IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Братчед /пето коляно по мъжка линия/, нема начин да не си сварил някой друг тон ракия
    Те у добруджата и кебапчета като ядат, пак ракия пият !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Дано в близките дни цената на свинското да понамалее,че да си отям
      Дет се вика - за едни сватба(еФтино свинско),за други брадва (безумно скъпо агнешко)
      Само ракията все повече поскъпва ....ма то няма пълно щастие
      Братчед /пето коляно по мъжка линия/, нема начин да не си сварил някой друг тон ракия
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Дано в близките дни цената на свинското да понамалее,че да си отям
        Дет се вика - за едни сватба(еФтино свинско),за други брадва (безумно скъпо агнешко)
        Само ракията все повече поскъпва ....ма то няма пълно щастие
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Честит, да им е празника тогава!!! Ама не ми беше приятно бе мамка му. По протежение на Мария Луиза, сякаш манифестация имаше
          Аз не вярвам в единен бог. То си е обективизъм. Само материализма е по лош от вярата в един бог.

Няма една истина и не може да има.
          tnm

Коментар

Ами щото спомена джамия - нали сега е Курбан байрам, а той е четири дни.
            Честит, да им е празника тогава!!! Ама не ми беше приятно бе мамка му. По протежение на Мария Луиза, сякаш манифестация имаше

Коментар

Като знам колко гладкоцевно и нарезно , късо и дълго оружие съм раздала у Кръчмата - революция, ама знаеш ли кога!?
              Служба КОС онлайн

Коментар

• Ма, требе си има простаци кат' Русото, щот' иначе фърфи .....

---------------

Чък Норис има меча кожа пред камината. Мечката не е мъртва, просто я е страх да мръдне.

-------------------------------

ТНМ-чева, подай бринекето, плийз

П.П. Тия 2 дни обаче 'ноу готини за къркане - Ламята/печките ги нЕна - идеално време за писане на романси да'е ..

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Като напраиме революция, октомври ще бъде юни. Кръчмата ще бъде слаткарница !!!
                  Като знам колко гладкоцевно и нарезно , късо и дълго оружие съм раздала у Кръчмата - революция, ама знаеш ли кога!?
                  Мечо

Коментар

Да, ама във Виенската сладкарница, а не у Кръчмата.
                    Като напраиме революция, октомври ще бъде юни. Кръчмата ще бъде слаткарница !!!
                    tnm

Коментар

И боза става...
                      Да, ама във Виенската сладкарница, а не у Кръчмата.
                      Мечо

Коментар

Че как да имаме? За да "вденем", че сме толкова безценни, можеше поне едно пиене да ни викнеш у Кръчмата
                        И боза става...
                        tnm

Коментар

Какво е садака ???
                          Не е за тебе,ти си на закят!

ПС: А бре пообразовайте се малко по темата "Ползите от османското управление на Румелия"

Fire of Anatolia - - Turkish Dance - Horon - http://www.youtube.com/watch?v=wL0cDNwZm74
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
                            Сладури,идея си немате как интелектът ви ми носи свобода!
                            Че как да имаме? За да "вденем", че сме толкова безценни, можеше поне едно пиене да ни викнеш у Кръчмата
                            Мечо

Коментар

• Сладури,идея си немате как интелектът ви ми носи свобода!

Коментар

• "Ако няма причинност, не би съществувала наука. Ако причинността властва, не би съществувала свобода."
                                Имануел Кант
                                tnm

Коментар

Working...
                                X