IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
    О, това е феноменална подправка Правим я от няколко години, но без сол - направо във фризера. В количества за две домакинства.
    Да, да - много е практична и удобна после като махнем хамалогията да се направи

Солта е да не заема място в хладилника - една година изкарва спокойно по шкафчетата.

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      ...

И до 7ч рязах кат' абдал 25 пиперки, 8 тлъсти моркова, 2 глави целина, 2 глави лук, 10 скилидки чесън, 2 връзки магданоз и целина - всичко накълцано на ситно и ся съм горд притежател на 7 нови бурканчета за цялата година напред.

Ей, т'ва правих ( почти един леген се напълни ):

http://pep-4o.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html

Ха, наздраве - дано не заспя до мача довечера - хаха
      О, това е феноменална подправка Правим я от няколко години, но без сол - направо във фризера. В количества за две домакинства.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Как го драйфаш бе човек ЧАЯ???? Аз не съм драйфал от 25 години га ядох за предпоследно миди. Тази година на устието на Ропотамо хванах 10кг. миди под 7см. дължина парчето. След това ги пекох 6 часа на една скара. После майонезни коктейли с лимонче и много водка, ама опасенията ми, че ще драйфам не бяха потвърдени
        Спокойно, приятелю,

духът винаги е по-силен от тялото

П.П. Вчера спретнах на Ламята една божествена свинска супа и той така си облиза веждите, че гледам вече я опаткал.

И кат' видна шматка тая нощ станах в 1ч през нощта и метнах оная зеленчукова подправка, че с нея после много бързо готвя - бам по една лъжица на всяка супа, яхния и готово.

И до 7ч рязах кат' абдал 25 пиперки, 8 тлъсти моркова, 2 глави целина, 2 глави лук, 10 скилидки чесън, 2 връзки магданоз и целина - всичко накълцано на ситно и ся съм горд притежател на 7 нови бурканчета за цялата година напред.

Ей, т'ва правих ( почти един леген се напълни ):

http://pep-4o.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html

Ха, наздраве - дано не заспя до мача довечера - хаха
        Last edited by marandi; 15.09.2013, 15:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Пусни на Индиана Джоунс по БТВ
          Щерката и жена ми го гледат, аз го обърках с Джеймс Бонд.
          Питам я, тя вика "Индиана Джоунс". А аз: "Този белоглав старец Хан Соло ли е?
          После се засмях, че му обърках истинското име.....

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
            Вечер.
            Тишина.
            Лампите угасени (щот съм си бухал ...може би заради светлите очи)
            Само телевизора работи.Не го гледам ...просто да си бучи нещо си там.
            Дават "От местопрестъплението"
            ....и докато пуша на прозореца чувам ...
            "Може да си опознал милион живота,а да си нямал свой!"

Пусни на Индиана Джоунс по БТВ

Коментар

• Вечер.
              Тишина.
              Лампите угасени (щот съм си бухал ...може би заради светлите очи)
              Само телевизора работи.Не го гледам ...просто да си бучи нещо си там.
              Дават "От местопрестъплението"
              ....и докато пуша на прозореца чувам ...
              "Може да си опознал милион живота,а да си нямал свой!"

Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Добро утро, добри 'орица!

Тук съм, бря Адаш - ма ме повтори оня летния вирус и 2 седмици от кревата до кенефа и обратно - първо си изповръщах червата от вомотиране, после па от дефекации.

10 дена нищо не бях ял, пил и пушил - баси каръщината - само гледах да не се обезводня и пиех чай кат' гламав после ходя да го драйфам.

Голям смях беше

П.П. Сега от 2 дена се надигнах и вчера строих Ламята да донесе малко продукти да ги накълцам за един зеленчуков бульон, че много лесно се готви после с него.

Сега ще е малко хамалогия, ма аз съм бърз с ножа и 2 кила пиперки, 6-7 моркова и глава целина, пъщарнак + разни листа за колко време ще ги накълцам на ръка.

Ха, наздраве, че от завчера вече и пия. Пфуу ... бях забравил ко беше т'ва
                Как го драйфаш бе човек ЧАЯ???? Аз не съм драйфал от 25 години га ядох за предпоследно миди. Тази година на устието на Ропотамо хванах 10кг. миди под 7см. дължина парчето. След това ги пекох 6 часа на една скара. После майонезни коктейли с лимонче и много водка, ама опасенията ми, че ще драйфам не бяха потвърдени

Коментар

• Ай'хлииииииии
                  тука паяжина Фанало бря
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнение
                    адаша, ми се губи
                    добра вечер.
                    Добро утро, добри 'орица!

Тук съм, бря Адаш - ма ме повтори оня летния вирус и 2 седмици от кревата до кенефа и обратно - първо си изповръщах червата от вомотиране, после па от дефекации.

10 дена нищо не бях ял, пил и пушил - баси каръщината - само гледах да не се обезводня и пиех чай кат' гламав после ходя да го драйфам.

Голям смях беше

П.П. Сега от 2 дена се надигнах и вчера строих Ламята да донесе малко продукти да ги накълцам за един зеленчуков бульон, че много лесно се готви после с него.

Сега ще е малко хамалогия, ма аз съм бърз с ножа и 2 кила пиперки, 6-7 моркова и глава целина, пъщарнак + разни листа за колко време ще ги накълцам на ръка.

Ха, наздраве, че от завчера вече и пия. Пфуу ... бях забравил ко беше т'ва

Коментар

• адаша, ми се губи
                      добра вечер.
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                        Мъжът в Била..........
                        Аа, датата? Коте, пише, че е до девети, какво да правя?....
                        Аз ако съм Котето бих отговорило така:

" Виж надписа на годност - Ако пише "използвай преди" и маркировката съвпада с днешната дата,отиди при управителя и вдигни скандал,че Била продава стока с изтекъл период на годност" ....Ако не,вземи две!" ...

Не че нещо,но Кауфланд,Лидл и останалите т.нар западни вериги едно ,че продават боклуци-марки (особено Лидл и Карфур) и второ,че държат стоката до последния й ден! Вместо да я свалят с ден по-рано и преоценят за да се продаде - инак я бракуват на 100% от продажната й цена
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                            Мъжът в Била

1. Има едни мъже, блуждаят из Била, досущ като космонавти, току що десантирани на Марс. Ходят с количка /кораб-майка?/ и телефон залепен на ухото. По него получават инструкции от Базата Хюстън в реално време. Неудържимо съм привлечен от диалога:
                            - При млеката съм. Има: Елена, Мадлена, Млекина, Кравуна, Овчуна, Баба Млечка, Дедо Млекан... кое? - А, Овчуна, добре...но има 1.6, 2.7, 3.14, 6.02, кое? Аха, от 1.6%, добре. Колко да взема? Две, ок. Аа, датата? Коте, пише, че е до девети, какво да правя?
                            2. Това е толкова космонавтско. "Хюстън, имаме проблем. Гравитонният ускорител показва прегряване в трети контур. Какво да правя?". "Да, Пиркс, виждаме го на телеметрията. Опитай да намалиш тягата в сектор осем и докладвай".
                            3. След малко го срещам още по разтревожен:
                            - Пред месата съм! Има гърди, ребра, таз, гръбнак, стави... Мило, няма по 3.72, има по 3.77! Мисля, че са пресни - тъмночервени са и миришат на мърша, да взема ли две? Добре бе, мило, защо се сърдиш, сега ще ги огледам пак.
                            И накрая, вече натоварил всичко, на дългата дистанция към касите:
                            - Мило, може ли сега малко да се повозя на количката?
                            Фръци това за което пишеш просто не е мъж нещо друго ще да е.Да не Плевнелиев само?Ти явно не си попадала на истински мъже.

Коментар

• Да показваме ли къде налива маслото на колата, госпоицьта....( и на какво се римува,,)

Коментар

• Мъжът в Била

1. Има едни мъже, блуждаят из Била, досущ като космонавти, току що десантирани на Марс. Ходят с количка /кораб-майка?/ и телефон залепен на ухото. По него получават инструкции от Базата Хюстън в реално време. Неудържимо съм привлечен от диалога:
                                - При млеката съм. Има: Елена, Мадлена, Млекина, Кравуна, Овчуна, Баба Млечка, Дедо Млекан... кое? - А, Овчуна, добре...но има 1.6, 2.7, 3.14, 6.02, кое? Аха, от 1.6%, добре. Колко да взема? Две, ок. Аа, датата? Коте, пише, че е до девети, какво да правя?
                                2. Това е толкова космонавтско. "Хюстън, имаме проблем. Гравитонният ускорител показва прегряване в трети контур. Какво да правя?". "Да, Пиркс, виждаме го на телеметрията. Опитай да намалиш тягата в сектор осем и докладвай".
                                3. След малко го срещам още по разтревожен:
                                - Пред месата съм! Има гърди, ребра, таз, гръбнак, стави... Мило, няма по 3.72, има по 3.77! Мисля, че са пресни - тъмночервени са и миришат на мърша, да взема ли две? Добре бе, мило, защо се сърдиш, сега ще ги огледам пак.
                                И накрая, вече натоварил всичко, на дългата дистанция към касите:
                                - Мило, може ли сега малко да се повозя на количката?
                                Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

Working...
                                X