IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Наздраве кулинарен будителю!
    Още докато бях достатъчно смешен като пубер с касетофона с рокаджийски изпълнения под мишница, чакахме някакви мацки за да ги впечатлим. Тогава една стара сбръчкана бабка от съседна пейка със забрадка като сирийска бежанка доведе до знанието ни следното:
    "Деца, ко ви остане на зъбец и на курец, тва е! *Сичко други е суета. Тя беше вдовица от 48 години......
    Правилно е казал бабока

Днес па неква супа с коприва ръчкам и почти е готова да'е ...

Ламята откъде ги измисля тия неща да ми ги носи от градината - ма, вече всичко е прекопал и изчистил, та не се очакват изненади повече.

П.П. Те 500к вида рецепти за една супа да'е ... ма, праскам му е с шепа ориз, лук, морков, счукани орехи и домат.

Да не си играя със застройки после и не знам си ко там - тактиката бързо, лесно, гнусно и толкоз - викам Ламя троши си сирене после - нема застройка - хихи

Ха, наздраве!
    Last edited by marandi; 03.11.2013, 18:27.

Коментар

• Абе, не че не мога да се изразявам префърцунено, ама просташкият изказ най ми допада...
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Ахааа, да взема да се хвърля от някои скали, та да не си мъча с тоз километричен пост ... Добре, че съм пила чаша вино и въобще не мога да асимилирам какво точно искаш да кажеш!?

П.П. Хабитата на яз. Батак е особено привлекателен през ранна пролет когато всичко наоколо е обагрено в различните нюанси на зеленото.

1. За мен есента е неповторима в багрите.

/дали пък отново не съм написал нещо километрично и неразбираемо с горното си изречение? /

2. Извинения. Не отчетох, че има ПОНЕ 2 вида мнения на двата полюса.

Едната група мнения са на хората, които се възхищават ПО СВОЙ НАЧИН от едни /български/ красоти. Такова е мнението на дамата с ник "Леля" в съседна тема.

За другата група, които "въобще не могаТ да асимилираТ какво точно искаМ да кажА", ще се наложи нова редакция на написаното от мен преди 2 дни. Новият вариант има следния вид:

Ходих на едни баири. Викат им Родопи. Навсякъде - шума. Голямо катерене падна. Тъпа работа.
        Пъхах се в една дупка. Викат й "Снежанка". Тъпа работа.
        Слязох до един гьол. Още по-тъпо. Поне се натъпках с риба. Стана ми тъпо.
        Оставка!!!

НадАм се, последният текст да е по-лек за асимилиране, а е и доста актуален във финалната му част /дори и за човек, който е на 2 чаши винО.../?
        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Протестите са най-хубавото нещо което се е случило в Родината от 24 години.
          Това е истината. Свободата е цел. Протестите са пътя към целта. Според даоистите пътя "ДАО" е по важен от целта.
          tnm

Коментар

• Отивам сега да викам за наш'те
            срещу Доростол
            да излюпя 1 кило семки
            сигурно ще погълна сол
            колкото половин море
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              У нашенско голема мъгла. Но, България ке я биде. Право казва Милом !!!
              В "политика" съм от контрите, ама тук мога да кажа, че протестите трябва оттук насетне да бъдат постоянни! Под постоянен протест политиците щат не щат почват да проектират добри закони. Поне от това което излиза по медиите......Да видим докъде ще ги докарат или първо ще паднат и отново въртележка ще има.Хубавото е, че който и да стъпи във властта ще се съобразява вече с народа. Протестите са най-хубавото нещо което се е случило в Родината от 24 години.

Коментар

Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

Днес времето ще е хубаво дори и у Добруджата
                У нашенско голема мъгла. Но, България ке я биде. Право казва Милом !!!
                tnm

Коментар

• Дюбрутру
                  моми и момци
                  много добре се получи празника
                  хората без никакво въздействие
                  от властите сами са решили да
                  си направят тържество и
                  почетат Народните Будители
                  всичко абсолютно самодейно
                  песни се пяха,стихове рецитираха
                  спомени се разказваха
                  имах чувството ,че съм попаднал
                  във Възраждането
                  та да кажа на черногледците
                  жилав е народа ни
                  ке я бъде България
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

Днес времето ще е хубаво дори и у Добруджата
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Наздраве и от мен!
                      Аз обикновено не пия с алкохолици, ама днес съм в настроение
                      Добро утро tnm
                      Добро утро чета

Лорде, ти си просветлен !!!
                      tnm

Коментар

• Наздраве и от мен!
                        Аз обикновено не пия с алкохолици, ама днес съм в настроение

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Браво, бря!!

Най-после някой да хапва и пийва, понеже си бях помислил, че вече темата е станала с друиди и киборги да'е ...

Ха, наздраве!
                          Наздраве кулинарен будителю!
                          Още докато бях достатъчно смешен като пубер с касетофона с рокаджийски изпълнения под мишница, чакахме някакви мацки за да ги впечатлим. Тогава една стара сбръчкана бабка от съседна пейка със забрадка като сирийска бежанка доведе до знанието ни следното:
                          "Деца, ко ви остане на зъбец и на курец, тва е! *Сичко други е суета. Тя беше вдовица от 48 години......

Коментар

• Браво, бря!!

Най-после някой да хапва и пийва, понеже си бях помислил, че вече темата е станала с друиди и киборги да'е ...

Ха, наздраве!

Коментар

Ахааа, да взема да се хвърля от някои скали, та да не си мъча с тоз километричен пост ... Добре, че съм пила чаша вино и въобще не мога да асимилирам какво точно искаш да кажеш!?

П.П. Хабитата на яз. Батак е особено привлекателен през ранна пролет когато всичко наоколо е обагрено в различните нюанси на зеленото.

Аз никога не ги чета, само когато искам да покажа воля за концентрация.
                              Свато, добре си го подкарала! Язе съм на водчица с цвекло с магданоз и някакви телешки кюфтета от един съученик с дижонска горчица, абе малко манджа с грозде
                              Аз ти предлагам, докато Мечо дере комуноидите, ние да си ядем и пием на теферич. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Не е готов още. Картинки слагам да може да се пускат сега. После песнички и готово. Обаче много ме дразнят комуноидите и ги плюя от време на време и се разсейвам.
                                Нареди си приоритетите, че тайфата не може да те чака цял месец / и повече / да се дърлиш в Политика! Ей сега ще получиш повиквателната за следващото плаване и новото ти начинание ще увисне във въздуха. Подходи по-сериозно по въпроса, моля ти се!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X