IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малий, високо интелектуалната темата се напълни с пияници!?
    За вас Кръчма няма ли?
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Пфууу, тегава работа цял ден. Но всичко свърши добре. Ей на ся съм си сам вече и си сипнах една метаксица.
      Премести си алармата за понеделник директно и си поръчай още 2 каси до тогава да има

Коментар

Пфууу, тегава работа цял ден. Но всичко свърши добре. Ей на ся съм си сам вече и си сипнах една метаксица.
        На мен па зе да ми просветва пред очите. Субективизъма пак победи
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Пфууу, тегава работа цял ден. Но всичко свърши добре. Ей на ся съм си сам вече и си сипнах една метаксица.

Коментар

• Субективно и тия дет' не могат да бягат и тия дет' не могат да ходят и тия, който не могат да дишат - все са си равни да'е .... ( отдет да ги погледнеш )

П.П. Ма, обективно погледнато някои ма'ат мръвки с винце - па други пъшкат или вече са пукнали.

Викат му жизнен цикъл, че колкото пъти вземе някой да реве, че е безсмъртен и Природата го приземява веднага.

Ха, наздраве ТНМ-чева за субективЪза агейм. Но ме кефи тая школа и шматките дет' й вярват - щото важи, както за Планетите - също така и за 'орицата
            Last edited by marandi; 29.11.2013, 14:00.

Коментар

• Мдам ....

май балонЯт на субективизма каза "Пук ..... " и после Псссссссссс .......

Ха, наздраве!

За субективизЪмъ ... да'е ..

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Добро утро tnm
                Добро утро хора и МАМУНЕ

Болест. Температура. Не мога да бягам.
                Хей, човече, това са обективни неща, но няма как- и те за част от живота.
                Хайде стегни се и действай субективно.
                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Добро утро tnm
                  Добро утро хора и МАМУНЕ

Чай, мед, лимон /като не щеш греяна ракия/
                  Мечо

Коментар

• Кев, това е несъпротива - каквото, такова. Много е азиатско.- да не риташ срещу ръжена.

Здраве и благоденствие.
                    И на фиска много му здраве.

Коментар

Добро утро tnm
                      Добро утро хора и МАМУНЕ

Оо Мечо, помниш ли че имах да ти казвам нещо? Сега май е моментът

Всъщност въпросното нещо е един коан, по-точно част от него, вникването в същността на който според мен би ни било от голяма полза за това винаги да се чувстваме възможно най-добре:

"...Когато е студено, бъди самият студ
                      Когато е горещо, бъди сърцето на жегата!"

и в тоя ред на мисли: Когато си болен, бъди болестта!

Идеята според мен, е да се научим да бъдем наблюдатели, субекти и просто да констатираме състоянията в които изпадаме, да ги приемаме такива каквито са, но да не ги асоциираме със самите нас. Това са външни фактори - студа, жегата, болестите - и те не бива да оказват влияние на това как се чувстваме, защото те не са продукт на истинската ни същност, те не са ние! А как най-лесно бихме могли да се справим в подобни моменти - ами като се превърнем от обекти, върху които се експериментира, в субекти от които зависят нещата - наблюдаващи, констатиращи, усещащи и действащи...

Бъди здрав, Мечо! И приятен ден на всички!

Коментар

• Добро утро tnm
                        Добро утро хора и МАМУНЕ

Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Студ, лайф, жизнь, мръвка, червено вино, мъка, мъкааа ...

Коментар

Студ, тръстика, инспекция, данъчна проверка, мъка, мъка.....
                              Добрутро!
                              Студ, лайф, жизнь, мръвка, червено вино, мъка, мъкааа ...

П.П.
                              Добро утро, Мечо!
                              Добро утро, тайфата!
                              Мечо

Коментар

• Студ, тръстика, инспекция, данъчна проверка, мъка, мъка.....
                                Добрутро!

Коментар

Working...
                                X