IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Всъщност дипломите наистина нямат никакво значение. Аз моята съм я вадил веднъж
    Те са необходимо но недостатъчно условие

Коментар

Не мое така. Не може да виждаш в едно от най-красивите неща на света, а именно заваляващият първи сняг.... - бутонки.
      Сериозен съм
      Аз също не знам да му се кефя ли, защото идва гладна и тежка зима. И да му се кефя и да не му се кефя, гладната и тежка зима си идва.... Така, че по-добре да се кефя
      Тежката зима се отлага за догодина.И гладната.В земеделска България глад!!!!!!!????????При 780кг от декар жито.При 1000 кг от декар царевица и 350 от декар слънчоглед.При изобилие на чушки краставици картофи зеле домати и каквото се сетиш.Ей сега ще отида да си разрежа една попска круша пожълтяла като мед...

Коментар

• Всъщност дипломите наистина нямат никакво значение. Аз моята съм я вадил веднъж

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Английската? Хм, не беше ли техникум?

п.п.Аз съм завършила МГ с пълно 6, но не съм предубедена. Имах съученик, който беше в нац. отбор по математика и а-ха да остане да повтаря по някои от предметите. Добре, че математикът се развилня и му издейства дори 4- ки.
          Не ме карай и ти да си сканирам дипломата и да я пращам у форума.

И математиката я разбирам, но за олимпиади не ставах, щото съм много бавен.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Обаче погледнато от друга страна, аз дето съм завършил английската във Варна със 6, някак си не мога да приема за компетентен човек, некой си завършил реална гимназия с 4
            Английската? Хм, не беше ли техникум?

п.п.Аз съм завършила МГ с пълно 6, но не съм предубедена. Имах съученик, който беше в нац. отбор по математика и а-ха да остане да повтаря по някои от предметите. Добре, че математикът се развилня и му издейства дори 4- ки.

Коментар

Диковщина. И това- злобно нещо, се зове журналист.

Човечето- дето презентира непрекъснато посредствената си щерка, седнало да дава политически оценки.
              Обаче погледнато от друга страна, аз дето съм завършил английската във Варна със 6, някак си не мога да приема за компетентен човек, некой си завършил реална гимназия с 4
              tnm

Коментар

• Диковщина. И това- злобно нещо, се зове журналист.

Човечето- дето презентира непрекъснато посредствената си щерка, седнало да дава политически оценки.
                Last edited by val/she; 25.11.2013, 19:58.

Коментар

Мечка, пак плюеш.
                  Властта, не теб. И то само се пошегувах невинно с РОБОКОПИТЕ. Забранено ли е ???
                  tnm

Коментар

Очевидно е, че оценките не са никакъв критерий.
                    Очевидно е,че оценките са писани от комунисти и ученикът е де(ре)пресиран
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Мечка, пак плюеш.

Коментар

Очевидно е, че оценките не са никакъв критерий. Впрочем, в това съм се убедила отдавна.

Коментар

Еми аз и разправям на Вал ама тя...

Компетентността щяла да спаси света
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Кой е Ваньо ???
                            http://www.razkritia.com/258386/izka...n-kostov-foto/

Коментар

Ти виде ли на Ваньо дипломата
                              Кой е Ваньо ???
                              tnm

Коментар

Не мое така. Не може да виждаш в едно от най-красивите неща на света, а именно заваляващият първи сняг.... - бутонки.
                                Сериозен съм
                                Аз също не знам да му се кефя ли, защото идва гладна и тежка зима. И да му се кефя и да не му се кефя, гладната и тежка зима си идва.... Така, че по-добре да се кефя
                                Аз не мога да разбера, откога почнахте да приемате лично политическите шеги. Ми те са вече за майтап бре. Как не го разбирате. Няма нищо лошо да се шегува човек с властта. Разберете го това. Значи аз като се подигравам на полицаите, не се кефя на снега.

Хубаво нещо е снегът. Ако падне комунизма ще изглежда още по бял !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X