IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    червен като знак за вида кораб
    айде още малко
    агио теодори

Там си лесен бре
    Седем фута под кила от мен!!!!
    Всъщност, не знам вече какъв е правилният поздрав на отплаване.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Оценките не са обективен критерий за компетентност. Ние не отричаме компетентността, а критериите, които я предпоставят/определят. . Схващаш ли разликата?
      Аз кога съм казал, че оценките са обективен критерий. И все пак. Шестици в английската срещу четворки в реална...

Друга ми е мисълта на мене. Но е абсурд да ме разбереш, ако не четеш какво пиша. Пак ще повторя, и предварително ще кажа че обективен критерий за компетентност не съществува. За да има все пак някакъв критерий, е измислено притежанието. Собствеността. Суверенитета.

Вие с Наивник ги отменяте тези неща, хващате се за компетентността, като удавник за сламка, искате общество, при което специалисти назначени по критерий различен от волята на суверена, очаквате да решават въпросите раздавайки се за народното добро и без да мислят за собствените си джобове.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Лек път, Милом!
        Да няма такива неща:

https://www.youtube.com/watch?v=TIzEebWdrB0

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Трудна работа е спайването в големо пристанище. Червен цвят на желт кУмин ли бря? От на крейзи форест корабите???
          червен като знак за вида кораб
          айде още малко
          агио теодори
          http://milom.blog.bg/

Коментар

здраствуйте ребята
            /на чист инглиш/
            остявям ви за 3-месечие
            не палачите,я не виновать
            утре летя за гръчко
            да се кача на гемийката
            за съжаление
            е с червен цветец/това за спай мена/
            ама дано после се случат пожеланията на Лубойл
            другия път да е както той го каза
            Бон воаяж, сичко да е по кърмата и да не се чупи машината!!!
            tnm

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=h4G8FIcVxfc

Коментар

• Манков, тези тестове не са обективни. Достатъчно е да изрешиш определен брой от тях и Ай Кю- то Фръква. Ма верно ли си поумнел докато си ги решавал или просто си задобрЕл?

Коментар

здраствуйте ребята
                  /на чист инглиш/
                  остявям ви за 3-месечие
                  утре летя за гръчко
                  да се кача на гемийката
                  за съжаление
                  Трудна работа е спайването в големо пристанище. Червен цвят на желт кУмин ли бря? От на крейзи форест корабите???

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Не ме карай и ти да си сканирам дипломата и да я пращам у форума.

И математиката я разбирам, но за олимпиади не ставах, щото съм много бавен.
                    Мене ми е интересно, Мечо, защо свързват оценката на интелекта (КИ, IQ) с време?

Дали бързо мислещият (аз съм такъв) е по-верен от бавно мислещия (познавам некои такива)?

Тестът IQ е доста на моя въпрос - дали наистина?
                    Или поне частично? Може да се каже?
                    Питам се теоретично.

А как пък тълкуват тея ми ти фсихолози теста - тава е па още един въпрос. Или въпроз.
                    Или фсихолозите ни връткат, за да ни зимат парете, а, иначе, ветър ги вее на сива кобила, както си мисля?
                    А?
                    Last edited by vmankov; 25.11.2013, 20:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Е да де, ама в такъв случай що не ми разбирате интимната мисъл за компетентността и суверенитета.

Да я повторя. Суверена (собственика) е компетентен. Иначе се циганизира всичко.
                      Оценките не са обективен критерий за компетентност. Ние не отричаме компетентността, а критериите, които я предпоставят/определят. . Схващаш ли разликата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Тежката зима се отлага за догодина.И гладната.В земеделска България глад!!!!!!!????????При 780кг от декар жито.При 1000 кг от декар царевица и 350 от декар слънчоглед.При изобилие на чушки краставици картофи зеле домати и каквото се сетиш.Ей сега ще отида да си разрежа една попска круша пожълтяла като мед...
                        Ще трябва да питам моите хубостници кво стана с попската круша, дето я обраха преди месец
                        Иначе, прав си... Големият глад ще бъде в града

Коментар

• здраствуйте ребята
                          /на чист инглиш/
                          остявям ви за 3-месечие
                          утре летя за гръчко
                          да се кача на гемийката
                          за съжаление
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Aми..нямат наистина.
                            Впрочем, въпросният съученик в момента е професор по математика ако и да имаше шестици само по химия, математика и физика. Никой не го подценяваше. Напротив, даже беше много по- симпатичен- заради пълното си няхайство към всичко извън точните науки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Всъщност дипломите наистина нямат никакво значение. Аз моята съм я вадил веднъж
                              Е да де, ама в такъв случай що не ми разбирате интимната мисъл за компетентността и суверенитета.

Да я повторя. Суверена (собственика) е компетентен. Иначе се циганизира всичко.
                              tnm

Коментар

• Малииий, такмо се дърлим в момента със синковеца. И той е прав. Може ли такава тъпотия, да сложат олимпиадата по английски през февруарската ваканция Така се беше наточил завалията за ски, а аз му подрязах крилете

Коментар

Working...
                                X