Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНищо не пипам аз вече сам
След като веднъж се бях зарекъл след наводнение на 4 етажа под мен, преди 3-4 месеца пак се проявих мислейки, че ще мога да оправя един спирателен кран, който капеше. Добре, че като се знам как съм си бръкнал в задника имам по 2 спрателни крана на всяка тръба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМама му да е.. Протекла ми пералнята. AEG на две години. Тамън му минала гаранцията. Сигурно е нещо дребно (тече само докато работи тс. е някой маркуч), но стига колко да ме нервира. Уж да купиш най доброто, най скъпото, немско качество (макар че е правена в Полша и фирмата е собственост на Electrolux коиот са шведи).... Всички нови техники и коли са боклуци и ги правят точно колко да работят в гаранцията им и после почваш да ги ремонтираш. На времето пералните работеха по 20 г0дини ем перяхме три пъти повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСъдбата нявгаш е безмилостно жестока
Fast & Furious star Paul Walker dead in fiery car wreck: Actor killed after Porsche GT driven by his friend crashed into pole
А законите на физиката май наистина ще се окажат вездесъщи и непреодолими за нас хората, и такива с които трябва винаги да се съобразяваме
Да почива в мир, Пол Уолкър!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеВъзможно ли е тръбата, по която се оттича мръсната вода, да се е разместила спрямо отвора за мръсния канал и от там да тече по малко?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеОтдолу някъде. Малко тече (не повече от 200 - 300 грама имаше по плочките). Мислех че е филтъра. Изчистих го. Пуснах я пак и пак тече... След първата центрофуга (някъде след час от старта) започва... Ама няма да я пипам сам (много електроника има и да не я прееба). Утре ще викам майстор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение. Ама няма да я пипам сам (много електроника има и да не я прееба). Утре ще викам майстор.
След като веднъж се бях зарекъл след наводнение на 4 етажа под мен, преди 3-4 месеца пак се проявих мислейки, че ще мога да оправя един спирателен кран, който капеше. Добре, че като се знам как съм си бръкнал в задника имам по 2 спрателни крана на всяка тръба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеОтдолу някъде. Малко тече (не повече от 200 - 300 грама имаше по плочките). Мислех че е филтъра. Изчистих го. Пуснах я пак и пак тече... След първата центрофуга (някъде след час от старта) започва... Ама няма да я пипам сам (много електроника има и да не я прееба). Утре ще викам майстор.
В такъв случай - по-добре с майстор.
Но като я оправи, една водка с чувство за добре свършена работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеПонякога така става - натрупват се няколко проблема наведнъж.
За пералнята - да не спекулирам - откъде тече? Почти съм сигурен, че е нещо тривиално/лесно за оправяне.
Ноооо, ако успееш да установиш теча и да го отстраниш - ще си доволен и може да изпиеш една водка с чиста съвест
Лошото е, че е неделя, кварталните магазинчета/железарии са затворени, ако се окаже, че ти трябва едно просто уплътнение да смениш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСъдбата нявгаш е безмилостно жестока
почти всичкоThe Sheriff's Department said that speed was a factor in the crashМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМама му да е.. Протекла ми пералнята. AEG на две години. Тамън му минала гаранцията. Сигурно е нещо дребно (тече само докато работи тс. е някой маркуч), но стига колко да ме нервира. Уж да купиш най доброто, най скъпото, немско качество (макар че е правена в Полша и фирмата е собственост на Electrolux коиот са шведи).... Всички нови техники и коли са боклуци и ги правят точно колко да работят в гаранцията им и после почваш да ги ремонтираш. На времето пералните работеха по 20 г0дини ем перяхме три пъти повече.
За пералнята - да не спекулирам - откъде тече? Почти съм сигурен, че е нещо тривиално/лесно за оправяне.
Ноооо, ако успееш да установиш теча и да го отстраниш - ще си доволен и може да изпиеш една водка с чиста съвест
Лошото е, че е неделя, кварталните магазинчета/железарии са затворени, ако се окаже, че ти трябва едно просто уплътнение да смениш.
Коментар
-
Мама му да е.. Протекла ми пералнята. AEG на две години. Тамън му минала гаранцията. Сигурно е нещо дребно (тече само докато работи тс. е някой маркуч), но стига колко да ме нервира. Уж да купиш най доброто, най скъпото, немско качество (макар че е правена в Полша и фирмата е собственост на Electrolux коиот са шведи).... Всички нови техники и коли са боклуци и ги правят точно колко да работят в гаранцията им и после почваш да ги ремонтираш. На времето пералните работеха по 20 г0дини ем перяхме три пъти повече.
Коментар
-
Съдбата нявгаш е безмилостно жестока
Fast & Furious star Paul Walker dead in fiery car wreck: Actor killed after Porsche GT driven by his friend crashed into pole
Коментар
Коментар