Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеУ наше село има едно кафене ....точно до него е един фонтан,наоколо високи зелени дървета(май кестени бяха) .....идеално спокойствие(особенно преди обяд) за четене на разни такива законодателства
Тааааа ....липсва ми плясъкът на водата ...и картинката ще е завършенаPoli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАааа, за този точно Закон ти трябва нещо по-силно от кафе - да речем един голям ром. На трезва глава ще ти е трудно да изловиш всичките вратички за заобикаляне, които са "монтирани" вътре под формата на "допълнителни условия".
но имаш право бих хапнала една супичка с домашно нещо за пиене
пък кАВето за десерт
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеДобро да е, днес и аз съм ранобудна...от три часа съм се зачела в Закона за обществените поръчкиако може едно дълго кафенце с повече мляко и за мен, ще се жертвам да помогна за прахосмукачката
) .....идеално спокойствие(особенно преди обяд) за четене на разни такива законодателства
Тааааа ....липсва ми плясъкът на водата ...и картинката ще е завършенаСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВсе повече се убеждавам, че всите добруджанци са правени от един баща и са раждани от една майка
Как може у 09:03 часа, когато нормалните, високо ентелигентни и мързеливи хора все още не са се надигнали от леглото и доволно се излежават, да си изчистил половината къща и вече да си пиеш кафето!? Мъка, мъкаааа ...
П.П. Добро утро, тайфата!
Миииии .....тооооо ......щот налииииии ...
Мани майтапа,но съм си легнал в 01:30 .....в 4:30 беше първото ми събуждане - моят дъртак притичква до ВЦ-то,естествено затръшна всички врати след него;следващото беше в 6:00;следващото в 07:30,като този път беше надул и звука на телевизора и оставил вратата на неговата стая отворена.
И така ща не ща ....се надигнах.Инак нема по-мързелив от мен
Само се чудя колко ли ще ми устискат нервите - как не разбира,че само той ...и само заради него съм се забил в тоя обречен град .....и за да ме задържи при него требе и той да положи усилия,а не да ми прави фасонии да излиза с номера,че не може да спи ....понякога,като се отвори работа,и му стопя лагерите,спи като пън та чак с леглото ще го изнеса без да усети и цяла вечер не се надига.Т.е можело ....но не съм свободен всеки ден да се занимавам с него ....а и животът си е мой и някак не ми се иска той да ми го изживява.
Нооооо ....живота продължава .....слънцето пече,а в същия момент е и прохладно ....както се казва - "Цудо,цудо!".Като я насмогна,ще врътна тегел по курвенщтрасе
....мо'е закачи нещичкУ
....за предпочитане ученичка
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеДобро да е, днес и аз съм ранобудна...от три часа съм се зачела в Закона за обществените поръчкиако може едно дълго кафенце с повече мляко и за мен, ще се жертвам да помогна за прахосмукачката
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
Морген Ва ооооооииииййййй
Днес ден за хигиена от сутринта
Половината къща е ушетана ....сега кафенце.....после продължавам,нооо .....къде да намеря балък да изтупа филтъра на прахосмукачката,де'а
Ай ....днес на всички по нещо хубаво да се случи....и да се похвалите после ей
....особенно ако е пикантно
ако може едно дълго кафенце с повече мляко и за мен, ще се жертвам да помогна за прахосмукачката
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Половината къща е ушетана ....сега кафенце.....после продължавам,нооо .....къде да намеря балък да изтупа филтъра на прахосмукачката,де'а
Как може у 09:03 часа, когато нормалните, високо ентелигентни и мързеливи хора все още не са се надигнали от леглото и доволно се излежават, да си изчистил половината къща и вече да си пиеш кафето!? Мъка, мъкаааа ...
П.П. Добро утро, тайфата!
Мечо
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Настана време за гроздобер. По този повод смятам да отскоча зад граница и като се прибера да направя проверка, дали бъчвите са пълни вино и дали материала за гроздовата ракия е подготвен според изискваният на БАБХ.
П.П. Хубав ден на младежите и девойките!
https://www.youtube.com/watch?v=CwXYJVgsNQY
мен ми се размина заминаването
и за да не ме изненадат
реших да обера и памида
раничко му е/20%захар/ ,ама ако звъннат
няма да ми е до него
черното много е добре-24%
юнак вино ще пие
чашите ще трошиме
и тн.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАми сигурно, защото изоставаш с употребата на енергийни напитки / ракия, вино, бира .../
По-вероятно е денят да е умрял,защото ми се иска и сега да съм на такова мероприятие .....а не съм
Малко странна идея,ама ....ще пробвам да подобря деня .....с малко работа
Ай ...стискайте ми палци...да не вземе да ми мине мерака за работа де
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеБях провокиран точно днес да си пусна поста за месец октомври...
...и понеже съм в настроение /не поради датата, а защото имам повод да почерпя/ - ще черпя именно със съвет към Анди:
Анди, речИ й на жена ти, че няма понятие от ботаника..., да вземе да се поограмоти малко, де!..., само й обърни внимание, че всяка есен - на определени растения им опадват листата, за да могат същите да се запазят през зимните дни, когато соковете не постъпват към стеблата от замръзналата земя, а клоните /предвид липсата на листа/ - се запазват от счупване от товара на натрупалият ги сняг /малка площ - малки усилия, огъващи и усукващи моменти/...
От горното може да извадим поне 2 следствия:
1. Оставете обезлистените растения навън през зимата. така ще докажеш на съпругата твърдението ти, че останалите стебла няма да се счупят от натрупания сняг.
2. На пролет /АКО излязат новите листа/ - ще й докажеш и твърдението, че всяка есен листата окапват - естествена защита на растенията..
/сега, обаче - съществува и друга възможност, а именно - да не излязат нови листа..., ако е така - ВСЯКА жена знае, че точно тия растения - при пътуване - добрата домакиня носи в дамската си чанта..., а ако не е направила това, то тя трудно може да бъде определена, именно като ПРЕДВИДЛИВА и ГРИЖЛИВА домакиня..., да оставим настрани не толкова впечатляващото - нас, мъжете - качество - жените да разбират от механика и съпротивление на материалите.../
Ако няма нови листа напролет, оправдай се с един там - от един форум, който ти е разказал всичко по-горе..., но й кажи, че късно си разбрал, какви точно растения е имал предвид, а именно: той си БИЛ засадил в някаква саксия риган /по планините се намира по припеците и има плитка, но достатъчно разклонена коренова система/, който си цъфти и дава много филизи и листна маса - всяко лято в саксия, а в късната есен остават само стърчащи клечки, които снегът затрупва и цяла зима ги брулят ветровете, а напролет избива новата зеленина... Такава подправка и практична и от друга гледна точка: може за се използва за овкусяване на различни гозТби..., ама те тВа всяка жена си го знае - да не се правим на много отворени...
Абе, какво знаят жените изобщо за растенията?От механика пък - нямам идея... Абе - модерно е най-после и ние да викнем: оставка! /за непознаващите растенията..., тнН - пак мина метър, защото биолозите ехейййй - са недостижими в тия ареали...
/
Това за сега..., отваря се много работа...Успехи!
!?
П.П. И не ми се прави на много работен, щот се стресирам от мързела си, бре!
Мечо
Коментар
-
Пък аз си мислех,че само моето разузнаване е толкова добро
п.с Абе що ми е такъв умрял ден бреПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧи не е ли рано за грозде по Добруджанска чужденеция. В момента още в Мелнишко не се бере.
С цел свеждане на стопанските загуби до санитарния минимум, гроздето трябва набързо да бъде обрано и усвоено по-възможно най-добрия начин, независимо от зрелостта и захарността.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар