IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Не е. Прегледах всички съединения, а и канала е далече. Тече под самата машина.
    Някое уплътнение или семеринг се е прецакал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Нищо не пипам аз вече сам
      След като веднъж се бях зарекъл след наводнение на 4 етажа под мен, преди 3-4 месеца пак се проявих мислейки, че ще мога да оправя един спирателен кран, който капеше. Добре, че като се знам как съм си бръкнал в задника имам по 2 спрателни крана на всяка тръба
      Наивник стига бе това е елементарно.Просто трябва да го натегнеш малко.Какво сложно има тука?

Коментар

Мама му да е.. Протекла ми пералнята. AEG на две години. Тамън му минала гаранцията. Сигурно е нещо дребно (тече само докато работи тс. е някой маркуч), но стига колко да ме нервира. Уж да купиш най доброто, най скъпото, немско качество (макар че е правена в Полша и фирмата е собственост на Electrolux коиот са шведи).... Всички нови техники и коли са боклуци и ги правят точно колко да работят в гаранцията им и после почваш да ги ремонтираш. На времето пералните работеха по 20 г0дини ем перяхме три пъти повече.
        Космо къде е водата пред пералнята зад нея или под нея?Имаш ли спирателен кран на захранващия водопровод?

Коментар

Мноого гадно се почувствах, когато преди час един приятел ми съобщи новината в кварталното барче... Много готин човек и талантлив актьор, а поредицата с която стана известен е една от любимите ми в последните години. Нямал е късмет и се е оказал на грешното място, в неподходящото време А законите на физиката май наистина ще се окажат вездесъщи и непреодолими за нас хората, и такива с които трябва винаги да се съобразяваме

Да почива в мир, Пол Уолкър!

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
            Възможно ли е тръбата, по която се оттича мръсната вода, да се е разместила спрямо отвора за мръсния канал и от там да тече по малко?
            Не е. Прегледах всички съединения, а и канала е далече. Тече под самата машина.

Коментар

Отдолу някъде. Малко тече (не повече от 200 - 300 грама имаше по плочките). Мислех че е филтъра. Изчистих го. Пуснах я пак и пак тече... След първата центрофуга (някъде след час от старта) започва... Ама няма да я пипам сам (много електроника има и да не я прееба). Утре ще викам майстор.
              Възможно ли е тръбата, по която се оттича мръсната вода, да се е разместила спрямо отвора за мръсния канал и от там да тече по малко?

Коментар

. Ама няма да я пипам сам (много електроника има и да не я прееба). Утре ще викам майстор.
                Нищо не пипам аз вече сам
                След като веднъж се бях зарекъл след наводнение на 4 етажа под мен, преди 3-4 месеца пак се проявих мислейки, че ще мога да оправя един спирателен кран, който капеше. Добре, че като се знам как съм си бръкнал в задника имам по 2 спрателни крана на всяка тръба

Коментар

Отдолу някъде. Малко тече (не повече от 200 - 300 грама имаше по плочките). Мислех че е филтъра. Изчистих го. Пуснах я пак и пак тече... След първата центрофуга (някъде след час от старта) започва... Ама няма да я пипам сам (много електроника има и да не я прееба). Утре ще викам майстор.
                  И така става. Тъй или иначе, щом тече отдолу ще трябва още един човек. Сам ще ти бъде трудно да я обърнеш.
                  В такъв случай - по-добре с майстор.
                  Но като я оправи, една водка с чувство за добре свършена работа

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    Понякога така става - натрупват се няколко проблема наведнъж.
                    За пералнята - да не спекулирам - откъде тече? Почти съм сигурен, че е нещо тривиално/лесно за оправяне.

Ноооо, ако успееш да установиш теча и да го отстраниш - ще си доволен и може да изпиеш една водка с чиста съвест
                    Лошото е, че е неделя, кварталните магазинчета/железарии са затворени, ако се окаже, че ти трябва едно просто уплътнение да смениш.

Коментар

Съдбата нявгаш е безмилостно жестока
                      Ужасна история , колата изглежда буквално разтопена и този цитат май обяснява
                      почти всичко
                      The Sheriff's Department said that speed was a factor in the crash
                      R.I.P
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

Мама му да е.. Протекла ми пералнята. AEG на две години. Тамън му минала гаранцията. Сигурно е нещо дребно (тече само докато работи тс. е някой маркуч), но стига колко да ме нервира. Уж да купиш най доброто, най скъпото, немско качество (макар че е правена в Полша и фирмата е собственост на Electrolux коиот са шведи).... Всички нови техники и коли са боклуци и ги правят точно колко да работят в гаранцията им и после почваш да ги ремонтираш. На времето пералните работеха по 20 г0дини ем перяхме три пъти повече.
                        Понякога така става - натрупват се няколко проблема наведнъж.
                        За пералнята - да не спекулирам - откъде тече? Почти съм сигурен, че е нещо тривиално/лесно за оправяне.

Ноооо, ако успееш да установиш теча и да го отстраниш - ще си доволен и може да изпиеш една водка с чиста съвест
                        Лошото е, че е неделя, кварталните магазинчета/железарии са затворени, ако се окаже, че ти трябва едно просто уплътнение да смениш.

Коментар

• Мама му да е.. Протекла ми пералнята. AEG на две години. Тамън му минала гаранцията. Сигурно е нещо дребно (тече само докато работи тс. е някой маркуч), но стига колко да ме нервира. Уж да купиш най доброто, най скъпото, немско качество (макар че е правена в Полша и фирмата е собственост на Electrolux коиот са шведи).... Всички нови техники и коли са боклуци и ги правят точно колко да работят в гаранцията им и после почваш да ги ремонтираш. На времето пералните работеха по 20 г0дини ем перяхме три пъти повече.

Коментар

• Съдбата нявгаш е безмилостно жестока
                            Fast & Furious star Paul Walker dead in fiery car wreck: Actor killed after Porsche GT driven by his friend crashed into pole

Коментар

• Честит първи сняг, с малко закъснение, за всички любители на белите спортове!!!

[IMG]~•    ~•        ~•       ~•    ~•   ~•      ~•    ~•        ~•                                                 ~•     ~•      ~•    ~•        ~•     ~•      ~•    ~•        ~•      ~•      ~•    ~•        ~•     ~•      ~•    ~•        ~•      ~•    ~•        ~•[/IMG]

Коментар

• Добрутро!
                                Заспах към 10, станах в 11:30 Нещо съм се пренатоварил

Коментар

Working...
                                X