If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Добро утро на всички !
Времето сиво, мрачно, ветровито, дъждовно , гадно...Точно като настронето ми....
Добро утро на всички ! Според мен имаш нужда от слънце и усмивки . При нас слънцето се опитва , но ако при теб няма, гониш мрачното например с това http://www.youtube.com/watch?v=v9MTGNaEXGM Един готин човек ми го показа и при мен винаги действа . Много си го обичам
Състоянието мързел е основно човешко състояние и ако не си в това състояние значи има някакъв проблем.Приятен ден на всички дъртонгели.Трябва да сменя няколко цигли на къщата днес ама така ме мързи че не моа да стана от стола.Кво шъ праа не знам
И аз най-обичам да започвам с ремонтите, когато времето се повреди
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз ходя пеша само до кафенето. След като се изпия кафето и се посъбудя, ме обхваща обичайния за мен мързел и се налага един колега да ме вози до работното място
Състоянието мързел е основно човешко състояние и ако не си в това състояние значи има някакъв проблем.Приятен ден на всички дъртонгели.Трябва да сменя няколко цигли на къщата днес ама така ме мързи че не моа да стана от стола.Кво шъ праа не знам
Това ми прозвуча като сцена от уестърн (явно още ме държи от снощи). Даже мислено си я и продължих сцената в съзнанието. Всичко се разви за секунди, и ти пак си седна на любимото място, само че вместо кафе тоя път си поръча друго. А барманът след като ти го донесе, се зае с разчистването на трупа
Хубав да е деня ти!
Мечо
Отидох да си изпия кафето, както всяка сутрин от години, и какво виждат очите ми - цялото кафене празно, а един нахален индивид се цопнал точно на моето място
Мразя да си променям навиците!
Това ми прозвуча като сцена от уестърн (явно още ме държи от снощи). Даже мислено си я и продължих сцената в съзнанието. Всичко се разви за секунди, и ти пак си седна на любимото място, само че вместо кафе тоя път си поръча друго. А барманът след като ти го донесе, се зае с разчистването на трупа
Вал, ти требе да си АЦКИ закостеняла. Филмите не са за да внушават приятелство, мъжество, а за да са готини и гледаеми. И в това няма нищо лошо. И какво означава думата мъжество ??? МЪЖЕСТВОто, някакво качество, което обхваща и двата пола ли е ??? Щото ако касае само мъжете, би следвало да съществува и дума ЖЕНСТВО, а такава няма. Давам пример. Думата МЪЖЕСТВЕНОСТ не е гнъсна, защото съществува думата ЖЕНСТВЕНОСТ. Ти вероятно обаче нямаш предвид това, а имаш предвид нещо като глуповата смелост и глуповата наивност. Какво му е хубавото на "мъжеството" в такъв случай ???
какво значи-"мъжка постъпка","мъж на място" и т.н.
обясни си първо думата мъж-и после е лесно
МанЕ, добре че ходиш пеш. Иначе шофЕра на автобуса щеше да бере грижи
Добрутро!
Аз ходя пеша само до кафенето. След като се изпия кафето и се посъбудя, ме обхваща обичайния за мен мързел и се налага един колега да ме вози до работното място
Мечо
Отидох да си изпия кафето, както всяка сутрин от години, и какво виждат очите ми - цялото кафене празно, а един нахален индивид се цопнал точно на моето място
Мразя да си променям навиците!
Коментар