Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДумата "лубрикант" не се използва само за машините и техните масла....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТи барем си механик, разбираш ги работите. Кой ще се кръсти на смазочно масло ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТи барем си механик, разбираш ги работите. Кой ще се кръсти на смазочно масло ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеТи си като съдия изпълнител и на третия път ако не го продадеш, трябва да сваляш от цената.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа ама Любо е капитан, ко му разбира зелката от горива. Пък и tnm ми е по близо до сърцето и и вярвам.
Любо Илиев втори път !!!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЛюбо, на танкер ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе мога да разбера кво ти пречи Мечо
П.П. Ха, наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеГледай сега анализ:
Никът Лубойл е регистриран декември 2007-ма. Тогава нефтът се канеше да пробие 100 долара/барела и всичко живо говореше за нефт.. Голдманите надуваха него време цената му и след няколко месеца стигна връх от 150.
Та съм по-склонен да мисля, че никът Лубойл има връзка с нефта, а не с името на пртежателя му.
Любо Илиев втори път !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГласувам, за tnm
Любо Илиев първи път !!!
Респект
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГласувам, за tnm
Любо Илиев първи път !!!
Никът Лубойл е регистриран декември 2007-ма. Тогава нефтът се канеше да пробие 100 долара/барела и всичко живо говореше за нефт.. Голдманите надуваха него време цената му и след няколко месеца стигна връх от 150.
Та съм по-склонен да мисля, че никът Лубойл има връзка с нефта, а не с името на пртежателя му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПреди време, семантиката на ника luboil, беше разглеждана точно в този контекст.
Не се учудвам.
Ако пък и ни представяше гозби, сготвени на нафтова печка, а не на камина с дърва, щях да бъда съвсем сигурен за семантиката на ника му.
Ама той да си каже....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИма и доста по-просто обяснение:
A lubricant is a substance introduced to reduce friction between moving surfaces. It may also have the function of transporting foreign particles. The property of reducing friction is known as lubricity.
Typically lubricants contain 90% base oil (most often petroleum fractions, called mineral oils) and less than 10% additives.
П.П. Поне в тази посока е моето мислене.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lubricant
Коментар
Коментар