Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе мое така. Не може да виждаш в едно от най-красивите неща на света, а именно заваляващият първи сняг.... - бутонки.
Сериозен съм
Аз също не знам да му се кефя ли, защото идва гладна и тежка зима. И да му се кефя и да не му се кефя, гладната и тежка зима си идва.... Така, че по-добре да се кефя
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАнглийската?Хм, не беше ли техникум?
п.п.Аз съм завършила МГ с пълно 6, но не съм предубедена. Имах съученик, който беше в нац. отбор по математика и а-ха да остане да повтаря по някои от предметите. Добре, че математикът се развилня и му издейства дори 4- ки.
И математиката я разбирам, но за олимпиади не ставах, щото съм много бавен.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОбаче погледнато от друга страна, аз дето съм завършил английската във Варна със 6, някак си не мога да приема за компетентен човек, некой си завършил реална гимназия с 4Хм, не беше ли техникум?
п.п.Аз съм завършила МГ с пълно 6, но не съм предубедена. Имах съученик, който беше в нац. отбор по математика и а-ха да остане да повтаря по някои от предметите. Добре, че математикът се развилня и му издейства дори 4- ки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДиковщина.И това- злобно нещо, се зове журналист.
Човечето- дето презентира непрекъснато посредствената си щерка, седнало да дава политически оценки.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМечка, пак плюеш.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеОчевидно е, че оценките не са никакъв критерий.и ученикът е де(ре)пресиран
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВпрочем, в това съм се убедила отдавна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Компетентността щяла да спаси светаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКой е Ваньо ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТи виде ли на Ваньо дипломатаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе мое така. Не може да виждаш в едно от най-красивите неща на света, а именно заваляващият първи сняг.... - бутонки.
Сериозен съм
Аз също не знам да му се кефя ли, защото идва гладна и тежка зима. И да му се кефя и да не му се кефя, гладната и тежка зима си идва.... Така, че по-добре да се кефя
Хубаво нещо е снегът. Ако падне комунизма ще изглежда още по бял !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар