IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Че кво има да му гледаш на деттиту бря? Тя мома за женене станало. Аз моят го оставих във Варна с 2 приятелчета. И ся свалят варненски "деца"
    Прав си. Само се гледа, само дето днес взела шишето за миене на прозорци и с други две комшийски деца превърнаха двора на училището в жестока война с водни оръдия! Беше като на площад Таксим.Е, на "антимонополи" ме бие като маче у дирек, инвестира в НИ като откачена. На кой ли се е паднала?

Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Може да е Таня или Тодорка, бре. Всъщност няма значение, за нас си е Тнм, и аз лично много я харесвам и уважавам! А иначе виждам че отново си на линия и във форма, което е много готино и създава настроение Бичи хард-рока и всичко ще е пърфект, Лорде
    Тодорка много ме кефи, особено ако на галено и казват "Тоца" И аз я харесвам и знам, че има добро чувство за хумор и няма да се обиди на предположенията
    Нещо съм минорен днес и не ми е до хардрок. Дори не съм разопаковал чисто новия субуфер. Чудя се Енигма, Вангелис ли, Флойд ли или нещо като нищо. Просто май днес не ми се слуша музика. Засега....Освен "диагноза" на Жоро Ифандиев, даже нищо не ми се и чете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Не знам къде е и какво прави Т.Н.М. (Татяна), ама мене жИната ме нагласи да съм детегледач, докато тя си развява байряка на 5-звезден хотел.
      Днес обаче ми бе оказана методическа помощ от роднина и е рибен ден. Цял ден малката я блъскаме с омега 3. и малко фосфор от небрежност. Това обаче ми даде повод да дегустирам няколко литра бял пелин като съм заредил и 10-тина чаши във фризера за ефекта wow.
      Че кво има да му гледаш на деттиту бря? Тя мома за женене станало. Аз моят го оставих във Варна с 2 приятелчета. И ся свалят варненски "деца"

Коментар

Не знам къде е и какво прави Т.Н.М. (Татяна), ама мене жИната ме нагласи да съм детегледач, докато тя си развява байряка на 5-звезден хотел.
        Днес обаче ми бе оказана методическа помощ от роднина и е рибен ден. Цял ден малката я блъскаме с омега 3. и малко фосфор от небрежност. Това обаче ми даде повод да дегустирам няколко литра бял пелин като съм заредил и 10-тина чаши във фризера за ефекта wow.
        Може да е Таня или Тодорка, бре. Всъщност няма значение, за нас си е Тнм, и аз лично много я харесвам и уважавам! А иначе виждам че отново си на линия и във форма, което е много готино и създава настроение Бичи хард-рока и всичко ще е пърфект, Лорде

Коментар

Пак ще се ОПОПИШ
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Не знам къде е и какво прави Т.Н.М. (Татяна), ама мене жИната ме нагласи да съм детегледач, докато тя си развява байряка на 5-звезден хотел.

Коментар

Отстреляла е глиган и се чуди как да сготви мудите
              Е то кат прасито ве, ама ме съмнява щото тя дори и по пъдпъдъци не би стреляла, доколкото съм уловил... Виж някой участници от форума май с кеф би ги ако не отстреляла, то поне взела на мушка и показала кой владее положението

П.П. Сещам се за оная сцена от Индиана Джоунс дето един му се кълчеше на Инди с някакъв ятаган а той го гледа гледа и извади пищова...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Ха, те не че ти оставаха длъжни, особено двама от тях, ама то така е май и по-интересно, стига да не приемаме нещата лично, да не се обиждаме, и както казва Конфуций "да знаем че в сърцето ни няма нищо от което да се срамуваме и безпокоим"

П.П. Къде е Тнм, днес май не се е вясвала!?
                Вечеря и подхвърля от време на време парчета мръвка на дебелото псе
                tnm

Коментар

Х

Отстреляла е глиган и се чуди как да сготви мудите

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Целта не е чак толкова важна, колкото пътят, както казват даоистите. Всъщност живота ни минава на пътищата към целите.

Изнервиха ме и ми стана по кеф да ги плюя, отколкото да ги оставя да си леят злъчта ЕДНОСТРАННО !!!
                    Ха, те не че ти оставаха длъжни, особено двама от тях, ама то така е май и по-интересно, стига да не приемаме нещата лично, да не се обиждаме, и както казва Конфуций "да знаем че в сърцето ни няма нищо от което да се срамуваме и безпокоим"

Коментар

Мечо, остави сега цитрусите на мира, а отговори честно на един въпрос, който и Милом ти зададе одеве, а именно: Кат' толкоз много се пъна и енергия изразходи, успя ли да промениш някого или по-точно нечие мнение на някой от тия с които спори? И въобще, е ли било това твоя цел или не съвсем
                      Целта не е чак толкова важна, колкото пътят, както казват даоистите. Всъщност живота ни минава на пътищата към целите.

Изнервиха ме и ми стана по кеф да ги плюя, отколкото да ги оставя да си леят злъчта ЕДНОСТРАННО !!!
                      tnm

Коментар

• Мечо, остави сега цитрусите на мира, а отговори честно на един въпрос, който и Милом ти зададе одеве, а именно: Кат' толкоз много се пъна и енергия изразходи, успя ли да промениш някого или по-точно нечие мнение на някой от тия с които спори? И въобще, е ли било това твоя цел или не съвсем

Коментар

То кат пъпеш бре
                          Не съм ял така пъпеш. По скоро като грейпфрут, ама се яде по лесно щото няма клетки.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Ся научих ноф начин как се яде манго. Не му белиш кожата ами рязваш едно парче и после с лъжичка. Хе, пък аз до сега все съм се освинвал.
                            То кат пъпеш бре

Коментар

• Ся научих ноф начин как се яде манго. Не му белиш кожата ами рязваш едно парче и после с лъжичка. Хе, пък аз до сега все съм се освинвал.
                              tnm

Коментар

• Скаран съм с рибата аз. Трябва или да е цаца или 100 пъти по-голяма от цаца

Коментар

Working...
                                X