Първоначално изпратено от d333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАха,
поредният, който ще ме убеждава сега, че БГ-стан не е най-бързо изчезващата нация в света и най-бедната в ЕС.
П.П. Оправете си чипа - затова казах, че доскоро сте били световна сила и в топ 3 на света.
А, сега се фукате, че сте последни и се гордеете с това, че по-смотани от вас нямало и така щяло да бъде.
П.П.П. Някой от нас е луд, щом не признава фактологията.
Иначе за протокола - ти моите километри извъртяни ще ги направиш може би след 20 години - милиони само с автомобил около 2 милки за по-малко от 10 години. За другият транспорт няма да ти казвам, че и той е доста.
Бъди здрав!5 години такси съм карал
Нямам стигане
Исках да помогна..... Както и да е
Бъди здрав и ти!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМаранди, малко си се претоварил според мен. Разпусни малко!!! Ходи ли на море? Разкара ли се за известно време от проблемите? Как си с риъл приятелите напоследък?
поредният, който ще ме убеждава сега, че БГ-стан не е най-бързо изчезващата нация в света и най-бедната в ЕС.
П.П. Оправете си чипа - затова казах, че доскоро сте били световна сила и в топ 3 на света.
А, сега се фукате, че сте последни и се гордеете с това, че по-смотани от вас нямало и така щяло да бъде.
П.П.П. Някой от нас е луд, щом не признава фактологията.
Иначе за протокола - ти моите километри извъртяни ще ги направиш може би след 20 години - милиони само с автомобил около 2 милки за по-малко от 10 години. За другият транспорт няма да ти казвам, че и той е доста.
Ъъ ... не съм разнасял пици кат' фин.мин-а ви БаМмкоФф - постни в прав текст дет' ви го наби.
Бъди здрав!Last edited by marandi; 30.08.2013, 18:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИмате 2 пътя!.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИмате 2 пътя - говоря кат' прост техничар, щот' мога само да проектирам модели за всякакви условия.
Единият е да хванете тухличките на обществото ( семействата ) да са здрави като основа и полека с времето да си оправите и държавата.
План Б да биете през държавата, която да принуди обществото да има здрави тухлички.
П.П. В момента всичко ви е разбито - и обществото и държавата от простите парчета, които гледате всеки ден по ТВ-то, щот' те не са българи - купени и продани са отдавна за една комисионна.
Ще видя какво ще успея да измисля, ама ми трябва и малко финансиране - общо около 5-10к $ за да са нещата избарани профи със запазени търговски марки и т.н. да си ги ползвате после - на мен не ми трябват.
Който помогне е добре дошъл дори и символично.
--------------------------------------------------------
Научете те се да контра-атакувате, защото в момента от над 20 години сте в наведена поза и с изути гащи и който не е поискал - той не ви е нацепил изодзадзе.
Т'ва ви е държавата в момента ( на меките пишльоци ) и старите ви владетели се обръщат в гробовете в момента от фростотията докъде пропаднахте като последни от всички.
П.П. Светът живее с парадигмата на нищетата и затова в момента сте в световна криза - демек, че за да живеят немските бабички добре ще е за сметка на БГ бабите и т.н. ( замести си го с руските, хамериканските, турските и т.н. бабички ).
Светът не е като вас - там са диви хищници и такива започваш да ги трепеш и ти веднага още в движение - иначе ще изтрепят вас и близките ви. И то скоро! А Русото е убийствен в атака - повярвай ми - дефенса ми куца малко и затова съм с толкоз травми отнесени още на средна възраст.
Само хората избиват други хора без да са гладни - по-лоши сте от животните дори. Т'ва не е от инстинкт, а от планировка - ще ви избият, ако се помотате още малко
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеmarandi , адмирации .Ама как да стане като в момента 70-80 % от "управляващите" са попили от глупостите на СССР и в главите им се въртят само мега и ултра проекти който за 2 г. ша решат всите проблеми на хората ?
Единият е да хванете тухличките на обществото ( семействата ) да са здрави като основа и полека с времето да си оправите и държавата.
План Б да биете през държавата, която да принуди обществото да има здрави тухлички.
П.П. В момента всичко ви е разбито - и обществото и държавата от простите парчета, които гледате всеки ден по ТВ-то, щот' те не са българи - купени и продани са отдавна за една комисионна.
Ще видя какво ще успея да измисля, ама ми трябва и малко финансиране - общо около 5-10к $ за да са нещата избарани профи със запазени търговски марки и т.н. да си ги ползвате после - на мен не ми трябват.
Който помогне е добре дошъл дори и символично.
--------------------------------------------------------
Научете те се да контра-атакувате, защото в момента от над 20 години сте в наведена поза и с изути гащи и който не е поискал - той не ви е нацепил изодзадзе.
Т'ва ви е държавата в момента ( на меките пишльоци ) и старите ви владетели се обръщат в гробовете в момента от фростотията докъде пропаднахте като последни от всички.
П.П. Светът живее с парадигмата на нищетата и затова в момента сте в световна криза - демек, че за да живеят немските бабички добре ще е за сметка на БГ бабите и т.н. ( замести си го с руските, хамериканските, турските и т.н. бабички ).
Светът не е като вас - там са диви хищници и такива започваш да ги трепеш и ти веднага още в движение - иначе ще изтрепят вас и близките ви. И то скоро! А Русото е убийствен в атака - повярвай ми - дефенса ми куца малко и затова съм с толкоз травми отнесени още на средна възраст.
Само хората избиват други хора без да са гладни - по-лоши сте от животните дори. Т'ва не е от инстинкт, а от планировка - ще ви избият, ако се помотате още малко
-----------------------------------
Демек хамериканците са дебели от претъпкване, матрьошките не могат да изкласят 60 години при мъжете от препиване - в същото време всеки шести в Света гладува системно и има под 1$ на ден доход.
Т'ва ви е системата в момента - ако не можете да я отиграете както трябва с днешните клоуни - питайте или помагайте и вие.
Успех!Last edited by marandi; 30.08.2013, 17:56.
Коментар
-
Преди години имах проблем с гранулом. Моя зъболекар ме прати в института по стоматология, при една доцентка. Не се сещам вече името. Та там ми правиха нещо като операция. Бе баш операция си беше. Рязаха венеца, извадиха го гранулома и така спасиха зъба и сега ми е добре още, да чукна на дърво. После имаше 3 конеца шев, по спомен. Една седмица трудно хранене, само сокчета и супички. Но си заслужаваше търпението. С упойка, нищо не се усеща, но единственото гадно, че два часа седях с отворена уста без да мога да преглътна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеФръц, не е необходим антибиотик при лечение на гранулом освен ако не си започнала сериозно да подпухваш. За пролекуването му са необходими серия процедури, първите от които са свързани с почистване и прохождане на каналите и промиването им с разтвори. Тук е възможна и упойка- местна, а и дренаж- ако се налага. Може тогава да се вкара и антибиотик, за да не се разпръсне инфекцията в останалите тъкани. Паралелно с това се прави и лазер терапия. След изчистване на каналите, подсушаването им и придобиване възможност зъба да търпи херметичност, се запълват и каналите (методите са различни). Лазер терапията си продължава. Правят се снимки, за да се види дали има смаляване на гранулома. Не изчезва веднага.
Успех. Лечението е скъпичко.Отивам и ми казват щА тА режем щото така е по учебник, обаче не даваме гаранции че ще се оправи
три санта венеца, гоУемшка упойка и т.н. - отказах се. Не щат да ми отворят каналите, нито пък да провеждат лазер-терапия май дори нямаха с какво. Вътрешният глас каза на фръци бягай тия са лоши вълци, които искат да тормозят горката червена шапчица
Представям си го точно както си го описала, и едва след като се опита това ако не се повлияе и не спада отока да се реже....как ще тръгват от краката за главата
Last edited by фръцла ежкова; 30.08.2013, 12:03.Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
http://bgtatko.bg/25785/tancat-koito-raztarsi-sveta/
Честно казано, тук няма нужда от никакъв текст.
Просто вижте сами видеото.
Коментар
-
Добро утро, тайфата!
Фчера имах повод да поразсъждавам връз повдигнатия от 4i40 въпрос, що трябва да мачкаме хорицата около нас, та да ни уважават ... и не можах да си дам смислен отговор
Двойната проклетия на по-нежната част от човечеството, която се дължи на двойната Х хромозома / не може да е в резултат на друго/ ми създава някои проблеми при комуникирането с дамите и рязко ме изкарва от състоянието на леност и безхаберие
. Мъка, мъкаааа ...
Хубав ден на младежите и девойките!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Като съм ви смятал набързо - Фискът разпределя около 40% от БВП, а от ПЧИ 75% отиват за Софето.
Лошо е, че бюджета върви по нива на заплащане над реалния сектор - демек всичко е фокусирано само в една посока, която ще взвриви системата/модела един ден и то скоро ( до 1-3 години ). Не се прави така, ако имате профи-та - т'ва са комарджии и залагат всичко на една карта като бъдеще за нацията.
П.П. Т'ва е много сбъркан модел на свръх-централизация, защото не сте икономика на ресурсите природните, дет' ги нямате, освен горите и водата. Затова не се прилага чужд модел, щот' така ти казали тия дет' са ги купили и продали отдавна ( политиците ви ).
Вижте и другите модели и се замислете какви глупости правите в момента, понеже риск-мениджмънта пищи на червено.
Огледайте си скандинавските и немският модел като информация, дори и щатският модел - после преценете, но не се прави така.
Русото не е чилякът, който ще ви оправя - от жегите ми кракът ми пак възпали тромбофлебит и не знам утре дали ще пиша, ама съм се прежалил. Всяко лято ми го прави тоя номер от 6-7 години. Когато - тогава ... - поне си имам парцел, платен доживотно.
Не сте малки - мислете и действайте, ама умно! И не ме излагайте в бъдеще! Каквото зависи от мен ще го направя!
Чиърс!Last edited by marandi; 30.08.2013, 03:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеСофия не искам да е столица на БГ.
Обаче ако удари едно земетресение и срути София тогава ще си проличи истинското лице на българския народ. Ако я няма софия, кой град ще стане столица?
Там е разковничето...
В момента Софето е концентатор на омраза между Българите поради калпавата си визия и сгрешен чужд модел.
П.П. Т'ва е типичната руска простотия, която са ви наложили в момента - само те делят страната си на столица-провинция - никъде другаде го няма като модел на управление.
Т'ва поколение трябва да измре цялото ( толкоз е промито, че чак не може да го разбере ). След 2020 година БГ империя ще дръпне рязко нагоре кат' съм ви смятал - дотогава ще е мъка да слушаш тъпанари кат' Боко и Станиша и как се мъчат прости момчета да се направят на "умни". То хем не става - хем само се мъчи и не се маха.
Скоро тълпата ще ги зарита и те пак няма да разберат защо - толкоз са неадекватни, че кол за домати не става от тях - па се правят на първи кипри.
Просто изкарайте още 5-6 години - тогава всичко ще е друго и не е грях да потанцувате на гроба на някой кретен, дет' ви е трепал 20 години и вас и родата и всичко наред. Ще има народни веселби даже.
Успех!Last edited by marandi; 30.08.2013, 03:25.
Коментар
Коментар