If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Седя си сега аз в колата и изведнъж вратата се отваря , скача вътре един господин , пали цигара и ми вика да тръгвам , че и без това закъснял . Докато го гледам преценяващо и се чудя дали да го закарам , той се обърна и разбрал грешката си почна с извиненията . Отсреща гледам същата кола и вътре друг господин скъсващ се от смях ...
Седя си сега аз в колата и изведнъж вратата се отваря , скача вътре един господин , пали цигара и ми вика да тръгвам , че и без това закъснял . Докато го гледам преценяващо и се чудя дали да го закарам , той се обърна и разбрал грешката си почна с извиненията . Отсреща гледам същата кола и вътре друг господин скъсващ се от смях ...
Вчера си намерих мнооу убаво магазинче с български италиански табихети
На входа на Южен парк. Сиренца, месца..... паста Вино също има, но аз съм си харесъл едно и само него си пийвам
Това магазинче е верига и Наистина е многоооо убаво
Ей петък е
хайде наздраве,че кое време станало
прифанах от аталианците
пиене на коктейл вино-тоник-ледд
Вчера си намерих мнооу убаво магазинче с български италиански табихети
На входа на Южен парк. Сиренца, месца..... паста Вино също има, но аз съм си харесъл едно и само него си пийвам
пп Космо, нали търпиш на майтап, че моите всичките са си на мястото...
Мани, ей ся бях с един на среща. Даже цигари запалихме. Не пуша в офиса. Обяснява ми, че открил ресторант и много пари му струвало. Ами да ева маа му, с моите ли пари откриваш ресторант бре
щом ти "олеква" багажника, правя два извода за теб:
1. Имаш деца студенти в София.
2. Имаш сергия на Женския пазар.
За вариант 2 няма да те питам, но що така плюеш София, щом си докарал децата си в нея?
Анончи обясних ти че симпатията към ГЕРБ означава диагноза.Специално за теб повтарям че съм роден в София и майка ми е от София.Напуснал съм я преди вече доста години.Половината ми роднини живеят там.Имам и не малко собственост в този град въпреки че продадох някои имоти.За разлика от теб аз съм реалист и това което не ми харесва го казвам директно.Спри разговорите с извънземните и си пии големите жълти апове редовно или пак са ти пробутали ментаци щото нямаш пари за истински.
Коментар