IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Lelq;1059508795]
    Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение

Значи ти се е оправило , щом не помниш
    Имам дарбата да забравям, само когато трябва да връщам и случая е прецедент. Ще ми припомниш ли......?

Коментар

• [QUOTE=новобранецът;1059508793]
      Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
      На теб оправи ли ти се Д- то [/QUOTE Какво точно сме обсъждали, като сме си писали? Извинявай, но не мога да си спомня!
      Значи ти се е оправило , щом не помниш

Коментар

• [QUOTE=Lelq;1059508784]На теб оправи ли ти се Д- то [/QUOTE Какво точно сме обсъждали, като сме си писали? Извинявай, но не мога да си спомня!

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
          Като видях какви летни манджи сте готвили тука и взех че огладнях. Обаче времето нещо се захлажда и ми идват на ум вратни пържоли и червено винце. И за ония немските джоланчета се замислям за довечера, че стават бързо.
          За кои джоланчета говориш, че съм гоООООлям фен на джоланчетата, престояли на много топличко 5-6 часа

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
            Освен с пържолки, зимъска червеното винце обичам да го пия с лозови и зелеви сърмички!!!
            На теб оправи ли ти се Д- то

Коментар

• Казват, че тази зима щяла да бъде люта. Е, та затова и аз приготвих малко люто за зимата, пък и да ни постопля малко
              Attached Files

Коментар

Като видях какви летни манджи сте готвили тука и взех че огладнях. Обаче времето нещо се захлажда и ми идват на ум вратни пържоли и червено винце. И за ония немските джоланчета се замислям за довечера, че стават бързо.
                Освен с пържолки, зимъска червеното винце обичам да го пия с лозови и зелеви сърмички!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Да ви се оплача. Счупени сме май Връх някакъв на глезена. Но не го гипсираха, изпратиха ме да купя една джаджа, като ски-обувка. Напълно била замествала гипса в неговия случай
                  стискам палци бързо да заздравее
                  щом е нещо леко, супер, че някой доктор не се е засилил да гипсира
                  може да потърсиш някой кинезитерапевт, докато е обездвижен за малко приказки, как да стимулира мястото
                  Евентуално малко калциева терапия, особено при бързото извисяване ...

хмм, и удобна подметка винаги при игра...някои от кецките са предпоставка за ...нестабилност

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                    Моята версия е маалко по-различна

Първо пека чушките, почиствам от семки и люспи и нарязвам, настъргвам на рендето ако ме мързи да включа кухненския робот - доматите и ги слагам да врят заедно, когато се намали малко водата /която са пуснали самите домати, допълнително не слагам/ слагам и олио, за да започне да се пържи. После добавям чесън и лук, след това - сирене и накрая от пресните зелени подправки - магданоз или чубрица. Дърпам от котлона и слагам друг тиган, в който изпържвам няколко картофа, вадя ги в чиния и разбивам яйцата заедно с малко сиренце (ако има капка прясно мляко добре дошло, ако не и без него става). След като ги разбия яйцата изливам в тигана толкова, че да се покрие и нареждам резенчета пържени картофки. Омлета става като палачинка с пържени картофи. В това време миш-маша се е охладил леко и сгъстил и се сервира заедно с палачинката. Може да е отгоре или отстрани в купичка - според зависи
                    Две любими зеленчукови манджи ))
                    само доматите, там където не е задължително, гледам да са настъргани и сложени в края на всички процеси преди яденето ))
                    не го обичам особено ...готвен киселия плод

http://www.youtube.com/watch?v=d8RYUZT57XA

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      твоя хубостник,май не за първи път се троши
                      май е голяма лудетина

дано се оправя бързо
                      Все хвърчи на някъде със скорост по-голяма от каквато мое да развие. А и вече стана почти 1,80 и цопва от високо. Този глезен вече за 3 път го омазва. Не знам, като оздравее, трябва да мисля за някакво по сериозно заздравяване. Егати, няма цял живот да го чупи и изкълчва

Коментар

Да ви се оплача. Счупени сме май Връх някакъв на глезена. Но не го гипсираха, изпратиха ме да купя една джаджа, като ски-обувка. Напълно била замествала гипса в неговия случай
                        твоя хубостник,май не за първи път се троши
                        май е голяма лудетина

дано се оправя бързо
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

Гадно - боли ужасно и трудно зараства....Лежане с леко раздвижване....Сори !

Коментар

• Да ви се оплача. Счупени сме май Връх някакъв на глезена. Но не го гипсираха, изпратиха ме да купя една джаджа, като ски-обувка. Напълно била замествала гипса в неговия случай

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                              Моята версия е маалко по-различна

Първо пека чушките, почиствам от семки и люспи и нарязвам, настъргвам на рендето ако ме мързи да включа кухненския робот - доматите и ги слагам да врят заедно, когато се намали малко водата /която са пуснали самите домати, допълнително не слагам/ слагам и олио, за да започне да се пържи. После добавям чесън и лук, след това - сирене и накрая от пресните зелени подправки - магданоз или чубрица. Дърпам от котлона и слагам друг тиган, в който изпържвам няколко картофа, вадя ги в чиния и разбивам яйцата заедно с малко сиренце (ако има капка прясно мляко добре дошло, ако не и без него става). След като ги разбия яйцата изливам в тигана толкова, че да се покрие и нареждам резенчета пържени картофки. Омлета става като палачинка с пържени картофи. В това време миш-маша се е охладил леко и сгъстил и се сервира заедно с палачинката. Може да е отгоре или отстрани в купичка - според зависи

Пека, почиствам, нарязвам, настъргвам.......
                              Ай ся...не на нас тези слова.....

Гримирам, реша, меря, купувам, пазарувам.....това са правилните глаголи....

Коментар

Казваш, като я забъркаме тази хубава манджица, внимааааателно да я поставим на боклука и две пржолки с джоланче за гарнитурка

Коментар

Working...
                                X