If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Прекрасно време се е отворило - изключително подходящо за рязане, цепене и прибиране на дърва.
Гледката от терасата е радваща окото - двамата пълноправни представители на фамилията, придружени от непълноправния такъв, съсредоточено обикалят около камарите и се чудят от къде да я започнат
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Привет Серго. Не мисля, че трябва да ми пука за трафика на Инвестора. Нямам идея какво са изтрили на Маранди. Според мен всеки има да право да пише за нАучните си постижения
Ти до кога ще се сърдиш?
Не е бря. Ентелектуални работи. Първо ще публикувам стихове, че по лесно. После ще видим.
Привет Серго. Не мисля, че трябва да ми пука за трафика на Инвестора. Нямам идея какво са изтрили на Маранди. Според мен всеки има да право да пише за нАучните си постижения
Ти до кога ще се сърдиш?
А бре, не ги разбирам интернетите, пък искам сам да си пусна сайта. Некой може ли да обясни къде ми е грешката. Няма скрипт. Браузъра отваря файла нормално, ако е във файловата система на моя компютър. Обаче като го кача файла на сървъра, не отваря картинките. Картинките също съм ги качил на сървъра. УРЛтата съм ги взел от файловия мениджър на сървъра, верни са. Ако сменя УРЛтата на моите картинки с УРЛта на картинки от други сайтове се отварят без проблем. Къде ми е грешката ???
Ако пробвам да отворя директно моите картинки - отварят се без проблем. Само през index.html не се отварят, ако са от моя сайт.
Баси снимката....
Признавам, яко е... Но... нали съм критичен, веднага забелязвам два проблема:
- няма ракия
- няма вино
Е за какво ти са ти тези трушии без ракия.
Добро утро tnm
Туршията е осмото чудо на света !!!
Аз ги разбирам туршиите. Да ги хапвам де и да ги дегустирам тоже. Има люта туршия, има блага туршия. Да допуснем хипотетично, че има сланина, а няма ЛУК. Как можем хем да я изядем сичката сланина, хем да не ни стане тежко ??? Не ми отговаряй !!! Въпросът е реторичен. Люта туршия е отговора. Създава чувство за уют и ОКРИЛЯВА !!! Дава сила, енергия и избистря остротата на усещанията.
Поне свари някой да се подпише и че имало редакция:
" Last edited by X_Y; Вчера at 20:18. Причина: обида" <-- детето-чудо на световната модерация
П.П. Ся мо'е ли редактиращатата ме Х Игрек да се обоснове какво съм обидил и кого?!
Казах - имам сертификати по приложна психология и философия от западни академии.
Демек, ако някой може да казва кой какви ги дрънка е моя милост, щот' съм сертифициран, а не назначен чиновник да трие кат' абдал с рийзън - обида.
Кого и с какво питам пак?!?
Чел съм ви общите условия и съм се съгласил с тях.
---------------------------------
Грозна е манипулацията от страна модерите, но накратко:
- казах, че БГ-стан от 38 място през 2005 година се срина на 87 място по свобода на словото и .... ( БЯХ ИЗТРИТ );
- казах, че имам право да правя забележки на тема психология, понеже съм сертифициран ( БЯХ ИЗТРИТ );
- попитах в качеството на какъв ме трие Моди Х по казус психология? ( БЯХ ИЗТРИТ ).
------------------------------------------
Послепис: Колко още ще ви трая според вас?!?!?!!
Нещо много сте си повярвали май? ( справка 3-те тирета ), че и манипулирате като триете.
Ай, да ходим на Съд - ърмм .... за какво ме триете ( смигам ), че сте ми много отворени нещо с гумичката. За 3-ти път ви каня - нищо, че изтрихте предните 2 пъти.
Коментар