е велик Сега и Аджебату с 2 гола
                          Познато ми е това чувство, особено когато продажбата е съпътствана от наказателни точки. В тази връзка, очаквам довечера Луканката да зашие хет трик, с което шансовете и на двама ни да догоним Никола и Апашо намаляват...
                          И все пак, има още доста мачове да титлата

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                            Продай някой от Арсенал за другия кръг
                            продадох

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
                              Това не го виждам как ще стане. Само че на мен целта ми е първото място, макар и в момента да изглежда илюзорно. Все пак има доста време, ще видим.
                              това е дух, харесва ми - вече съм в играта, че бях позагубил желание

Коментар

Продай някой от Арсенал за другия кръг

Коментар

Working...
                                X