Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
Дано в близките дни цената на свинското да понамалее,че да си отям
Дет се вика - за едни сватба(еФтино свинско),за други брадва (безумно скъпо агнешко)
Само ракията все повече поскъпва....ма то няма пълно щастие
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧестит, да им е празника тогава!!! Ама не ми беше приятно бе мамка му. По протежение на Мария Луиза, сякаш манифестация имаше
Няма една истина и не може да има.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАми щото спомена джамия - нали сега е Курбан байрам, а той е четири дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКато знам колко гладкоцевно и нарезно , късо и дълго оружие съм раздала у Кръчмата - революция, ама знаеш ли кога!?
Коментар
-
Ма, требе си има простаци кат' Русото, щот' иначе фърфи .....
---------------
Чък Норис има меча кожа пред камината. Мечката не е мъртва, просто я е страх да мръдне.
-------------------------------
ТНМ-чева, подай бринекето, плийз
П.П. Тия 2 дни обаче 'ноу готини за къркане - Ламята/печките ги нЕна - идеално време за писане на романси да'е ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато напраиме революция, октомври ще бъде юни. Кръчмата ще бъде слаткарница !!!!?
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа, ама във Виенската сладкарница, а не у Кръчмата.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ боза става...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧе как да имаме? За да "вденем", че сме толкова безценни, можеше поне едно пиене да ни викнеш у Кръчмата
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКакво е садака ???
ПС: А бре пообразовайте се малко по темата "Ползите от османското управление на Румелия"
Fire of Anatolia - - Turkish Dance - Horon - http://www.youtube.com/watch?v=wL0cDNwZm74Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеСладури,идея си немате как интелектът ви ми носи свобода!? За да "вденем", че сме толкова безценни, можеше поне едно пиене да ни викнеш у Кръчмата
Мечо
Коментар
Коментар